Pencuci Muka Shaklee

Pencuci Muka Shaklee

PENCUCI MUKA SHAKLEE YOUTH – Luminous Gel Oil Cleanser. Pencuci muka terkini 3 dalam 1, tanpa sabun, pembersih PH yang seimbang. 100% berasaskan tumbuhan, bebas bahan kimia berbahaya dan bebas gluten. Sangat sesuai digunakan untuk dapatkan kulit awet muda dan jelita.

Luminous Gel Oil Cleanser Youth Shaklee !

Pencuci muka shaklee terkini 3-dalam-1, tanpa sabun, pembersih pH yang seimbang .
Sangat sesuai digunakan untuk menjadikan kulit awet muda & jelita.

Merupakan gabungan vitamin dan polifenol yang dipatenkan dengan alga untuk
• Melembutkan
• Mencerahkan
• Membersihkan
• Mencantikkan kulit.

Best kan pencuci muka shaklee youth ni , skincare organik lagi .

Produk YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser adalah
🌸100% berasaskan tumbuhan. Tak perlu risau lagi sebab ni pencuci muka organik .
🌸 Tiada ujian terhadap haiwan
🌸 Bebas gluten.

Kelebihan Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser diperolehi daripada
👉 Vital Repair+® Complex
👉 Ekstrak anggur muscadine seperti yang terdapat di dalam vivix shaklee
👉Teknologi kompleks alga hijau untuk pengelupasan
👉Komplex Youth

Antara tumbuhan Botani yang terdapat dalam pembersih muka YOUTH :-
1. LOTUS JAPONICUS 👉🏻 mengaktifkan protein untuk awet muda, menjana semula sel-sel untuk menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrillin. Ramuan komplex Youth dengan ekstrak buah Schisandra chinensis, memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit setiap masa walaupun semasa hamil.

2. ANGGUR MUSCADINE 👉🏻 Polifenol dalam anggur ini melindungi dan membaiki DNA selular sambil menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Membuatkan kulit muka kelihatan lebih muda.

3. VITAL REPAIR + COMPLEX 👉🏻 menyediakan nutrien antioksidan menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel yang sihat.

Pencuci muka Luminous gel oil cleanser Youth ni dah jadi pencuci muka ‘feveret’ Sarah😃. Setakat Sarah guna sekarang ni memang puas hati sangat!

Rutin mencuci muka ni antara rutin wajib buat tiap hari. Tujuan dia untuk membersihkan muka kita dari kotoran. Paling kurang 2-3 kali sehari cuci muka dengan pencuci muka ya.

Untuk mereka mahu mencuba skincare yang lebih berkesan dan selamat serta bebas dari bahan kimia merbahaya

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

TAHUKAH anda minyak yang dihasilkan oleh kulit muka bertujuan untuk melindungi kulit muka anda daripada kekotoran dan habuk.

Kebanyakan kita selalu mengeluh kerana mempunyai masalah kulit berminyak.

Masalah kulit berminyak ini timbul apabila minyak yang dihasilkan melebihi apa yang diperlukan.

Apabila kulit muka berminyak ia akan menyebabkan liang pori tersumbat maka jerawat akan mula terhasil di muka anda seterusnya menjadikan anda kurang yakin untuk berinteraksi dengan orang ramai

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

1. Pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit. Terdiri dari 2 kombinasi iaitu jenis gel dan jenis minyak untuk kulit yang sihat.

  • Gel 》 Kulit Normal, Kombinasi dan Berminyak
  • Minyak 》 Kulit Kering dan Sensitif
2. PH seimbang dan tidak mengandungi sabun

Membersihkan kulit wajah secara mendalam dengan lembut. Tidak berbuih (bebas sabun) dan tidak mengeringkan kulit. Kulit terasa bersih, segar dan sejuk selepas mencuci.

3. Bebas Microbeads
Kebanyakan produk scrub dipasaran mengandungi microbeads yang kasar dan boleh merosakkan kulit. Youth Cleanser bebas microbeads, membersih dengan lembut.


4. Mampu mengurangkan Blackhead dan Whitehead
Tiada rasa berpasir pada hidung. Rasa licin bila sentuh, seronok !


5. Tekstur
Gel yang berwarna jernih putih. Bau wangi dari bahan organik di dalamnya.


6. Bahan terbaik untuk kulit
  • Ada Muscadine Grape Extract – mengandungi polifenol untuk melindungi dan membaiki DNA sambil menghalang kolagen dan elastin dari kerosakan.
  • Ada Ekstrak Alga Hijau – membersihkan sel-sel kulit mati dan memberi hidrasi kepada kulit.
  • Ada Minyak Avokado – Kaya dengan antioksidan. Melembapkan kulit semasa mencuci. Menjadikan kulit halus dan lembut.
  • Ada Ekstrak Yis – Mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan memberi kesan kelegaan.
7. Boleh jadi make up remover
Menanggalkan solekan dengan lembut (bagi makeup yang light)


8. 100% daripada tumbuhan
Bebas dari 1500 bahan kimia yang berbahaya termasuklah paraben, sls dan merkuri.
9. Melalui kajian R & D selama 8 tahun
Di uji oleh Para Dermatologi dan Para Oftalmologi
10. Lulus KKM
KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE]
.Assalamualaikum …. saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.

Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

 

CARA NAK ORDER CLEANSER YOUTH SHAKLEE

 

Harga RM193.75. Jika anda menjadi ahli dengan mendaftar RM35, anda akan layak dapat harga ahli iaitu RM155

Untuk order Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Youth Cleanser Pencuci Muka Shaklee

Youth Cleanser Pencuci Muka Shaklee

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER YOUTH

sangat suka guna Youth cleanser ni kerana bukan berunsurkan sabun & pH yang seimbang. Jadi muka korang akan rasa lembut dan halus jer lepas cuci muka tu.

Lagi satu yang best dia boleh jadi MAKEUP REMOVER! Boleh buang skali daki, sisa makeup & kotoran kat muka. Tapi untuk makeup yang tak tebal saja ok.

Dalam cleanser YOUTH ni juga ada MUSCADINE GRAPE EXTRACT, bahan premium dalam Vivix. Dia berfungsi untuk melindungi & memperbaiki sel DNA kita & juga menghalang kerosakan kolagen + elastin.

Nak tau x apa bahan2 yg ada dalam cleanser youth yg buat in love sangat ni?

Bahan-bahan utama cleanser youth shaklee

Muscadine Grape Extract
Kaya dengan polifenol untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

Vital Repair+® Complex
Kaya dengan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting ntuk menghalang radikal bebas dan menggalak tumbesaran sel sihat.

Exfoliating Green Algae Complex Menghaluskan kulit daripada sel mati secara lembut tanpa penggunaan microbeads yang boleh merosakkan sel kulit. Green Algae Complex membuang kotoran pada kulit wajah tanpa mencedera.

 

testimonial cleanser shaklee youth

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/cleanseryouth

Leave a Reply

Open chat