Hilangkan Kedutan Bawah Mata Dengan Eye Treatment Youth Shaklee

Hilangkan Kedutan Bawah Mata Dengan Eye Treatment Youth Shaklee

Hilangkan Kedutan Bawah Mata Dengan Eye Treatment Youth Shaklee. Kedutan ini terjadi disebabkan badan kita semakin kekurangan kolagen serta protein yang penting untuk keanjalan dan ketegangan kulit. Pada asalnya, hanya garis-garis halus yang terbentuk, namun lama kelamaan ia akan menjadi lebih ketara sehingga menjadi kedutan.

Hilangkan Kedutan Bawah Mata Dengan Eye Treatment Youth Shaklee

Youth Restoring Eye Treatment merupakan krim mata pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi untuk masalah mata letih, kering atau sembap. Dengan penggunaan krim mata Shaklee selama 28 hari sebanyak 2 kali sehari, terbukti secara klinikal dapat mengurangkan:

  • Garis halus
  • Kedutan
  • Garis pada tepi mata
  • Sembap mata
  • Lingkaran hitam

Kesan boleh dirasai seawal 7 hari. Dengan adanya Peptide Blend yang unik (gabungan asid amino di dalam Restoring Eye Treatment ini).

Restoring Eye Treatment Youth Shaklee ini ada :

1. Campuran peptida yang unik telah terbukti di dalam kajian klinikal yang menunjukkan pengurangan garisan dan kedutan yang kelihatan di sekeliling mata seawal 7 hari*.

2. Mengandungi bahan-bahan premium yang semulajadi dan selamat untuk semua kulit iaitu

-Campuran peptida-membantu menyokong penghasilan kolagen dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit
Lotus Japonicus digabungkan dengan Ekstrak Schisandra Chinensis- membantu menyokong penghasilan kolagen, elastin dan fibrillin. Gabungan ini membantu kulit sekitar mata kita untuk menyerap lebih nutrisi dan memberikan tenaga kepada sel kulit.

-Ekstrak licorice- membantu mencerahkan kulit di sekitar bawah mata dengan mengurangkan penampilan lingkaran hitam.

-Cooling Tips di hujung tube- membantu meningkatkan peredaran mikro untuk mengurangkan penampilan kemerahan dan bengkak di bawah kawasan mata.

-Hyaluronic Acid- berfungsi memberi kesan hydrate kepada kulit kerana ia mengikat air di dalam kulit kita. Membantu menyerap sehingga 1000 kali berat dalam air untuk menyokong kelembapan.

-Vital Repair+ dan Anggur Muscadine Polifenol- membantu mengurangkan kesan daripada radikal bebas dengan melindungi sel DNA, kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh unsur radikal bebas.

Kebaikan Skincare YOUTH Shaklee

Kunci utama untuk dapatkan kulit yang cantik dan kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit dengan kadar yang lebih cepat. Kulit muda memperbaharui sel kulit pada kadar yang optimum, dan menghasilkan semula kolagen dan elastin yang kita perlukan untukkulit yang lembut, gebu dan berseri.

Namun, seiring dengan peningkatan usia, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan jadi perlahan, kolagen dan elastin yang dihasilkan turut berkurangan. Kelebihan Produk Penjagaan Kulit Shaklee YOUTH SkinCare

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih Shaklee YOUTH bukan sahaja menangani penuaan di permukaan kulit. Malah, ia bertindak pada sel kulit. Ini bermakna, Shaklee YOUTH tidak hanya beri manfaat perlindungan dan pembaikan, malah ia turut menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses dipatenkan, Youth Activating Serum misalnya memperbaharui sel kulit 10 kali ganda lebih cepat

APA KANDUNGAN DALAM DALAM YOUTH SKIN CARE SHAKLEE INI

1. MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape merupakan dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
Dimana ia memberi nutrien anti oksida dan vitamin untuk halang radikal bebas yang merosakkan kulit.
Disamping itu ia menggalakkan tumbuhan sel yang sihat.

2. LOTUS JAPONICUS

Lotus Japonicus ini digabungkan untuk mengaktifkan protein. Dimana ia penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen,elastin dan fibrilin.
Youth Complex dihasilkan bersama dengan lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract bagi membekalkan lebih banyak nutrien kepada kulit dan secara berstruktur.

3. APPLE STEM CELL EXTRACT

Apple Stem Cell Extract ini digunakan untuk mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.
Disamping itu, ia dapat mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit menjadi lebih cantik berseri dan lembut dan lebih lama.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit dimana Schinsandra Chinensis Fruit Extract ini digunakan untuk menyokong struktur kulit muda disamping menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan oksidan.

4.VITAL REPAIR+R COMPLEX

Vital Repair Complex+R merupakan nutrien anti oksida dan vitamin – vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Kebaikan Youth Shaklee Skincare

1) Youth Luminous Gel Oil Cleanser

Pencuci muka 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, dan punyai pH seimbang.
Pembersih muka ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten, dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.

(2) Youth Perfecting Skin Toner

Perfecting Skin Toner bantu membebaskan kulit dari masalah sel-sel kusam, membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit cerah berseri.

3) Youth Activating Serum

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk pembaharuan sel-sel kritikal.
Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, serum ini menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.
Ia membuatkan kulit kelihatan lebih muda, remaja dan berseri.

4) Youth Age Defense Moisturizer SPF 50

Age Defense Moisturizer SPF 50 merupakan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/ UVB, yang melindungi kulit lebih dari sekadar sinaran matahari. Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh.

5) Youth Advanced Renewal Night Cream – Light

Krim malam Youth ini mengandungi ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit ketika tidur.
Campuran botanikal istimewa ini membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah. Bagaikan rawatan muka ketika tidur.

6) Youth Radiance C+E

Mengandungi 20% dos vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.
Youth Radiance C+E berfungsi mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Nak order kat mana?

HARGA EYE TREATMENT NI RM243 TAHAN 2 BULAN UNTUK PENGGUNAAN 2 KALI SEHARI
Boleh whatsapp akak cantik di wasap 013-3612717 ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *