Business Shaklee

Business Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Siapa nak tahu pasal Business Shaklee ?

Kami Bekas Jurutera

Saya Ainul Mustafa dan suami Joe Labu dulu budak engineering. Lepas grad saya terus kerja sebagai engineer dan suami sambung belajar master & PHD

Kami macam semua graduate juga. Semangat bekerja kan. Tapi bila dah ada anak semuanya berubah 360. Ofcos kita nak yang terbaik untuk anak

Dan di sebabkan anak, saya kenal supplement Shaklee pada 2011. Saya makan je dan kami bukan otak business. Maka tak terfikir nak buat business sebagai kerjaya. Sekarang kami cinta career kami.
Ianya bermula sebab saya suka kongsi.kongsi cerita saya dan anak di blog www.ainulmustafa.com

Dan dari blog saya dapat bonus Shaklee pertama saya RM27

Dan kemudian ianya meningkat ke 3 angka, 4 angka. 2012 baru saya nampak peluang besar dalam Shaklee.

2 tahun saya buat part time. Busy bekerja, selalu outstation, keje kat site bukan halangan sebab kita suka.

Pada Jan 2014 saya resign sebagai engineer dan focus full time buat Shaklee bersama suami.

Income business orang yang tak pandai business ni 4 kali ganda gaji engineer.
Peluang dalam business Shaklee sangat BESAR

Income, car bonus ( duit lagi dapat ishh ) , travel free , dapat naik pentas award

Rugi tak buat betul betul

Kalau anda senang mencari 1 business yang flexible , boleh diwariskan pada anak, income unlimited jom sertai kami sama sama kita buat sampai berjaya

Nak join boleh whatsapp saya

PKPD Tiada Duit Buat Business

PKPD Tiada Duit Buat Business

Semalam husband cakap..
Kesiannya kawan tempat kerja dia ni. PKPD ni kan tak kerja, so gaji memang tinggal sikitlah sebab banyak elaun akan dipotong. Wife kawan dia ni suri rumah, takde pendapatan.

Saya rasa, ramaiiii sangat kat luar sana yang mengalami situasi macam ni.

Tau apa saya jawab kat husband?

Ajaklah wife kawan dia tu buat shaklee. Bagi contact number saya kat dia. Rugilah kalau ada telefon, ada internet tapi tak nak buat apa-apa. Asyik duk scroll FB, mengenang nasib susah, mengeluh tak sudah. Kalau yang betul-betul susah, yang takde telefon, takde internet apa semua tu cerita lain lah. Tapi yang ada tapi taknak ambik peluang.

Alasannya apa?
❌takde modal lah
❌tak reti nak berniaga lah
❌taktau macam mana nak start la
❌taktau apa-apa pasal supplement la

And the list goes on

Bagi saya, rugi sangat kalau taknak berusaha. Peluang ada depan mata, antara nak dengan tak nak je.

Bawah ni income saya setakat semalam. Kalau duduk saja scroll FB, scroll IG macam tu je, tak mungkin boleh dapat macam ni.

Jom
Belum terlambat pun siapa nak join. Saya sangat berbesar hati nak ajak siapa-siapa yang nak untuk join buat bisnes dengan saya. Kami ada very strong and supportive group yang sudi nak tolong sesama sendiri.

Meh whatsapp tau

Jana 4 angka Musim PKP Dengan Business Shaklee

Jana 4 angka Musim PKP Dengan Business Shaklee

Ala kak esok raya mana la ada orang nak beli vivix lagi. Duit nak beli barang raya je

Siapa cakap?

Orang tetap raya, orang tetap shopping raya dan orang tetap beli vivix raya

Akak ni beli 2 botol lagi

Hari ni pun kami ada lagi tempat nak kena cod shaklee.

Korang pilih nak duduk saja pkp ni atau besarkan income?

Siapa yang nak besarkan income ,gemuk kan saving boleh PM kak enol. Esok dah boleh merentas negeri boleh enjoy sakan balik kampung beli apa yg mak ayah suka, boleh melancong tido hotel 5,6 bintang guna duit business.

2 minggu PKP dapat 4 angka. Jom uolsss !!

  
Bonus Shaklee Revival Empire Seorang Housewife
Bonus Shaklee Seorang Housewife Revival Empire

BERMINAT NAK DAPAT INCOME MACAM NI?

 

Business Modal Rendah Product Sentiasa Laris

Business Modal Rendah Product Sentiasa Laris

PELUANG BUSINESS SHAKLEE

Assalamualaikum <

Hai Semua 😊😊😊

Ramai tanya kenapa Ainul dan suami berani tinggalkan kerjaya sebagai Engineer dan focus full time buat business SHAKLEE. Ramai yang tanya apa yang mendorong Ainul sangat komited dan setia dengan business sekarang?

Kenapa Ainul pilih untuk sungguh-sungguh kejar kejayaan dalam bisnes Shaklee walhal sebelum ni kami dah ada kerjaya HEBAT yang menjamin masa depan.

Macam mana Ainul boleh berjaya sampai ke tahap ini dan ambil keputusan pencen pada usia 29 tahun dan menjana income 5 angka

So Ainul berbesar hati SHARING KISAH AINUL BERMULA DENGAN SHAKLEE & AKHIRNYA JADIKAN SHAKLEE KERJAYA SEPENUH MASA Terbuka kepada semua,

✔ Bukan ahli Shaklee

✔ Pengguna tegar Shaklee yang masih belum lagi mendaftar ahli.

✔ Sesiapa yang berminat untuk mencuba bisnes Shaklee samada secara part time atau full time. <

✔ Student / bekerja yang nak tambah income

✔surirumah yang nak tambah pendapatan keluarga

Macam-macam Ainul nak kongsikan nanti.. Antaranya,

❤ KENAPA Ainul pilih untuk sungguh2 berjaya dalam Shaklee

❤ APA peluang yang shaklee offer yang lumayan sangat tu

❤ MACAM MANA Ainul boleh buat sampai boleh berjaya berada di tahap sekarang dalam tempoh 2 tahun buat part time dan income business 4 kali ganda gaji

❤ TIPS & RAHSIA kejayaan Ainul Mustafa yang Ainul rasa sangat bermanfaat untuk korang tahu Korang tak perlu bayar apa-apa pun.. Korang hanya perlu dengar peluang yang Ainul nak kongsi ni, then kemudian baru korang decide

Bonus Shaklee yang UNLIMITED kita boleh dapat setiap bulan

Peluang Melancong Free ke Luar Negara Setiap tahun

Dapat Award Setiap tahun

Award Shaklee Ainul Mustafa

Peluang Business Shaklee

Peluang Business Shaklee

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Hai Semua 😊😊😊

Ramai tanya kenapa Ainul dan suami berani tinggalkan kerjaya sebagai Engineer dan focus full time buat business SHAKLEE. Alhamdulillah dah 5 tahun kami full time business

Ramai yang tanya apa yang mendorong Ainul sangat komited dan setia dengan business sekarang?

Kenapa Ainul pilih untuk sungguh-sungguh kejar kejayaan dalam bisnes Shaklee walhal sebelum ni kami dah ada kerjaya HEBAT yang menjamin masa depan.

Macam mana Ainul boleh berjaya sampai ke tahap ini dan ambil keputusan pencen pada usia 29 tahun dan menjana income 5 angka

So Ainul berbesar hati nak buat OPEN SHARING SECARA PERCUMA, nak open untuk 20 orang sahaja dulu.

Terbuka kepada semua,

✔ Bukan ahli Shaklee

✔ Pengguna tegar Shaklee yang masih belum lagi mendaftar ahli.

✔ Sesiapa yang berminat untuk mencuba bisnes Shaklee samada secara part time atau full time.

✔ Student / bekerja yang nak tambah income

✔surirumah yang nak tambah pendapatan keluarga

Macam-macam Ainul nak kongsikan nanti.. Antaranya,

❤ KENAPA Ainul pilih untuk sungguh2 berjaya dalam Shaklee

❤ APA peluang yang shaklee offer yang lumayan sangat tu

❤ MACAM MANA Ainul boleh buat sampai boleh berjaya berada di tahap sekarang dalam tempoh 2 tahun buat part time dan income business 4 kali ganda gaji

❤ TIPS & RAHSIA kejayaan Ainul Mustafa yang Ainul rasa sangat bermanfaat untuk korang tahu

Korang tak perlu bayar apa-apa pun.. Korang hanya perlu dengar peluang yang Ainul nak kongsi ni, then kemudian baru korang decide

 

One thought on “Business Shaklee

Leave a Reply