Supplement Skincare Berkesan Untuk Kulit Cantik Tanpa Perlu Make Up

berani tak keluar rumah tak pakai make up? berani je dikkk ni hah muka tanpa make up, masih ada jerawat.tanda masih remaja hehe. Supplement Skincare Berkesan Untuk Kulit Cantik Tanpa Perlu Make Up Tebal

 

kulit ainul jenis kering di t zone, sensitif. salah skincare muka jadi tegang, gatal, menggelupas, kering teruk

pengguna nutriwhite sejak 2011 dan youth 2018

nak kulit sihat kerana jaga makan. kurangkan gula. cuba lah try. makan banyak gula dengan kurang. terasa beza tau

lepas tu pilih skincare tanpa bahan kimia. bahan kimia sikit sikit boleh efek kulit untuk jangka masa panjang.

Ainul pilih youth skincare sebab 8 tahun penyelidikan oleh saintis, pakar kosmetik. bayangkan dari beranak anak dah darjah 2 baru siap research nak buat seketul skincare. hehe

That’s why ramai yang suka pakai youth.

Pengguna Skincare Youth Tanpa Makeup

 

Skincare Youth Shaklee

 

Testimoni pengguna YOUTH Skincare Shaklee.

  • Hampir 100% Pengguna YOUTH Skincare Shaklee mendapat kesan positif
  • Perubahan dapat dilihat seawal 7 hari penggunaan Youth Skincare untuk masalah jerawat di wajah remaja, jerawat pasir, dan jerawat batu
  • Untuk masalah kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari
  • Untuk masalah jerawat di wajah matang (orang yang da berusia) dan kulit berminyak, perubahan ketara dapat dilihat selepas 30 hari penggunaan Youth SHAKLEE
  • Untuk masalah kulit jeragat bertompok atau hyperpigmentation, kesan jeragat pudar dapat dilihat seawal 60 hari penggunaan YOUTH Skincare
  • Untuk masalah garisan halus atau kedutan di sekeliling kawasan mata, kedutan mulai hilang seawal 30 hari

 

RAHSIA KULIT CANTIK TANPA MAKE UP ADALAH SIHATKAN KULIT DI DALAM

Ramai suka nak pakai krim sapu sapu je. Untuk kulit cantik, hilangkan jerawat, parut, jeragat, kedutan, kulit kusam adalah kena jaga lapisan kulit di dalam

 

 

sapu sapu hanya jaga lapisan pertama sahaja. sedangkan lapisan hipodermis rosak, kotor, tak sihat. Sebab itulah untuk jangka masa panjang kulit makin rosak.

 

Supplement Shaklee Untuk Kulit rawat Terus Ke lapisan Dalam Kulit

1.VIVIX

 

macam mana memang ada orang umur muda tapi nampak tua.Puncanya makanan carbohydrate yg akan jadi gula dalam badan.

Gula dalam badan akan hasilkan protein AGE yg rosakkan kulit dan collagen. Untungnya sapa makan VIVIX sebab VIVIX sebab VIVIX stopkan protein AGE yg merosakkan collagen dan kulit

Radikal bebas disekeliling kita akan menyebabkan kolagen dan elastin kulit semakin berkurangan. Tu semua punca kepada garis halus, kedutan dan kulit kendur muncul. Ni  semua antara TANDA PENUAAN PRAMATANG.

Kalau nak tahu, kulit kita ni ada tempoh kitarannya juga. Kulit boleh menghasilkan kulit baru dengan menyingkirkan sel kulit mati setiap hari dan mewujudkan lapisan baru kulit setiap 28hari

Kulit kusam dan nampak letih, parut jerawat yang hodoh serta berlubang boleh buatkan seseorang tu rasa rendah diri.

Kajian klinikal menunjukkan POLIFENOL (sejenis antioksidan) berpotensi menggalakkan sel kulit yang sihat dan berseri.

Sebab ini wajib ambil VIVIX jika masalah kulit terlalu teruk dan usia sudah 30tahun ke atas

Set ini sesuai untuk sesiapa mempunyai masalah kulit seperti :

😓 Parut jerawat yang berlubang
😓 Masalah jerawat
😓 Kesan pigmentasi dari sinaran UV yang buat kulit muka bertompok tak sekata
😓 Kulit ada garisan kedut di lingkaran mata dan dahi
😓 Kulit kusam dan berjeragat.

REPAIR ~ vivix membantu repair, bagi nutrisi terus ke sel

BUILT ~ ESP Protein untuk membina kulit yang sihat

FIRM ~ Collagen Powder untuk mengekalkan keanjalan kulit

PROTECTION ~ Vitamin C untuk perlindungan antioksida

MOISTURIZE ~ GLA Complex untuk melembapkan kulit

Untuk Info lanjut boleh baca di sini >> SET AWET MUDA

Youth Skincare Shaklee Terbaik

Youth Skincare Shaklee Terbaik

YOUTH SKINCARE SHAKLEE TERBAIK!

Kebaikan Skincare Youth Shaklee yang setakat ini mencatat 💯 review positif dari pengguna.

Kebaikan Youth Shaklee Skincare ni adalah hasil usaha dan kesabaran para saintis Shaklee yg bekerja keras selama 8 tahun untuk menghasilkan Produk Skincare yang SANGAT BERKESAN.

🍇 Bertindak sebagai pencuci muka, menanggalkan makeup ringan dan scrub.

🍇 Menjaga kelembapan kulit secara semulajadi, “soap free” adalah bagi memastikan pH tidak tinggi seperti sabun.

🍇 Bukan alkali ataupun asidic untuk kesesuaian kulit yang sihat.

🍇 Kaya dengan vitamin yang dipaten dan polifenol untuk kulit yang lebih sihat dan melindung daripada kesan radikal bebas, bukan sekadar mencuci.

⚘Ia diuji secara klinikal dengan selamat oleh
Dermatoligist & Ophtalmologist!
⚘8 paten penghasilan
⚘ jaminan bebas dari 1500 bahan kimia
berbahaya secara klinikal
⚘ bertindak secara semulajadi dengan
pelbagai jenis kulit
⚘ tidak diuji kepada haiwan
⚘ bebas gluten
⚘ produk vegan (tumbuhan botanikal 💯)

Set Skincare Shaklee

 

Set Skincare Shaklee

Youth merupakan rangkaian set skincare Shaklee yang memfokuskan untuk MEMBANTU KITA KELIHATAN JAUH LEBIH MUDA BERBANDING USIA. Apa lagi yang wanita inginkan, kan? Nampak muda daripada usia. Antara effect yang dijanjikan berdasarkan kajian selama 8 tahun oleh pakar dermatologi dan pakar oftalogi oleh produk Youth skincare

  • Kulit kelihatan lebih muda
  • Memperbaiki tekstur kulit
  • Menaikan seri wajah
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
  • Menegangkan dan menganjalkan kulit

LUMINOUS GEL OIL CLEASER

Cleanser 3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH
seimbang.
Pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang
dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyusi dan
menyediakan kulit anda untuk ke langkah seterusnya.
Bahan-bahan utama : Vital Repair, Muscadine Grape
Extract, Ekstrak Alga Hijau

PERFECTING TONER

Mengandungi campuran vitamin penting, polifenol dan
bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri. Membersihkan sel
kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda
Bahan-bahan utama : Vital Repair, Muscadine
Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk
memulakan langkah pembaharuan sel. Terdiri daripada campuran vitamin,
polifenol, dan Youth Complex untuk menggalakkan penghasilan kolagen dan
pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit menjadi lebih muda remaja!
Bahan-bahan utama : Youth Complex dengan Apple
cell, Lotus Japonicus, Vitamin A berkapsul

AGE DEFENSE MOISTURISER SPF50

Membantu melembapkan kulit dan menambahbaikkan
penampilan kulit secara menyeluruh dengan vitamin dan nutrien botani, serta
membantu melindungi kulit daripada sinaran matahari dengan pelindung matahari
berspektrum luas SPF 50.
Bahan-bahan utama : SPF 50, Vital Repair Complex,
Muscadine Grape Extract

ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM

Krim malam yang membantu menggalakkan proses
pembaharuan sel kulit semasa anda sedang tidur. Mengandungi campuran botanikal
khas yang membantu meransang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit
anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah
Bahan – bahan utama : Vital Repair, Schisandra
Chinensis, Lotus japonicus

RADIANCE C + E

Mengandungi kandungan VITAMIN C TULEN sebanyak 20%
yang berpaten dan vitamin e serta ekstrak sel raspberi untuk membantu menegang,
mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Ia turut
membantu mengurangkan kehadiran jeragat, melicinkan tekstur kulit dan
memperbaiki tona kulit secara keseluruhan
Bahan-bahan utama : 20% Vitamin C Tulen, Vitamin E,

BERMINAT NAK CUBA SUPPLEMENT KULIT SHAKLEE INI

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/YOUTHSETKULIT

 

Leave a Reply

Open chat