Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C. Anda peminat Vitamin C Shaklee? dan berminat nak tabah duit poket dengan jual Vitamin C Shaklee tak? Tahukah anda 1 botol Vitamin C boleh untung RM19 tau . Sambil makan , dapat duit poket sekali kan best

KENAPA BEST JUAL VITAMIN C SHAKLEE NI?

https://youtube.com/watch?v=41zhp1wOS-E

Kebaikan Vitamin C

1.Vitamin C untuk kulit

Merangsang pembentukan kolagen dalam badan dengan mengekalkan enzim aktif yang terlibat dalam penghasilan kolagen.
Melindungi kolagen daripada kerosakan oksidatif.
Mengurangkan kerosakan akibat cahaya matahari.
Mencerahkan kulit secara sekata.
Memperbaiki kulit yang berjerawat.
Mencegah / mengurangkan pigmentasi penyebab utama jeragat.
Pemulihan luka, melecur dan ulser.
Berfungsi sebagai agen anti-radang.

2.Vitamin C untuk kesihatan

Meningkatkan sistem imun – membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi, bantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
Memperbaiki insomnia.
Meningkatkan tenaga dan mencegah keletihan.
Menghasilkan bahan pemancar saraf (neurotransmitter).
Mencegah penyakit buta akibat katarak.
Mencegah batu karang pundi hempedu.
Menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah.
Menghindar arteriosclerosis.
Mengekalkan kapilari darah yang sihat.
Mengekalkan kolesterol dan tekanan darah yang sihat.
Memperbaiki stress & masalah berkaitan mental.
Memperbaiki resdung seperti bersin.

3.Vitamin C untuk perangi kanser

meningkatkan interferon semulajadi tubuh untuk merangsang pengeluaran T-cells melawan kanser, membuang kimia berbahaya & menghapus radikal bebas.

4.Vitamin C untuk Gout

mengurangkan risiko penyakit gout
menurunkan paras asid urik

Keistimewaan Sustained Release Vita-C Plus dari Shaklee

1. Dihasilkan daripada bahan semulajadi iaitu ekstrak jagung
Sustained Release Vita-C Plus dihasilkan daripada ekstrak jagung jadi ianya juga sesuai untuk mereka yang mempunyai perut yang sensitif.

2. Menggunakan sistem pelepasan berperingkat (Sustained Release)
Sistem ini melepaskan vitamin C sebanyak 500 mg (1 tablet) secara berperingkat selama 5 jam. Setiap 1 jam, sebanyak 100mg vitamin C akan dilepaskan.

Ini dapat memastikan tiada pembaziran berlaku kerana badan kita hanya boleh menerima sebanyak 100-200mg sahaja setiap jam dan selebihnya akan dikeluarkan melalui air kencing.

3. Mengandungi 120mg Bioflavonoid Sitrus
Bioflavonoid Sitrus membantu untuk meningkatkan lagi keberkesanan vitamin C dan bertindak secara sinergi dengan vitamin C, jadi dapat tingkatkan kadar penyerapan vitamin C. Ia juga membantu melegakan inflamasi dan menentang serangan radikal bebas.

Income RM1700 Sebulan

Kenapa Bisnes Shaklee Terbaik

1. Kekuatan produk. Produk yg bagus. Shaklee berasaskan bahan semulajadi, melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. Shaklee berdaftar dgn KKM & yg paling penting disahkan halal. Lebih 57 tahun. The Shaklee Difference ~ Always Safe, Always Works, Always Green.

2. Syarikat yg mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established.

3. Sistem yg adil & terbukti. Yang paling penting patuh syariah.

4. Shaklee bayar bonus yg tinggi pd pengedarnya, 50% drp keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus & mcm2 insentif. Satu peluang yg sangat besar. Shaklee sgt menghargai pengedarnya.

5. Satu bisnes yg boleh diwariskan pada anak cucu.

6. Income yg tidak terhad (unlimited income). Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan. Berpencen dgn Shaklee!

7. Bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik, seperti mana pernah dikatakan oleh DAO & Faisal Abdullah. Industri yg bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

8. Tidak perlukan modal utk mulakan bisnes. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah. Home-based business.

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

11. Tak perlu simpan stok yg banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dsb. Biasanya dlm bisnes, high risk high return.. tp Shaklee.. no risk tp high return.. mana nak cari.

13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), insya Allah. Maksudnya dlm keadaan ekonomi bagus atau
tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen & produk kesihatan.

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, seperti mana kajian oleh SKMM & Paypal berkenaan peningkatan pembeli online & nilai yg dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Drp kajian seorang pensyarah di Malaysia (yg terbaru), bisnes online lahirkan paling ramai jutawan. Kaitannya dgn Shaklee? Shaklee boleh dibuat 100% secara online, lebih2 lagi kita ada online system.

15. Syarat utk berjaya dlm bisnes adalah M.E.S.T.I. Mentor, Elmu, Sistem, Tindakan & Impian. Ramai yg dah berjaya dapat income sehingga 6-7 angka sebulan. Dlm Shaklee, kita dah ada mentor & sistem yg dah tersedia.. malah, peluang menuntut ilmu yg sentiasa terbuka luas… tinggal lagi TINDAKAN & IMPIAN saja utk berjaya.

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan “Climate neutral”. Kita sokong Shaklee, kita juga menyokong usaha ke atas alam sekitar yg lebih baik. GO GREEN.

17. Blh jd MLM pahala… peluang utk dpt pahala yg berpanjangan, walaupun kita sudah tiada di dunia ini (drp ilmu yg dicurahkan generasi demi generasi… menjadi ilmu yg bermanfaat)

18. Income yg berpanjangan, dgn itu blh jadi amal yg berpanjangan… walaupun kita sudah tiada di dunia ini (seperti yg dijelaskan).

19. Donald Trump & Robert Kiyosaki pun sokong MLM. Juga DAO, pun sokong MLM. Justeru, kenapa tidak?

20. Suplemen Shaklee sbg alternatif kpd ubatan kimia & drugs (ini lbh kpd sebab peribadi tp satu sebab yg penting juga utk diri sy.. Shaklee jauh lg selamat drp ubat yg ada byk side effect). Shaklee utk mencegah… kerana mencegah lebih baik drp merawat.

Income RM1700 Sebulan Dengan Jual Vitamin C

Dengan hanya jual Vit C ni korang boleh dapat income min RM1700. kalau nak lagi banyak pun boleh. income UNLIMITED. ofcos la kena jual lagi banyakkan kan. Takpa ini saya akan ajar anda nanti. Vit C tak susah pun nak jual sebab terlalu ramai peminat. Bayangkan kami pernah jual 30,000 botol dalam masa 30minit. GILA kan?

buat stok tu sampai stok belum sampai ke rumah orang dah book. memang giler. tak giler kalau kita tak promote la. dah nama business kena la jual product. kalau senyum harap customer datang ehhmmm susah juga tu. mungkin korang power style senyum vit C terjual ok juga.

Berapa Modal nak Jual Vitamin C ?

Ada 2 cara. 1 cara cepat  1cara lambat tapi boleh cepat kalau korang super rajin promote

Cara 1 : Modal 5 botol vitamin C

dengan 5 botol Vitamin C korang dah ada stok. Siapa nak zass terus bagi. senang kan. boleh bawa p opis, balik kampung siap siap. oleh selfie, buat video.  Yang beli cara 1 ni akan terus dapat special coaching personal dengan saya.

Cara 2: zero modal

Cara ni anda akan bermula dengan dropship. stok tiada jadi kena promote dapatkan customer. dapat customer boleh order vit c dan kami akan pos ke customer.

BAGAIMANA NAK JOIN?

yang serius berminat boleh whatsapp terus ke pada saya di www.wasap.my/60133612717/AgentVitC

Ainul Mustafa
Ex Engineer
Blogger
31 Supermum Influencers in Malaysia
in Media SEMANIS KURMA, WANITA HARI INI, KOSMO, MAJALAH MIDI ,MASAK BERSAMA CHEF ISMAIL
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *