Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea. Congratulations!

Well done on your fine achievement!

We look forward to hosting you at Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul, Korea. See you there!

Tahun ni ikutkan ada trip ke Swiss dan korea. Tapi disebabkan oleh pandemik covid sponsor trip ni kena cancel.

Tahu tak apa shaklee buat?

Shaklee gantikan nilai sponsor trip tu dengan cash dan bagi dekat qualifiers shaklee member.

Nilai regional trip RM3600 sorang
Nilai international trip RM11800 sorang.

tak boleh nak move on lagi kisah honeymoon fully sponsored kami

Teringat kisah honeymoon pertama selepas kawen , semua buat sendiri. flight, hotel, nak makan sedap. penat tau

Bila buat business ni, setiap tahun honeymoon free. semua disiapkan . bawa diri je

makan, flight, aktiviti company sediakan.

Ada peluang rebut la sebab reward ini untuk kita.

Orang nak bagi pun korang tak mau.

Jom percutian bulan madu 5 bintang . Anda buat anda dapat.

#SawadeeShaklee #ShakleeIncentiveTrip2018

See Less
— in Bangkok, Thailand

Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Tahun depan Shaklee bawa bercuti ke Switzerland dan ke Seoul Korea
Nilah salah satu 3C dalam shaklee.
Convention. Trip percuma ke luar negara!
Trip Shaklee memang mewah. International trip saje utk satu kepala Shaklee spend lebih kurang rm15,000 ke rm20,000.
Takut covid? Takut tak dapat fly?
Shaklee akan bayar dalam bentuk cash money. Boleh bayangkan tak rm20,000 masuk akaun kite untuk 1 tiket. Kalau 3 tiket???? Boleh kiralah sendiri.
Wow!
Yang suka travel, kalau boleh travel tanpa usik duit gaji, lumayan tak?
Ape lagi? Jom buat bisnes shaklee hari ini jugak! Nak tahu lebih lanjut? Dengar sharing drpd kami dulu. Then anda decide. Ok?

Boleh Bawa Anak-Anak, Mak/Ayah & Mertua

Kalau bukan satu-satunya, Shaklee adalah MLM terawal yang membenarkan pengedar membawa ahli keluarga bersama. MLM lain, paling-paling pun cuma boleh bawa pasangan saja.

Tapi trip Shaklee, boleh bawa pasangan, anak-anak, mak/ayah & mertua. Travel dengan orang tersayang, itu paling utama kan?

Percuma pula tu! Adui…

Macam #iReachFouders ni, sepanjang 5-tahun bersama trip Shaklee, memang mereka bawa anak-anak, mak/ayah & mertua. Tiket yang mereka dapat tu banyak sangat (macam yang paling banyak je admin tengok), sampai terpaksa bawa anak-anak, mak/ayah atau mertua sebenarnya.

Kalau tak bawa, rugi.

Kalau kos Shaklee nak bawa seorang pengedar ke Incentive trip luar negara pun sekitar RM15,000-RM20,000, bayangkan mereka ni angkut sampai 5-6 orang setiap kali trip. Siap dah dapat bilik Suite & penerbangan kelas perniagaan lagi (tambah lagi RM10,000/org). Bestnya lah hai…

Kenapa Shaklee benarkan?

Sebab bisnes Shaklee bukan sekadar transaksi jual-beli, tapi tentang membina legasi. Legasi yang sangat family friendly.

Hormat Keperluan Muslim

Banyak orang malaysia yang bawa Maggy atau makan makanan Arab setiap kali ke luar negara. Selain jimat, memang itu je lah pun yang boleh makan. Dengan trip Shaklee, tak perlu bawa Maggy pun boleh survive. InsyaAllah. Bukan takat survive, silap hari bulan makin bulat sebab terlebih makan lagi ada.

Ya, Shaklee sangat menjaga sensitiviti pengedar Muslim. Lagipun, 60% market di Malaysia adalah Melayu/Muslim.

Kita tak perlu fikir “mana nak cari makanan Halal”. Sebab Shaklee dah survey, check & tempah siap-siap makanan Halal. Tu yang mereka sampai naik bas ke hotel lain semata-mata nak dapatkan Sarapan Halal di Holiday Villa Hotel, London. Padahal, boleh je breakfast roti ke apa ke yang muslim boleh makan di Hotel Hilton Park Lane tu.

Begitu juga ruang solat.

Yang pernah travel mungkin dah biasa solat di parking lot, taman-taman, playground atau celah-celah museum. Ya lah, tempat minority muslim mana ada Masjid atau surau bersepah macam kita di Malaysia ni. Tapi dengan trip Shaklee, kita tak perlu runsing fikir cari ruang solat.

Pertama kali sampai di Toki Outlet di Jepun, mereka terus dibawa ke ruang solat khas di sana. Hanya dibuka untuk mereka hingga jam 12.30pm.

Semasa berada di Snow Wall pula, mereka dibawa terus ke ruang solat yang hotel di sana dah sediakan. Ala-ala bilik Onsen gitu. Padahal, mereka tidak menetap di sana. Cuma makan tengah hari saja.

Semasa makan tengah hari di Kanituraku Restoren, mereka dijamu di satu bilik khas. Dalam tu ada pentas kecil yang agak lapang. Sambil makan crab, mereka gunakan ruang pentas tu untuk gilir-gilir solat. Seronok kan?

Paling best, admin dengar, masa Global Conference Shaklee di Long Beach & Orlando 1-3 tahun lepas, Shaklee siap sewa bilik khas (perlukan duit ok nak sewa ni) semata-mata nak beri ruang kepada pengedar muslim menunaikan solat.

Memang touching betul.

Makanan Halal dah, Ruang Solat dah. Hmm, apa lagi ya? Haa! Ada lagi satu, Waktu Solat!

Waktu solat di luar negara ni tak sama macam kita di Malaysia. Contohnya masa mereka ke Jepun hari tu, Subuh jam 3.00am & 6.45pm dah Maghrib. Kalau yang tak pernah travel (macam mak ayah kita), runsing juga nak tahu waktu solat ni kan? Oleh sebab itu, Shaklee sediakan juga jadual waktu solat untuk setiap lokasi yang dilawati; bagi yang muslim, dalam travel kita mereka!

Punya lah nak kita tak tertinggal solat. Tiada MLM lain yang se-sensitif ini dalam menjaga keperluan pengedar muslim. Semasa trip #ShakleeItaly 2 tahun lepas, Shaklee siap bawa pengedar muslim solat di Masjid terbesar di Eropah lagi.

Sebab tu, pengedar Shaklee begitu setia & sayangkan Shaklee. Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Join Us Now Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia :https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

One thought on “Qualified ke Free Trip Shaklee International Trip Switzerland and Regional Trip Seoul Korea

Leave a Reply