Youth Pencuci Muka Terbaik

Youth Pencuci Muka  Terbaik

Youth pemilihan pencuci muka yang bersesuaian amatlah penting mengikut jenis kulit anda, tidak kira sama ada anda memiliki jenis kulit kering atau keadaan kulit yang berminyak. Pencuci muka bukan sahaja bertujuan untuk menghilangkan kekotoran dan minyak berlebihan di kawasan muka, malah ia turut bertindak sebagai pelembap kulit agar tidak terlalu kering selain tujuan lain seperti mengecilkan pori-pori muka dan menyeimbangkan tona kulit wajah.

Pencuci Muka Youth Shaklee Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif, Kering, Berminyak , Berjerawat

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

sangat suka guna Youth cleanser ni kerana bukan berunsurkan sabun & pH yang seimbang. Jadi muka korang akan rasa lembut dan halus jer lepas cuci muka tu.

Lagi satu yang best dia boleh jadi MAKEUP REMOVER! Boleh buang skali daki, sisa makeup & kotoran kat muka. Tapi untuk makeup yang tak tebal saja ok.

Dalam cleanser YOUTH ni juga ada MUSCADINE GRAPE EXTRACT, bahan premium dalam Vivix. Dia berfungsi untuk melindungi & memperbaiki sel DNA kita & juga menghalang kerosakan kolagen + elastin.

Nak tau x apa bahan2 yg ada dalam cleanser youth yg buat  in love sangat ni?

YOUTH adalah skin.care shaklee yang memang selamat . Ia dihasilkan daripada kajian selama 8 tahun oleh Skin Experts daripada Shaklee.

Oleh sebab itu, YOUTH memberi jaminan ianya mampu memperbaiki 8 masalah utama kulit yang selalu dialami oleh wanita iaitu:

🌸Kedutan pada wajah.
🌸Saiz liang pori yang besar.
🌸Ketegangan kulit.
🌸Tona kulit tidak sekata.
🌸Tekstur kulit yang tidak sekata.
🌸Hyperpigmentasi.
🌸Keserian kulit.
🌸Keanjalan kulit.

Keistimewaan Youth SkinCare by ShakleE

✔Mempunyai 8 Patent Khas
✔100% dari Tumbuhan
✔BEBAS Gluten
✔BEBAS diuji dari Haiwan
✔BEBAS daripada 1500 bahan kima yang terlarang dimana boleh merosakkan kulit wajah.

THE POWER OF BOTANICALS.
🌱Muscadine Grape.
🌱Lotus Japonicus.
🌱Apple stem cell extract.
🌱Schisandra Chinensis Fruit extract.
🌱Vital repair+ complex

Paling bestnya Bulan ni shaklee dengan bangganya buat promosi untuk anda yang ingin mencubanya.

Youth CLEANSER Shaklee

Kebaikan Skincare Youth Shaklee yang setakat ini mencatat 💯 review positif dari pengguna.

Kebaikan Youth Shaklee Skincare ni adalah hasil usaha dan kesabaran para saintis Shaklee yg bekerja keras selama 8 tahun untuk menghasilkan Produk Skincare yang SANGAT BERKESAN.

🍇 Bertindak sebagai pencuci muka, menanggalkan makeup ringan dan scrub.

🍇 Menjaga kelembapan kulit secara semulajadi, “soap free” adalah bagi memastikan pH tidak tinggi seperti sabun.

🍇 Bukan alkali ataupun asidic untuk kesesuaian kulit yang sihat.

🍇 Kaya dengan vitamin yang dipaten dan polifenol untuk kulit yang lebih sihat dan melindung daripada kesan radikal bebas, bukan sekadar mencuci.

Berbaloi untuk dimiliki.

Korang memang akan puas hati slepas penggunaan Youth!

Bahan-bahan utama cleanser youth shaklee

Muscadine Grape Extract
Kaya dengan polifenol untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

Vital Repair+® Complex
Kaya dengan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting ntuk menghalang radikal bebas dan menggalak tumbesaran sel sihat.

Exfoliating Green Algae Complex Menghaluskan kulit daripada sel mati secara lembut tanpa penggunaan microbeads yang boleh merosakkan sel kulit. Green Algae Complex membuang kotoran pada kulit wajah tanpa mencedera.

Youth Activating Serum Shaklee

Waktu malam sangat penting dalam menjaga kulit dimana kulit sedang rehat dan perlukan nutrisi untuk renew balik sel sel kulit
Kelebihan Youth Activating Serum:

1. Mengandungi 10x ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal.
2. Terdiri dari campuran vitamin, polifenol, dan YOUTH Complex yang berkesan. Ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada sel, membuatkan kulit lebih muda dan berseri.
kelebihan krim malam youth ini adalah:
1. Krim malam ini diformulasikan dengan shea butter dan jojoba.
2. Menghidrat dan melembapkan kulit secara mendalam.
3. Alga Marin ditambah sebagai antioksida yang kaya dengan vitamin. Membantu mengecas dan memperbaiki kulit anda ketika tidur.
4. Kulit akan rasa lebih segar, bersih dan lembut.

Youth Activating Serum Shaklee

YOUTH INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Ada 6 produk, complete untuk skin anda.
▪Cleanser
▪Toner
▪Serum
▪Moisturizer SPF50 (untuk siang)
▪Night Cream Light/Rich (untuk malam)
▪Radiance CE (untuk merawat jeragat/pigmentasi)

Youth Intensive Treatment Repair Set

Fungsi Youth Age Defense Moisturizer SPF 50

Moisturizer boleh membantu melembapkan kulit muka dan memperbaiki tona kulit muka kita yang tak sekata. Efek dia sangat lembut kat kulit muka dan cepat meresap.

Ada nampak tulisan “BROAD SPECTRUM SPF50” ni? Ni yang buat moisturizer youth ni menarik. Dia berfungsi untuk melindungi kulit muka kita dari sinaran UVA & UVB.
💙 UVA : menyebabkan penuaan yang mendatangkan kedutan & tanda-tanda penuaan kat muka.
💙 UVB : membakar kulit (sunburn) & kulit jadi gelap.

Bagus kan broad spectrum ni? Sekarang ni susah jugak nak cari produk skincare & komestik yang ada “BROAD SPECTRUM” skali tapi dalam moisturizer YOUTH ni sudah ada shaklee buat. Tak perlu risau dah nak carik sana sini.
Selain sebagai moisturizer dan sunscreen, satu lagi fungsi Age Defense Moisturizer SPF 50 Youth ni boleh guma sebagai primer sekali. Sangat best tau sebab boleh kulit kita nampak berbeza lepas pakai.

Kulit kita nanti kan akan jadi glowing sangat sampaikan tak payah guna highlighter dah! Jadi berseri-seri muka tau. Hihi
Boleh guna jugak Age Defense Moisturizer SPF50 Youth ni sebelum sapu makeup. Tujuan dia nak lindung kulit dari bahan kimia semua tu.

Bagi yang tak suka ada banyak step skincare routine,Age defense Moisturizer SPF50 Youth ni memang sangat lah sesuai😊

Bahan-bahan Utama:
❤️Muscadine Grapes Extract ( bahan utama VIVIX 😍 ) – menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
❤️Alga hijau (laminara) – melega, regenerasi, memberi oksigen kepada sel kulit.
❤️Alteromonas (alga hijau) – penting untuk memperbaiki dan meremajakan kulit, bertindak sebagai penghalang untuk melindung kulit.
❤️Kacang pis – memelihara protease daripada degenerasi protein kulit seperti kolagen dan elastin, kulit jadi lebih tegang dan anjal.
❤️Vital Repair+ – melindungi kulit dari rosak dan meggalakkan tumbesaran sel kulit yang sihat.
❤️SPF 50 – sesuai untuk cuaca Malaysia yang panas bagi melidungi kulit dari sinar matahari.
❤️Non-comedogenic, tak menyumbatkan liang pori.
Promosi youth bulan ni…nk beli loose atau fullset boleh jer..ikut bajet anda..berminat pm mama yer

Youth Shaklee Age Defense Moisturizer SPF 50

Testimoni Terbaik

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/cleanseryouth

Leave a Reply

Open chat