Car Bonus Shaklee

Car Bonus Shaklee

Dalam MLM benda yang kita kena capai dapat adalah car bonus. Kebanyakkan MLM mereka bagi kereta. dan ada juga kena paksa beli kereta. Dalam business Shaklee, kita akan dapat duit extra. min RM500 max UNLIMITED, car bonus shaklee.

Dengan bonus Shaklee, saya berjaya beli kereta idaman saya 7 tahun lepas. dan saya berjaya bayar 4tahun awal. Kereta H nilah banyak berjaya pada saya. bantu saya ke sana sini, cod, travel, jalan jalan. dan car bonus setiap bulan dari Shaklee bantu saya bayar kereta H ni. dan pada 2018 saya berjaya buat full settlement kereta H 

Berapa banyak extra cash Shaklee bagi?

Car bonus dapat kereta sebijik ke? Takkk..dapat dalam bentuk cash dan akan meningkat setiap bulan macam gambar kat bawah ni selagi mana sales kita berjalan. Shaklee bagi minima RM550 sebulan tapiiii kebanyakan dapat lebih daripada RM1000 sebulan

Lebihan bonus boleh buat saving atau bayar rumah. Bestnya

car bonus shaklee

Kenapa Shaklee tak bagi kereta je?

Bagi saya adil sebab bukan semua orang suka kereta. dan kita ada hak nak pilih kereta apa, nak guna duit untuk apa. Ada yang guna duit car bonus untuk beli rumah, saving , bayar hutang atau apa apa yang dia nak. Shaklee tak pernah paksa seperti MLM lain kena beli kereta jenama itu ini. ikut suka kita sebab Shaklee hanya bagi duit. kita decide nak kereta apa.

Bonus Kereta Shaklee Beli Kereta Untuk Mak Ayah

Yang best bila kita boleh decide apa yang kita nak. Ada yang beli kereta untuk mak ayah. Kereta yang lebih selesa. Seperti pengkongsian Master Wan Muliani yang guna car bonus Shaklee beli kereta untuk ibu mertua

Alhamdulillah!
Allahuakbar!

Sebelum penuhi impian sendiri, Yani dan suami
Dean Kayree
dapat penuhi impian ma dan ayah dulu.

Hadiah yang tak seberapa dari kami berdua.

Hasil CAR BONUS Shaklee yang kami dah terima selama hampir 8 tahun tanpa gagal.

Shaklee tak beri kereta, tapi dapat duit.

Terpulanglah nak beli kereta ke, tanah, rumah, saving atau nak shopping. Duit anda. Terpulang nak guna buat apa. Shaklee tak pernah halang pon.

Memandangkan kereta ayah sekarang dah sampai ‘tempoh matang’, rasa terpanggil untuk hadiahkan mereka kereta.

Bermula hanya impian nak beli Axia. Bila test drive semua kereta yang ada jatuh cinta pulak dengan Aruz. Loan Axia pon dah setel waktu tu terpaksa cancel.

Ni bahaya bila test drive. Tu pergu Perodua je. Kalau pergi showroom lain lagi tak boleh tidur malam agaknya.

So here we are!

Perodua Aruz buat mereka berdua.

206 nombor id kerja ayah dulu.

KEY for
Kayree Maznah

Syukur satu per satu Allah permudahkan jalan.

Dari beli no plat, urusan loan tak sampai seminggu dan dapat kereta pon cepat.

Urusan pembelian kereta melalui
Anis Perodua
pon sangat membantu kami. Trusted agent!

Takda apa yang lebih membahagiakan diri ini bila dapat menghadiahkan SENYUMAN buat orang yang tersayang.

Segalanya bermula dengan DOA, USAHA, & IKHTIAR rasa TANGUNG JAWAB. (DUIT)

Syukur!

kredit to Master Wan Muliani 

Car Bonus Shaklee

KALAU TAK NAK MERASA KERETA DITAJA SEUMUR HIDUP JANGAN BERANI² JOIN SHAKLEE !!!

Car Bonus sekali u dah layak memang seumur hidup la terpaksa seronok ditaja.

Shaklee tak hadiahkan kereta sebijik tau untuk korang. Tapi korang dapat pilih kereta idaman sendiri.

Kalau nak bayar kereta sedia ada pon boleh. Sebab shaklee bagi dalam bentuk CASH.

Masuk sekali dalam MONTHLY BONUS kita.

Ni car bonus master aya, beliau LAYAK DITAJA CAR BONUS SEUMUR HIDUP, dari Rm1500++ kepada Rm2500++ car bonus tiap2 bulan,

Smua orang punya potensi diri & layak untuk berjaya dan capai impian,

YOU YANG BUAT PILIHAN UNTUK DIRI U

Bonus Kereta Shaklee Dapat Sampai Bila ?

Alhamdulillah., Kalau pertama kali dapat bonus kereta, boleh jadi bulan pertama terus dapat 4 angka.

Terasa hilang penat bertahun kejar untuk layak dapatkan bonus kereta.

Minimum bonus kereta nie dapat dalam RM500 dan ke atas. Tapi terus dapat 2 kali ganda. Automatik bonus pun meningkat.

Pihak Shaklee memang akan bagi bonus kereta dalam bentuk duit SETIAP BULAN. Bukan bagi kereta sebiji pun.

Jadi boleh guna bonus kereta untuk apa-apa apa sahaja. Nak beli kereta idaman ke, nak beli Shoping Complex ke, nak buat simpanan, terpulang pada iman masing-masing.

Dah masuk akaun sendiri kan.Pandai-pandai kita berbelanja mana yang patut.

Sampai bila boleh dapat bonus kereta .
Sampai bila-bila selagi aktif buat business dan penuhi kriteria asas bonus kereta shaklee.

Kalau tak aktif tak kan la trus dapat kan.Itu lain macam pula business, business goyang kaki, haram jadah nya business.

Kala ada yang nak tau lebih pasal macam mananak buat duit dalam Business shaklee, jom wasap kami.

car bonus shaklee

Beli Vellfire Cash Dengan Duit Shaklee

BONUS KERETA SHAKLEE

Shaklee bagi bonus kereta ni dalam bentuk cash. Jadi, once you qualified (layak) maka akan bertambahlah income sedia ada. Biasa dapat income RM3K boleh bertambah lagi anggaran RM1k at least

Banyak tu ada tambahan macam tu.. cash pulak tu. Pandai-pandai la guna. Pesan saya senang aje, invest balik untuk bisnes. Untuk grow your own business. Until your money can work for you.

Bonus kereta Shaklee takde expiry date. Lifetime selagi kita aktif menguruskan organisasi bisnes kita. Just keep growing ok sebab bonus ini tiada limit! Average 4 – 5 angka sebulan boleh dapat.

Kalaulah kita memang mendedikasikan duit bonus kereta sebanyak itu memang untuk buat bayar kereta setiap bulan, kereta apa agaknya tu kan?

Tapi dengan bisnes Shaklee, kereta CASH pun boleh beli sebenarnya. Kalau tak mampu lagi beli Vellfire secara cash (bukan setakat down payment tapi all in cash); hobi main kereta control ni pun seronok bila ada banyak cash tau

#masterhadhatinamkb #supermomshakleestory

Nak beli kereta idaman tanpa keluarkan duit saving sekarang?

Berminat nak join Business Shaklee dan layak dapat car bonus.Jom sertai team kami

car bonus shaklee

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
in Media SEMANIS KURMA, WANITA HARI INI, KOSMO, MAJALAH MIDI ,MASAK BERSAMA CHEF ISMAIL
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

Leave a Reply

Open chat