Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business. Assalamualaikum & Selamat Pagi

Saya Ainul Mustafa dan suami Joe Labu dulu budak engineering. Lepas grad saya terus kerja sebagai engineer dan suami sambung belajar master & PHD

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Kami macam semua graduate juga. Semangat bekerja kan. Tapi bila dah ada anak semuanya berubah 360. Ofcos kita nak yang terbaik untuk anak

Dan di sebabkan anak, saya kenal supplement Shaklee pada 2011. Saya makan je dan kami bukan otak business. Maka tak terfikir nak buat business sebagai kerjaya. Sekarang kami cinta career kami.

Ianya bermula sebab saya suka kongsi.kongsi cerita saya dan anak di blog 😁

Dan kemudian ianya meningkat ke 3 angka, 4 angka. 2012 baru saya nampak peluang besar dalam Shaklee.
2 tahun saya buat part time. Busy bekerja, selalu outstation, keje kat site bukan halangan sebab kita suka.
Pada Jan 2014 saya resign sebagai engineer dan focus full time buat Shaklee bersama suami.
Income business orang yang tak pandai business ni 4 kali ganda gaji engineer.
Peluang dalam business Shaklee sangat BESAR

Income, car bonus ( duit lagi dapat ishh ) , travel free , dapat naik pentas award

Rugi tak buat betul betul

SPECIAL UNTUK YANG MENDAFTAR DENGAN SAYA

Apa yang best sangat dengan kami berdua ni?

1. Baru setahun buat business Shaklee sudah berjaya mendapat award Top 10 New Income Leaders.

2. Setiap tahun mendapat award business Growth. Dimana business kami sentiasa berkembang

3. Pengedar Shaklee yang berjaya mencapai 5 angka sebelum umur 30 tahun.

4. Pengedar Shaklee yang berani resign sebagai jurutera dan stop buat PHD yang konon lebih terjamin kehidupan masa depan dan kami suami isteri full time bersama sama buat Business Shaklee

5. Pengedar Shaklee yang 100% menggunakan blog sebagai marketing tools online.

6. Pengedar Shaklee yang turut mengajar SID lain bagaimana mahu menjana income menggunakan blog

7. Ini dia Google Analytics blog kami dimana setiap hari beribu beribu potential customer masuk tanpa henti.

8. Artikel blog kami yang viral dan menyebabkan berpuluh puluh SMS, whatspp masuk setiap hari

Personal coaching bagaimana saya menjual menggunakan medium blog sehingga artikel blog viral dan sms masuk tanpa henti untuk membeli

Business ini sangat sesuai untuk mereka yang professional, sibuk sebab saya sendiri hanya menggunakan 100% medium online sebagai marketing

FB Page : Diet Diet Sihat 

Blog : www,vitaminshahalam.comSaya juga akan kongsi RAHSIA saya menjual 50 botol vivix dalam masa 1 bulan .. Ini adalah dari group business dimana saya telah mendapat pengikhtirafan dari mentor saya sebab berjaya mencatat antara sales vivix tertinggi bulan itu

berjaya jual 50 botol vivix dalam masa 1bulan. 1 botol vivix untung runcit RM100. Kalau 50 botol? itu baru sahaja untung runcit…belum masuk bonus bonus lain yang company akan bagi.

AWARD DALAM& LUAR NEGARA

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

TRAVEL FREE SETIAP TAHUN

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

Peluang Business Shaklee Dengan Kami Pasangan Suami Isteri 8 Tahun Dalam Business

6 PERBEZAAN BISNES SHAKLEE BERBANDING BISNES DROPSHIP LAIN

Kita dropship dengan Shaklee takkan sama kita dropship dengan founder produk lain
Dropship lain kita hanya dapat untung runcit.
✅ Dengan Shaklee kita boleh dapat 5 jenis cash bonus iaitu .
1. Untung runcit
2. Cash bonus daripada jualan
3. Leadership cash bonus daripada usaha kita bantu dan guide org lain dlm team kita sehingga bisnes mereka berjaya capai jualan rm11k / 3000uv sebulan
4. Bonus kereta dibayar seumur hidup
5. Infinity bonus
Ada ke Founder mampu bayar kita car bonus beribu-ribu setiap bulan.
✅ Income statement Shaklee pula laku digunakan untuk buat belian rumah, property, kereta. Macam pay slip masa kita kerja je.
✅Dapat lagi percutian percuma ke Mediterranean cruise ke Spain France Italy, Bangkok, retreat camp / Umrah Percuma setiap tahun untuk sekeluarga.
Shaklee hantar kita sekeluargao termasuk parents pergi umrah setiap tahun dan melancong seluruh dunia dengan taraf 5 bintang

✅ Kalau founder bisnes lain meninggal dunia, bisnes dia pun stop/mati.
Tapi tidak pada Shaklee.
Produk daripada 1915 sehingga kini.
Company pula dari 1956 dan kukuh sehingga kini.
Dr Forrest C Shaklee dah lama takde. Roger barnet (CEO) pula beli syarikat dan majukan Shaklee sampai tahap ni.
✅ Lagipun produk shaklee dah lebih 102 tahun terkenal seantero dunia dan terbukti sangat berkesan dengan pelbagai kajian klinikal serta kajian klinikal dibuat daripada ramai saintis dunia.
Dan satu lagi.
✅ Dropship lain sehabis baik kita usahakan. Tapi bila kita dah takde. Adakah boleh diwarisi kepada anak cucu cicit kita?
Berbeza dengan bisnes Shaklee ni bisnes yang kita bina dan bangunkan harini dan empayar itu boleh diwarisi berzaman kepada generasi cucu cicit kita.
Ramai senior leader yang enjoy usia emas mereka dengan duit pencen Shaklee yang mereka usahakan ketika muda.
#buildtolast
Nak mula sangat la mudah.
Dapatkan ID anda serendah rm69 sahaja.
Lepas tu, mulakan langkah dengan anda mula makan sendiri produk.
Rasa sendiri dan kongsi manfaat kesihatan yang dirasa dengan orang sekeliling kita.
Golden rule bisnes Shaklee
” Buat kepada orang lain seperti mana kita nak orang lain buat pada kita. ”
Orang order produk.
Kita klik2 sahaja di website atau call customer service Shaklee untuk order.
Shaklee uruskan packing dan courier sehingga ke rumah kita atau rumah / ofis customer.
Mudahkan?
Rendah risiko.
Tapi banyak dan mewah sangat manfaat.
Fokus dan usahakan 1 bisnes je.
Boleh dapat semua yang kami cerita insyaAllah.
Anda rasa.
Mana yang lebih berbaloi?

Kenapa Pilih Shaklee ?

Syarikat Kukuh
Alhamdulillah syarikat Shaklee dah lebih 32 tahun di Malaysia dan dah matang lalui fasa perubahan ekonomi dunia. Di peringkat Dunia, Shaklee dah ada selama lebih 100 tahun. Shaklee merupakan mengeluar Mutivitamin Pertama di Dunia.

Produk Tinggi Repeat Order
Bila ada pengalaman jual produk yang customer nak repeat tu makan masa berbulan-bulan atau tak repeat langsung, agak stress. Sentiasa perlu agresif cari customer baru.

Alhamdulillah, bisnes sekarang dari awal tahun 2020 sehingga sekarang pelanggan yang sama masih beli produk Shaklee dengan saya setiap bulan. Best kan?

Ada Payslip / Slip Gaji Valid Bank

Sebelum ni buat bisnes penat sangat. Hujung bulan tak nampak duit untung. Kita jual hanya dapat komisyen. Jadi saya perlukan bisnes yang syarikat boleh bayar macam gaji. Cukup tempoh ada satu jumlah besar masuk akaun dan dapat besarkan margin gaji hakiki sebagai pekerja biasa untuk belian Aset Rumah dan Tanah.

Alhamdulillah dah masuk lebih buat bisnes Shaklee secara sambilan pun boleh dapat income 4 angka sebulan,tiap-tiap bulan syarikat bayar bonus on time. Payslip ni boleh beli kereta atau rumah. Sangat meyakinkan pihak bank.

Syarikat Uruskan Urusan Pos
Dah namanya pekerja biasa kan. Jadi, masa tu terhad untuk urusan postage, terfikir bestnya kalau syarikat boleh uruskan urusan pos ni. Yelah kadang-kadang keadaan tak menentu nak kena keluar pos selalu. Kena buat kelas tambahan dan sebagainya di sekolah.

Alhamdulillah dengan bisnes Shaklee ni, ada sistem untuk buat belian online. Syarikat akan uruskan packing barang (bubble wrap) dan terus pos kepada pelanggan. Segala tracking number semua boleh semak dalam sistem menggunakan HP sahaja. Bagus untuk individu seperti saya, Surirumah dan pelajar yang nak buat side income.

Bisnes Yang Ada Career
Penat kan kalau bisnes kita tak boleh pergi jauh. Berada di takat yang sama bertahun-tahun. Alhamdulillah bisnes yang saya buat ini terbukti bisnes ni adalah career seumur hidup. Ada bukti slip gaji sebagai bukti bisnes.

Walaupun berada pada umur pencen 60 tahun nanti, masih boleh menikmati income lumayan 5 6 angka sebulan masuk ke dalam akaun kita. Kita bebas untuk buat seberapa banyak pendapatan.

BERMINAT NAK JOIN.MACAMMANA NAK CONTACT?

Boleh hubungi Ainul di 0133612717 atau email di ainulfadzilah@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *