Cepat Hamil Dengan Cecair Kesuburan Banyak

Cepat Hamil Dengan Cecair Kesuburan Banyak

Cepat Hamil Dengan Cecair Kesuburan Banyak? Waktu paling subur ialah di pertengahan kitaran haid. Ketika ini, akan keluar lelehan faraj atau keputihan yang jernih. Namun, ia tidak berbau tetapi banyak. Peranan lelehan ini adalah untuk memudahkan perjalanan sperma melalui serviks sebelum persenyawaan terjadi.

Bagaimana nak hasilkan Cecair Kesuburan Banyak Supaya Cepat Hamil?

Salah 1 caranya adalah dengan pengambilan supplement GLA Complex

Cepat Hamil Dengan Cecair Kesuburan Banyak

Diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) bantu wanita hasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus)”. 

Cecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, dan sangat2 membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio, dan ke telur (ovum). Tambahan, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan bantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi).

 

 

 

 

 

 

 

Jika anda ada masalah ini, jangan diam malu. Diri sendiri yang sengsara tau. Jumpa doktor, jaga makan dan beli supplement ini dengan saya. 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717/Vitamin banyakkan cecair kesuburan

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *