Pensyarah Politeknik Buat Business Shaklee

Pensyarah Politeknik Buat Business Shaklee

Pensyarah Politeknik Buat Business Shaklee. Gaji pensyarah bukan ke dah 5 angka? Kalau boleh dapat 2 income apa salahnya kan. Boleh cepat settlekan hutang, lagi cepat banyakkan saving dan boleh travel ke seluruh dunia tanpa pening nak fikir duit gaji tak cukup. Kalau gaji kena tunggu hujung bulan tapi income business dapat tengah bulan. Jadi tiada masalah bab duit sebab income non stop masuk

Agen Shaklee Port Dickson

Inilah agen kami Puan Farhanah Omar yang merupakan pensyarah di selatan. Walaupun sibuk bekerja tapi beliau tetap berjaya dalam business dan kerjaya. malah dalam kerjaya dapat Anugerah Cemerlang tau.

Kami sama sama background engineering dimana Puan Farhanah menjurus kepada bidang akademik melahirkan lebih ramai jurutera dan saya bekas 7 tahun berkhidmat sebagai jurutera di company GLC dan sekarang saya dan suami yang juga bekas pelajar PHD Engineering sama sama buat business sepenuh masa

Puan Farhanah ni terbukti berjaya terutama dalam menjual vivix. vivix kan mahal tapi beliau memang power bab jual vivix ni. Sebab vivix memang bagus. bila orang faham dan tahu kebaikkan vivix orang sanggup laburkan duit untuk lebih sihat. Puan Farhanah pernah jual 21 botol vivix dalam masa 1 bulan tau dan pernah mendapat anugerah agen yang jual paling banyak vivix

Income Shaklee Berapa Sebulan Anda Boleh dapat?

MLM Shaklee

MLM adalah singkatan perkataan bagi Multi Level Marketing atau dalam bahasa melayunya pemasaran berbilang tingkat, ia juga dikenali sebagai network marketing dimana kita memasarkan produk dan dalam masa yang sama kita boleh mengembangkan rangkaian perniagaan kita sendiri.

Orang kata MLM ni menipu, kikis duit, kayakan upline, tindas downline, etc. Jangan salah anggap. Bukan semua syarikat MLM begitu. Jika anda pernah terjebak dengan bisnes MLM dan mengalami nasib diatas, saya turut bersimpati. Sebab itu berhati-hati apabila memilih syarikat berlandaskan MLM ni, selidiki betul-betul latarbelakang syarikat tersebut.

Ada syarikat MLM yang mahu ahlinya mengeluarkan modal besar hingga puluhan ribu ringgit untuk beli stok.Dan ahlinya terpaksa buat pinjaman semata-mata untuk menyediakan modal tersebut. Lepas tu timbul masalah lain pula, pinjaman tak mampu bayar, akhirnya kena blacklist oleh pihak bank.

Terus terang, pun suatu ketika dulu memang tidak suka MLM. Tapi, mindset fal berubah bila fal kenal Shaklee. Sebab apa? Sistem Shaklee adil. Adil dari segi pembahagian bonus. Adil dari segi pemberian rank. Adil juga dari segi pemberian reward. Siapa yg usaha dia yg dapat. Tiada istilah downline bertungkus lumus buat sales sementara upline goyang kaki & menjadi semakin kaya. Dalam Shaklee boleh potong rank, downline boleh potong rank upline. Siapa usaha lebih, dia akan dapat lebih.

KELEBIHAN BUAT BISNES SHAKLEE

1. Proven Products, Proven System, Proven Mentors

Semua produk shaklee menjalani kajian berperingkat dalam masa yang lama sebelum mula dipasarkan. Dan shaklee sangat mesra alam, tiada ujian keatas binatang, dan sangat menitikberatkan soal keselamatan pengguna. Dan hampir semua pengguna produk shaklee merasai kesan yang sangat baik sehingga kan boleh terlihat kesanya pada kehidupan individu

Shaklee juga menitikberatkan soal gaya hidup sihat. Tidak mungkin seseorang mampu bergantung kepada supplement sahaja untuk mendapat kesihatan yang baik, malah perlu lah menjaga pemakanan, bersenam dan mengelakkan aktiviti hidup yang kurang sihat. Buktinya, shaklee mengadakan banyak aktiviti fizikal di samping menekankan supplement sebagai pembantu untuk mendapat hidup lebih sihat.

2. Proven System

Kita nak jalankan bisnes, produk dah bagus dan terbukti berkesan berdasarkan kajian yang dilakukan dengan terperinci. Ada “orang luar” yang mengesahkan kesahihan kajian tersebut, bukan pihak shaklee sendiri. Tetapi, adakah ia sebuah bisnes yang ada sistem membolehkan ahlinya kekal bertahan, dan berjaya ?

Dengan shaklee jawapannya YA, Sudah banyak bukti, sistem perniagaan shaklee adalah baik untuk semua, tiada unsur penindasan, Patuh Syariah, miliki Sijil Halal yang di update setiap tahun, malah sistem bayaran bonus nya sangat telus dan mudah difahami. Bonus shaklee yang membolehkan semua ahlinya mampu untuk memiliki slip gaji untuk memudahkan urusan dokumentasi

3. Proven Mentor

Dalam.pertimbangan untuk menyertai sebuah bisnes, penting juga kan untuk mengetahui serba sedikit tentang orang yang bakal mendaftarkan kita a.k.a bakal mentor kita. Bukan lah nak memilih apa, tetapi mentor inilah yang bakal bawa dan bimbing kita semasa berbisnes nanti. Contohnya, kita tidak mengambil kisah tentang ini dan sekadar ingin mula berbisnes..risau orang itu adalah bukan mentor bisnes, tetapi hanya inginkan keuntungan semata-mata dari anda.

Beza mentor bisnes yang baik dengan ahli yang tidak bertanggungjawab, mentor akan bantu dari A-Z dari sekecil perkara sehingga peringkat yang lebih tinggi. Dan lihatlah pada organisasi yang dimiliki.

Bertuah rasanya mila berada dalam team jutawan, yang pastinya mempunyai organisasi yang besar dan setiap dari ahlinya berpeluang untuk memajukan diri sendiri dengan cara mengasah bakat kepimpinan yang ada.

Cash, Convention, Car – 3C Yang Anda Boleh Dapat Melalui Shaklee

1. Cash Bonus & Untung Runcit

Shaklee berikan cash bonus sebanyak 5%, 8%, 11%, 14%, 17% dan 21% kepada semua distributor nya. Dan berbeza pula pada peringkat pemimpin kumpulan. Ada banyak lagi bonus & award berbentuk cash yang disediakan seperti Leadership bonus, Consistency Award beserta cash. Untung runcit pula akan diperoleh setiap kali ahli shaklee menjual produk dengan harga runcit. Lebih kurang 12% – 20% keuntungan

2. Car Bonus

Bukan shaklee berikan sebuah kereta, tetapi berbentuk Cash diberikan secara bulanan kepada ahli yang menepati syarat. Tetapi jika cash tersebut nak digunakan untuk tujuan membeli rumah, atau apa sahaja lah ! Nilai bonus ini boleh jadi lebih besar dari cash bonus 🙂

3. Convention

Convention ini bukanlah seperti convention yang diadakan untuk semua ahli shaklee ( National Conference ) atau untuk leaders (Business Leader National Convention). Ianya merupakan Trip Percuma tajaan sepenuhnya dari shaklee untuk leaders yang layak.

Berminat nak jadi Agen Vivix Macam Puan Farhanah?

Boleh hubungi beliau di www.wasap.my/60125716112/Agenvivixshaklee

Atau hubungi beliau di Facebook Farhanah Omar

Pensyarah Politeknik Buat Business Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *