Agent Business Skincare

Agent Business Skincare

PENCARIAN AGENT BUSINESS SKINCARE YOUTH SHAKLEE

Agent Business Skincare

Hi semua.berminat tak nak buat extra income business partner kami .

Peluang terbuka kepada semua.

– Surirumah

– student ipta

– mereka bekerjaya

– professional seperti jurutera, doktor,lawyer

– MUA

– lelaki

– wanita

Tak kira usia asalkan 18tahun ke atas

Apa yang bakal anda dapat dengan Menjadi Agent Skincare Youth? Tahukah anda? Dengan hanya menjual sekurang-kurangkan 10 set YOUTH anda boleh mendapat bonus daripada Shaklee hampir RM2,000.

 

 

Apa itu Skincare Youth

Youth Skincare Shaklee

Pilih Youth Skincare untuk kulit yang berseri-seri. Best Sangat . PERTAMA DALAM SEJARAH PRODUK PENJAGAAN KULIT, dari bahan natural, bebas dari 1500 bahan kimia bahaya. Tak ada lagi yang buat kajian guna skin age index tau, YOUTH je setakat ni. Sebab tu la ambik masa 8 tahun untuk dapat formulasi terbaik ni.

Kajian Youth Shaklee

Selepas 8 tahun kajian, dan dapat formula untuk YOUTH ni,100% pengguna Youth alami effect positive pada kulit mengikut ‘skin age index’ iaitu kulit mereka:

❤️Kurang kedut
❤️Kurang kendur
❤️Tekstur kulit bertambah baik
❤️Kurang pigmentasi
❤️Pori makin kecil
❤️Makin berseri
❤️Makin anjal
❤️Tona kulit makin sekata

Yang paling best, 2/3 dari wanita yg menggunakan Youth mengalami kulit muda 10 tahun dari usia sebenar. 💯 wanita mendapat kulit yang lebih muda, dibuktikan secara klinikal. Dapatkan produk yang terbukti selamat, berkesan dan dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan.

testimonial youth shaklee

YOUTH SHAKLEE SKINCARE

Set ini terdiri daripada 7 produk berikut

1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Pembersih pH seimbang TANPA Sabun 3-dalam-1, pembersih ini membasuh lembut, membersihkan & mempersiapkan kulit kita untuk produk youth yang lain.

2. PERFECTING SKIN TONER

Mengelupas, menghidrat dan menyuburkan kulit kita.

3. YOUTH ACTIVATING SERUM

Produk ini mesti ada dalam senarai wajib skincare kita.

Toner ini mempunyai teknologi yang telah dipatent iaitu Kompleks Pengaktifan Belia Shaklee

Yang mempunyai 10 x bahan aktif untuk memperbaharui kulit pada tahap sel.

Hasilnya, kulit kita akan menyokong pengeluaran kolagen & menjadikan sel-sel kulit berfungsi lebih muda.

4. AGE DEFENSE MINERAL MOISTURIZER SPF 30

Krim pelembap ini menghasilkan perlindungan dari sinaran SPF 30 UVA / UVB matahari & melindungi juga untuk kulit kita daripada pencemaran alam sekitar

Wow. Perlindungan 2 dalam 1

  • Tanpa bahan kimia.
  • Hanya bahan semulajadi

Krim pelindung matahari ini dihasilkan dari bahan semulajadi & biopolimer dari hidupan laut

5. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM (RICH OR LIGHT)

Krim malam yang baru ini menghidrat & melembutkan kulit kita hingga jauh ke dalam kulit.

Dan menyokong proses pembaharuan kulit semasa kita tidur.

Adunan ramuan botani proprietari Shaklee akan membantu pengeluaran kolagen & elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin,lebih bercahaya.

6. RADIANCE C + E CAPSULES

Vitamin C 20% tulen memulihkan sinaran kulit sihat dengan mengurangkan bintik-bintik pada kulit di sebabkan penuaan. Ini juga akan melicinkan tekstur kulit & mencerahkan warna kulit.

Kapsul adalah berasaskan tumbuhan, biodegradable & tidak menggunakan pengawet.

KULIT KEMBALI CERAH BERSERI SELEPAS AMALKAN YOUTH SKINCARE

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5
TESTIMONI 1 : NOR ROZILA RAZALI

Assalammualaikum. Saya Ziela Razali,berumur 27 tahun. Ibu kepada 4 orang anak. Ziela mula kenal Shaklee tahun 2015. Sebelum ni Ziela pakai produk Malaysia yang amat terkenal. Mula pakai memang cantik,tapi bila dah lama mula naik ruam dan whitehead yang banyak. Sekarang Ziela pakai Youth™ sahaja.

Ziela start pakai Youth 9/03/2018 ..

Masa tu memang tak buat skin analisis lagi. Tapi tahu la yang kulit berminyak kat T Zone,whitehead toksah kata. Boleh cabut2 pakai pengepit uban ja. 😂
Ada juga rasa macam kedutan hujung mata. Tapi abaikan ja.

23/03/2018

Dapat free skin analisis kat Skin Valet. Resultnya .. Alahai luluh hati.😣 Kulit berminyak kat T zone,whitehead banyak. Wrinkles keliling mata. Padahal nampak hujung mata ja. Pori terbuka besar dan banyak. Jeragat dah start timbul. Ada bekas2 jerawat besar akibat suka picit jerawat. Masa ni ziela terus konsisten youth. Pakai night cream,Radiance c&E.

Setelah 43 hari konsisten Youth Skincare,Ziela buat skin analisis di Youth Party Kangar. Mesin dia serupa mesin di kat Skin Valet. Masa ni kulit kering pulak dah. 😂 Ni mesti pasai malas pakai spf50. Tapiiiiiii … Pori dah normal,wrinkles takda. Tahap kolagen dalam kulit normal. Jeragat masih so so .. skin tone ja tak sekata lagi. Pakar nutritionist cakap bila waktu siang memang kena pakai spf50 walaupun tak keluar rumah dan berada di dalam rumah .Sebabnya sinaran matahari mampu menembusi hingga ke dalam rumah.

Kalau ikut kajian saintis Shaklee,result yang terbaik adalah 3 bulan pemakaian youth dan konsisten radiant5. Tak sabar nak tunggu 2 bulan lagi. Semoga kulit muda sedekad lagi 😍.

Youth memang diciptakan untuk wanita yang ingin kulit sihat,cantik dan berseri. Youth juga terbukti secara klinikal,diuji selama 8 tahun dan diuji ke atas 100 orang wanita pelbagai peringkat umur untuk memastikan keberkesanannya.

Cubalah Youth hari ni dan rasai keberkesannya sendiri.
Youth is HOPE!

ayangkan wajah Farah yang breakout kembali cantik selepas konsisten set radiant 4 dan juga Youth Skincare Shaklee.

Nama saya Farah Qurratun Aini. Isteri dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Saya nak ceritakan kisah benar bagaimana kulit saya boleh breakout teruk dan kembali cantik selepas bersama Shaklee.

Dulu semasa bujang saya terjebak dengan produk timbang kilo. Masa tu takde ilmu pon pasal kandungan yang bahaya dalam kosmetik timbang kilo. Tapi jenama produk tu dulu memang terkenal lah.

Minggu pertama pakai memang cantik kulit. Putih bersih. Licin dan lembab. Keadaan macam tu elok selama 3 bulan. Bulan ke empat masa tu dah nak kahwin, dah mula tumbuh jerawat. Risau ! Tapi nasib baik jurusolek pandai tutup jerawat yang ada.

Selepas kahwin, makin teruk. Berjerawat penuh . Merah-merah lagi. Masa ni dah tertekan. Orang pula makin bertanya kenapa kulit macam tu. Malu nak berdepan dengan orang. Bila pakai produk tu semakin pedih jadi saya berhenti pakai produk tu.

Suami bawa saya ke klinik kulit untuk dapatkan rawatan. Mana klinik kulit tak pergi. Semua klinik pergi. Bayaran bukan murah. Ratus-ratus semuanya. Tapi kesan tetap sama malah makin teruk pon ada. Jadi suami tak bagi teruskan pakai produk klinik.

Kemudian saya mengandung. Dalam tempoh mengandung hormon tak stabil pula maka kulit kembali teruk. Sampaikan saya dirujuk ke doctor pakar kulit di hospital kerajaan. Saya dibekalkan ubat yang dikawal maknanya ubat sapu yang kuat. Saya pakai juga sebab masa tu terpaksa pakai untuk bagi kulit reda dari alahan yang teruk.

Selepas bersalin saya teruskan sesi dengan pakar kulit tu. 3 bulan sekali. Tapi sebabkan saya tak guna selalu ubat yang dibekalkan maka saya discaj sendiri appoiment dengan doctor pakar. Sebab risau juga efek ubat tu. Yang saya perasan ubat tu hanya sembuhkan lapisan luar sahaja. Jika tak pakai ubat tu, naik kembali merah-merah dan gatal-gatal.

Tekanan sangat masa ni. Dah tak larat nak segan dengan orang. Dah sengsara rasa nak melayan pertanyaan orang lirikan mata yang terkejut tengok kulit muka. Keyakinan diri pon takde masa tu .

Jadi saya nekad untuk rawat kulit saya dari dalam. Jika rawat dari luar sahaja ia hanya sembuhkan lapisan kulit luar sahaja. Di lapisan dalam masih ada baki-baki bahan kimia yang bahaya.

CARA ATASI MUKA BREAKOUT SECARA BERKESAN DAN TANPA MENYAKITKAN
Saya mulakan dengan GLA Complex untuk stabilkan hormon. Saya perasan bila hormon tak stabil kulit muka semakin teruk. Jadi saya mulakan dengan stabilkan hormone dahulu dengam mengambil GLA Complex. Kemudian saya konsisten set radiant 4 shaklee iaitu ESP, SR VitaC Plus, Gla Complex dan Collagen serta Vivix.

Selepas sebulan saya consume tanpa miss terutamanya collagen tu saya dapati kulit muka lebih elok berbanding sebelum nya. Dan ramai yang menegur kulit muka makin ok dari dahulu. Cuma masa ini masih kelihatan parut-parut lagi.

Berminat untuk jadi Agent SkincareYouth

Leave a Reply