Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok. Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok, HQ yang tolong uruskan semua. Ini antara benda yang ramai mencari bila nak mencari peluang perniagaan.  Ada ke business macam ini? Kalau ada betul ke product yang bagus sampai laku dijual di online? dan boleh ke sales sentiasa ada demand setiap bulan dan bertahun tahun?

Barang yang Cepat Laku Dijual Online. Peluang Business Modal Rendah, tak perlu Simpan Stok

Jika ini business yang ada cari ye ada dan ini lah yang business saya lakukan sejak 2012. dan setiap bulan demand sentiasa ada. Malah min sales RM10k dalam masa 2-3 hari dah boleh dapat. Mudah kan. Product bagus, sistem marketing plan pun senang faham dan terbaik. Mana nak cari.

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

30,000 botol Vit C terjual dalam masa 2 hari

1000 tong ESP dalam masa 1jam habis terjual

Alhamdulillah musim pkp ni permintaan tinggi supplement. Ada yang nak minuman untuk sahur dan berbuka, untuk tenaga, untuk kurus , nak cantik, nak tambah susu

paling happy bila team #ddsbusiness happy income naik berganda dari bulan Feb, Marc dan April makin naik.

Bermodalkan hanya bermula dari RM35 siapa sangka boleh jana income RM5k, RM10k., RM20k dari rumah

Ada yang berminat nak jadi pengedar kami?

Permintaan Customer Setiap bulan Tinggi dan Repeat Order Setiap Bulan

Business yang baik adalah orang beli dan beli lagi. sentiasa repeat order. baru lah business makin grow dan kita pun tak pening asyik kena cari customer baru setiap bulan. Dengan business Shaklee, seorang customer boleh beli beratus, beribu. Bulan depan dia beli lagi beratus beribu. kan best !!

Dan yang best lagi product Shaklee ni untuk seisi keluarga. Bukan untuk wanita je, lelaki aje. 1 family boleh makan. Contoh customer wanita asalnya beli untuk kulit, kemudia dia nak beli untuk kurus, mengandung, menyusu, berpantang. dia beli untuk suami, anak anak, parents. 1 customer boleh buka peluang besar pada kita.

Produk Shaklee Terbaik

1) PRODUK YANG HEBAT

Misi Shaklee adalah untuk membantu jutaan orang di seluruh dunia untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik. Kenapa produk Shaklee adalah hebat? Sebab ianya memenuhi kriteria yang kita nak.Kalu kita sebagai peniaga atau pun pembeli kita akan cari produk yang terbaik yang boleh memberi manfaat pada kita dan orang sekeliling.Shaklee terkenal dengan penghasilan produk yang selamat,terbukti dan berkesan.
 
a) SELAMAT

Ada 8 sebab untuk korang percaya kualiti dan keselamatan produk Shaklee.Produk yang selamat datangnya dari bahan-bahan yang berkualiti.Bahan-bahan untuk produk Shaklee dipilih secara teliti untuk memenuhi standard prestasi dan penyaringan yang tinggi.

Standard ketulenan Shaklee adalah antara yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat.Ianya bertujuan untuk memberi jaminan bahawa semua produk Shaklee adalah selamat.Sebab tu Shaklee di gelar perintis dalam nutrisi semula jadi.

b) TERBUKTI

Para Saintis  Shaklee sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi.Selain itu semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya turut dilakukan.

c) BERKESAN

Shaklee telah berjaya menerbitkan Kajian Pemakanan Supplemen Shaklee.Ia adalah kajian perintis mengenai pengguna supplemen jangka panjang yang menunjukkan bahawa meraka yang mengambil supplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau yang tidak mengambil multivitamin sama sekali.

Kelebihan Bisnes Shaklee

Saya kongsikan disini apa kelebihan bisnes Shaklee..dan pasti anda akan rasa sangat berbaloi-baloi laburkan modal Rm35 nie..

1) Beli vitamin Shaklee dengan harga ahli yang mana lebih murah dari harga pasaran. Ini adalah paling menguntungkan..Nikmati vitamin Shaklee yang hebat dengan harga murah.

2) Bagi yang bercadang untuk buat bisnes..anda boleh jual vitamin Shaklee dengan harga pasaran dan secara tidak langsung anda akan mendapat untung runcit..Wah pasti lebih untung dan berbaloikan? ..

3) Bisnes Shaklee tak perlu risau nak simpan stok..Setiap kali dapat order dari customer..anda hanya perlu log in ke website Shaklee..klik klik buat order..buat bayaran dan Shaklee akan tolong pos bagi pihak anda..terus ke alamat customer..Sedar-sedar barang dah sampai..Untung sangatlah sebab tanpa keluar dari rumah pun boleh bisnes..mudah kan??

4) Peluang mendapat bonus setiap pertengahan bulan..jika anda layak..bonus tersebut akan masuk secara terus ke dalam akaun Maybank anda…sementara nak tunggu gaji hujung bulan bagi yang bekerja macam saya..memang best…!!

Dengan Bisnes Shaklee..anda berpeluang untuk mendapat pendapatan sehingga 4-5-6 angka sebulan…Tapi..syaratnya mudah je..buat bisnes nie dengan betul-betul..fokus dan bukan main-main..sekejap nak buat..sekejap taknak..Bisnes Shaklee ni..walaupun buat secara online..peluang untuk anda berjaya adalah sangat tinggi.

5) Selain dari untung runcit dan bonus di tengah-tengah bulan..dapat lagi car bonus..bila anda sudah layak mendapat ‘Car Bonus’..Shaklee tidak menghadiahkan kereta..tetapi menawarkan pemberian bonus berbentuk tunai setiap bulan..Jadi..anda boleh guna duit bonus kereta ni untuk beli apa sahaja yang anda nak..Kalau nak simpan dan tak nak buat belanja pun boleh..menarik kan??

GANJARAN HEBAT 3C DALAM SHAKLEE

1. CASH

Ganjaran C yang pertama adalah CASH atau TUNAI. Apabila seseorang pengedar Shaklee berjaya mendapatkan point tertentu dalam jualan Shaklee maka dia akan mendapat ganjaran bonus cash atau tunai ini iaitu bonus berbentuk wang. Shaklee juga akan memberi ganjaran bonus kepada pengedar Shaklee yang berjaya naik rank dan berjaya membantu ahli business partner yang lain naik rank. Dalam bonus CASH ini terdapat pelbagai jenis bonus iaitu :

 • PERSONAL BONUS
     • NET PERSONAL BONUS
     • LEADERSHIP BONUS 
     • INFINITY BONUS 

2. CAR

Ganjaran C yang berikutnya adalah CAR. Shaklee menyediakan peluang kepada semua pengedarnya yang berada dalam rank Supervisor dan ke atas untuk menyertai program subsidi kereta. Dalam program ini pengedar perlu memenuhi pra syarat jumlah unit value atau UV yang ditetapkan oleh Shaklee untuk mendapatkan bonus dalam bentuk wang tunai yang boleh digunakan untuk membayar kereta bulanan

3. CONVENTION

Ganjaran C yang terakhir adalah CONVENTION. Dalam program ini Shaklee menawarkan peluang yang best untuk menyertai trip percutian dan pelancongan secara percuma ke pelbagai destinasi hebat dan menarik di seluruh dunia. Best gila kan ganjaran yang Shaklee tawarkan ni 😍 Bermula dengan rank Supervisor dan ke atas anda boleh mengumpulkan point atau mata persidangan secara bulanan. Jumlah point yang terkumpul dan mencapai jumlah maksimum yang telah ditetapkan oleh Shaklee akan melayakkan anda dan ahli keluarga anda untuk melancong ke destinasi menarik di sekeliling dunia yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Berminat nak Buat Business Shaklee & Nak Join Kami as Mentor Anda

Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Ainul Mustafa & Faiz Saaid

Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee

31 Supermum Influencers in Malaysia :https://bit.ly/35wDZ4L
in Media SEMANIS KURMA, WANITA HARI INI, KOSMO, MAJALAH MIDI ,MASAK BERSAMA CHEF ISMAIL
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

One thought on “Barang yang Cepat Laku Dijual Online Peluang Business Modal Rendah tak perlu Simpan Stok

Leave a Reply