Berjaya Hamil Dengan Shaklee Walaupun Umur Dah 40an

Berjaya Hamil Dengan Shaklee Walaupun Umur Dah 40an

Berjaya Hamil Dengan Shaklee Walaupun Umur Dah 40an ? Perubahan biologi wanita dengan peningkatan usia.Wanita mempunyai hak untuk menentukan hala tuju potensi reproduktif mereka. Walaupun, keputusan sama ada untuk mempunyai anak atau tidak, dan bila merancang untuk melahirkan anak adalah hak autonomi mereka, wanita juga perlu tahu bagaimana kesuburan dan hasil kehamilan berubah dengan peningkatan usia.

Secara biologi, tempoh optimum untuk melahirkan anak adalah antara 20-35 tahun. Dalam tempoh setahun, 75% wanita berusia 30 tahun dan 66% wanita berusia 35 tahun akan hamil secara semula jadi.

Selepas umur 35 tahun, wanita akan semakin sukar untuk hamil, dan kemungkinan untuk mendapat komplikasi keguguran juga meningkat. Statistik menunjukkan bahawa kadar kelahiran hidup untuk wanita yang berusia kurang dari 35 yang menjalani IVF adalah 31%. Kadar kejayaan ini jatuh di bawah 5% untuk wanita berusia di atas 42 tahun.

Berjaya Hamil Walaupun di Usia 40an . Nak tau Rahsia dia?

GLA COMPLEX

GLA Complex Shaklee Banyak Supermom

Sangat baik diamalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur atausakit sebelum haid (PMS). GLA (Gamma Linolenic Acid) ini dapat bantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur & berkualiti, yang juga dikenali sebagai “Mukus serviks putih telur (egg white cervical mucus). Mukus ini berfungsi untuk melindungi dan memudahkan sperma berenang ke ovum dengan lancarnya. Ia juga menyediakan medium yang subur untuk beberapa jangkamasa yang agak lama iaitu 4-5 hari yang sekaligus memberi peluang untuk si isteri mengandung walaupun seks dilakukan selepas waktu subur.

CoQ-Trol

coqtrol lajukan sperma

Coq10 juga berfungsi untuk menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum yang mana membantu pasangan meningkatkan kesuburan. Pengambilan CoQ10 membantu:

  • Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
  • Meningkatkan pergerakan sperma.
  • Meningkatkan kualiti ovum.

Berjaya Hamil Dengan Shaklee Walaupun di Usia 40an

Puan Zalila 41 tahun ada masalah Pcos, Telur Tak Matang. Setahun Amalkan vitamin ini dan berjaya hamil

Pada 2018 sebelum ambil supplement

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Pada 2019 selepas ambil supplement secara konsistent

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Puan Azilawati dari Pahang. Umur 40tahun, pernah keguguran

Pada 2018 sebelum ambil supplement

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

Pada 2019 dan berjaya hamil selepas konsistent amalkan supplement

Berjaya Hamil Dengan Shaklee

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VITAMIN KESUBURAN ?

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam. berjaya hamil dengan shaklee.

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *