Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia Vitamin C Shaklee juga di kenali sebagai Sustained Release Vita C Plus. Vitamin C merupakan vitamin yang larut air dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh dengan fungsi utama sebagai antioksidan yang baik. Ia juga memainkan peranan yang penting untuk menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya, semua yang membentuk tubuh kita.

3 Keistimewaan Shaklee Sustained Release Vita-C Plus

1) Produk semulajadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung (sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif).
2) Mempunyai sistem pelepasan berperingkat (sustained release), yang melepaskan 500mg vitamin C selama lima jam bagi 1 tablet, untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurangkan pembaziran.
3) Diperkayakan dengan 120mg Bioflavonoid Sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya.

Nak makan buah banyak-banyak mungkin kita tak mampu. Dan badan kita tak mampu untuk menghasilkan sendiri Vitamin C. So, untuk elakkan kesan kekurangan Vitamin C, HARUS ambil supplemen Vitamin C yg terbaik seperti SR Vita C Plus Shaklee tau.

Tahukah anda bahawa VITAMIN C adalah:

Vitamin yg mudah larut-air.
Mudah musnah dalam badan.
Badan manusia memerlukan Vitamin C; tetapi tidak boleh menghasilkan sendiri Vitamin C.

APAKAH KESAN KEKURANGAN VITAMIN C?

  • Lemah sistem imun; mudah jatuh sakit.
  • Alahan, alergi.
  • kurvi
  • Gusi berdarah
  • Kulit kering, kusam & berkedut
  • Luka lambat pulih

Vitamin C Semulajadi Paling Disukai Dan Laku Keras

Share the knowledge! Vitamin C Semulajadi Paling Disukai Dan Laku Keras. Vitamin C semulajadi laku keras dan disukai ramai yang dimaksudkan ialah vitamin c dari produk Shaklee. Terutama dimusim PKP covid19, ramai berpusu-pusu nak dapatkannya.

Orang ramai mula sedar betapa pentingnya menjaga system pertahanan badan kita atau dikenali system imune badan. Waktu begini boleh saja kalau agent naikkan harga kerana demand tapi polisi tetap polisi. Walau apa pun keadaan kami tetap jual dengan harga sebenar tidak kurang dan tidak lebih.

Keistimewaan Vitamin C. Dikenali vitamin c yang mempunyai teknologi sustained released. Ia diperbuat daripada ekstrak jagung. Ia mempunyai teknologi dimana ia melepaskan vitamin c 500mg secara berperingkat-peringkat selama 5 jam dan mengurangkan pembaziran.

Diperkaya dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin c untuk meningkatkan keberkesannya. vitamin-c-semulajadi-2vitamin c semulajadi dengan teknologi sustained release

Vitamin Kegemaran Ramai. Pernah suatu ketika dulu vitamin c habis stock, nak restock semula ambil masa berbulan-bulan. Kali ini jadi lagi, walaupun president Shaklee dah bawa masuk produk ini dengan kuantiti yang masih tidak mampu menampung demand yang tinggi.

Ini disebabkan vitamin c dari jenama Shaklee ini terbukti berkesan, semulajadi dan selamat diamalkan untuk jangka masa yang panjang. Tidak memudaratkan langsung malah memberi impak kesihatan yang lebih baik kepada pengguna. Vitamin yang mempunyai demand tinggi ini akan masuk lagi ke Malaysia, jangan dirisaukan. Jika anda ada soalan ingin ditanya atau ingin order vitamin ini bila dah restock boleh terus

APAKAH FUNGSI VITAMIN C ?

Oleh kerana vitamin C tidak dihasilkan oleh tubuh, ianya perlu diambil daripada sumber buah-buahan, sayur-sayuran dan *suplemen vitamin C*. Vitamin C membantu :

1. MENINGKATKAN KESIHATAN IMUN DAN SISTEM SARAF

Salah satu fungsi terpenting yang diberikan oleh vitamin C adalah untuk menyokong sistem imun dan saraf kita. Tubuh mereka yang mempunyai keperluan vitamin C yang mencukupi, mampu mencegah jangkitan berbanding mereka dengan kekurangan vitamin C.

2. MENINGKATKAN PENYEMBUHAN

Vitamin C diperlukan untuk penyembuhan luka, membaiki dan mengekalkan tulang rawan, tulang, gigi dan kulit yang sihat. Kajian menunjukkan kekurangan vitamin C dikaitkan dengan kekurangan pembentukan kolagen dan luka yang lambat sembuh. Orang yang mengalami kekurangan vitamin C yang teruk mungkin kehilangan gigi, gusi berdarah dengan mudah dan hilang kekuatan tulang mereka.

3. MENYOKONG PENYERAPAN ZAT BESI

Vitamin C meningkatkan penyerapan besi, mineral penting untuk pembentukan normal selsel darah merah dan hemoglobin.

4. KULIT BERSERI DAN TANPA CELA

Vitamin C diperlukan bagi menghasilkan kolagen, sejenis protein yang memainkan peranan penting dalam struktur tubuh kita. Kolagen mampu meminimumkan kedutan, tompok-tompok peningkatan usia dan pigmentasi akibat pendedahan kepada cahaya matahari. Ia juga membantu menjadikan warna tona kulit lebih sekata.

FUNGSI SR VITA C PLUS SHAKLEE:

  • Meningkatkan kekuatan sistem imun (daya melawan penyakit)
  • Mengurangkan risiko & simptom Pendarahan
  • Mencegah & memerangi kanser
  • Mengekalkan paras kolesterol & tekanan darah yg sihat
  • Memperbaiki stress & insomnia
  • Membekalkan kolagen
  • Memperbaiki & mencantikkan kulit

Mengapa Vitamin C Shaklee Terbaik dan Lebih Jimat?

Sustained release vita c plus Shaklee antara suplemen yg LAKU KERASSS sepanjang produk Shaklee dipasarkan. why? why? why? sebabbbb..beza vit c Shaklee dengan vitamin c kebanyakan di market ialah vita c shaklee ni bersifat SUSTAINED RELEASE! maksudnya, ia mempunyai kemampuan untuk melepaskan kandungan mg vitamin c secara berperingkat supaya mengurangkan pembaziran..yalah..vitamin c kan cepat hilang diangkut keluar dari badan. So kalau ianya perlahan-lahan dan berperingkat dilepaskan dapatlah badan kita serap vitamin c dengan kadar yang optimum!

Daannn..yang paling best ni,dalam satu tablet SR Vita C Plus Shaklee ni BERSAMAAN DENGAN 7 SETENGAH BIJI BUAH OREN.!mampuuu kau telan sekaligus??tak mampooo kannn. Sebenarnya dengan mengamalkan vitamin c shaklee ni lagi jimat masa dan tenaga. Tidak payah kupas-kupas dan telan berbiji-biji oren untuk dapatkan jumlah vitamin c yang sama dengan 1 tablet vitamin c shaklee~jimat, pantas dan murah lagi, sebab kos sebiji tablet vitamin c ni baru dalam rega RM0.50++.Harga sebiji oren tu pula lagi mahal uols?!.padahal satu tablet tu bersamaan dgn 7 1/2 biji oren, Cik Bulan ulangi, 7 1/2 biji oreeennn.!! Banyak tuuu

Cik puan takut merosakkan buah pinggang?? Cik Bulan faham concern cik puan, penting ada kerisauan. Jangau risau, makanan tambahan Shaklee sebelum ianya dipasarkan sudah dibuktikan ianya SELAMAT, EFEKTIK DAN BERKESAN. yang penting tidak mengandungi PENGAWET/PERISA/PEWARNA TAMBAHAN yg mengganggu organ dalaman pengguna. Semuanya dihasilkan dari BAHAN SEMULAJADI. Semoga bermanfaat.

Testimonial Vitamin C Shaklee

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Vitamin C Shaklee No 1 Top Seller di Malaysia

Nak Order Vit C Shaklee yang Berharga RM97.50 untuk 180biji

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717/VITCSHAKLEE

Leave a Reply