Disneyland California USA

Disneyland California USA

Sebut sahaja Disneyland terbayangkan Mickey Mouse, Princes. Semua character cartoon yang kita tengok sejak kecil. Rasanya Dienyland antara bucket list semua orang kan. Paling dekat dengan malaysia, Disneyland Hongkong.  dan hari ni saya nak kongsikan pengalaman kami ke Disneyland California USA dan paling BEST SPECIAL sebab kami ke bumi Amerika , masuk ke Disneyland FREE. Semua FREE dai flight, makan, hotel, masuk Disneyland, bas. Siap dapat duit lagi. Best giler kannn

 

 

Yeahhh berjaya check in ke Disneyland. Tempat yang semua akan kembali menjadi kanak kanak. Tempat yang kita akan enjoy happy, ceria seperti kita kanak kanak. Pergi pulak ramai dengan kawan kawan. Lagi la semua giler giler.

 

 

 

Tiket untuk masuk ke Disneyland. Untuk pengetahuan anda, harga tiket seorang untuk masuk ke Disneyland adalah USD96. Kalau duit Malaysia dalam RM300 seorang untuk sekali masuk. Syukur Alhamdulillah, segala perbelanjaan ini sudah ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee. So, kami dapat masuk FREE saja.

Gambar Sekitar Disneyland California USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seharian di Disneyland terlalu banyak aktiviti boleh buat. Nak focus bermain jadi tak banyak gambar masa ni yang ambil. Appaun kenangan akan tetap kita ingat sampai bila bila.

Dengan Shaklee, setiap tahun kita berpeluang travel oversea. semuanya FREE dengan Syarat kita usaha sampai layak la kan. Tak senang, tak susah tapi boleh dapat kalau kita usaha, kita nak.

 

Berminat nak join Business Shaklee dan layak ke Free Trip macam kami? Jom sertai team kami

delegasi us 2014 shaklee

 

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

 

Leave a Reply

Open chat