Business Shaklee Boleh Diwariskan Pada Anak Cucu.

Business Shaklee Boleh Diwariskan Pada Anak Cucu.

Bila kita bermula membina perniagaan, ianya bukan sekadar dapat duit untuk belanja. tapi ianya guna 1 legasi empayar yang kita kena bina untuk anak cucu cicit keturunan kita. Selalu kita dengar nama besar seperti NAZA, BERJAYA ,FAIZA, SATE SAMURI  dan banyak lagi. Business yang asalnya dibina oleh ibu bapa dan kini anak anak boleh teruskan empayar business tu. Begitu la juga business Shaklee.

Di US, business Shaklee sudah berjaya diwariskan ke generasi ke 4,5 tau. Di Malaysia sudah ke generasi ke 2

Yang tengah tu adalah generasi ke 2 dalam Shaklee. Dulu nya arwah mak dia bina business Shaklee. dan bila meninggal dunia, anak dia yang uruskan business mak dia. Mak dia dah tinggal kan 1 legasi yang besar. Malah Shaklee telah uruskan Amanah Raya untuk uruskan pasal wasiat ni. Power kan Shaklee. Bukan menjual asal dapat duit. Ini pasal membina empayar business seperti nama nama besar yang lain.

“Bonus abah masa tu rupanya banyak masuk kat maahad yang team abah tengah usahakan”

 

 

Ini pun bukti usaha yang ayah nya lakukan dulu. Hasilnya sampai anak cucu boleh makan. Living proof yang Shaklee 1 business yang boleh diwariskan pada anak cucu.

 

Nak Bina 1 business Bermodalkan RM35 tapi boleh jana jutaan tinggit dan wariskan pada anak cucu?

Ye Shaklee sediakan ini. Nampak macam pelik bila hanya bermodalkan RM35 kan. Biasa business mesti modal puluh, ratus ribu. Ye ianya tak mustahil dengan Shaklee . dan kami sendiri dah nampak dengan mata dimana generasi ke 2 dah mula bersama sama ibu bapa membina empayar dalam business. Travel sama sama, dapat award sama sama

 

 

Business Shaklee ini kami usahakan bukan untuk kami sahaja tapi untuk 3 orang anak kami. Zaman sekarang pun nak dapat kerja susah, dapat kerja gaji nak demand lebih susah. Jadi kami siap siapkan business dengan peluang income UNLIMITED pada anak anak.

Jom buat Business Shaklee Bersama kami Supaya kita sama sama dapat buat sesuatu untuk masa depan anak anak

 

 

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

 

 

 

Leave a Reply

Open chat