Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan

Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan

Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan. Student IPT bijak dalam pelajaran tu biasa. Bijak belajar & bijak cari peluang, tu memang luar biasa. Lebih luar biasa, masih belajar tapi sudah mula ada income mengalahkan orang yang bekerja.

Super luar biasa, walaupun masih belajar, tapi berjaya lompat rank dari Supervisor ke Coordinator. Kami pun tak sempat melompat macam dia. Ini baru bulan ke-2 membina bisnes. Bayangkan lagi 2-3 bulan? Lagi 2-3 tahun? Tak mustahil muda-muda dah jana income 6-angka sebulan.

Tahniah Fatiha Padzillah!

Masa mula2 kenal dgn Ton last month pun dah dapat rasa aura seorang leader. Umur bukan penghalang, utk student jana income. Kalau korg ada adik beradik, saudara mara atau kawan-kawan yang masih belajar tapi tak sabar memulakan bisnes yang luar biasa macam ni, mai PM tepi. Kita sembang2 mcm mana nak skor macam ni.

Apa yang BEST Business Shaklee ni?

1.Sistem Bonus yang UNLIMITED

Sistem bonus Shaklee telah dipatent kan. Company lain tak boleh tiru tau. dan Shaklee boleh bayar bonus banyak mana ikut sales korang. Klau layak bonus RM100k pun Shaklee boleh bayar. Malah ada yang income RM700k sebulan.

Paling BEST bonus Shaklee UNLIMITED . Tak kira rank kita. bonus boleh UNLIMITED. walaupun di rank pertama kalau sales kita besar boleh capai RM3k, RM4k sebulan

Bonus sebulan. dan ini yang kita layak dapat sebab usaha kita maka inilah yang akan masuk ke account bank ini. Tiada discount discount. Setiap 14hb setiap bulan bonus akan masuk ke acc bank

2. Product HIGH DEMAND

Tak kira musim PKP ke musim durian ke musim banjir ke permintaan product Shaklee sentiasa meletops, tinggi demand. Bukan ikut musim. Setiap bulan kami berjaya buat sales min 5 angka bertahun tahun.

Permintaan 20 botol VIVIX pada 1 June 2020 lepas. 1 botol vivix berharga RM475 tau. kalau 20 botol bermakna RM9500 orang sanggup laburkan untuk sihat. dan vivix walaupun MAHAL tapi HOT Selling setiap bulan. Saya sendiri pernah jual 50 botol sebulan.

bayangkan vitamin C Shaklee SOLD OT 30, 000 botol dalam masa 2 hari

Boleh bayangkan permintaan sangat tinggi. jadi tak rugi jadi pengedar

Stok Shaklee DDS Business Laku Cepat

3. Group Support

Dalam business ni kta tak buat sorang sorang tau. Kita buat as team. kita ada mentor yang akan guide kita. Jadi kita akan sentiasa orang akan guide kita cara nak closed sales, cara nak grow dalam business . Tinggal kita je nak buat atau pun tidak. Buat confirm sales 5 angka setiap bulan

Berminat nak buat Business Shaklee?

Hanya dengan RM35 modal permulaan, anda boleh mendapat CASH, PERCUTIAN MEWAH, AWARD DAN CAPAI IMPIAN HIDUP ANDA. Berminat nak buat business Shaklee secara part time or full time, jom Ainul tunjukkan cara. Boleh hubungi Ainul di

www.wasap.my/60133612717/businessShaklee

GAJI 2 HARI RM2000, BUKAN SCAM!!!!

PELUANG MENCARI SIDE INCOME DENGAN SHAKLEE!
Terbuka kepada semua!
Kami sudah, dapat jana income 3 ke 6 angka dari rumah saja. Ada yg student, suri rumah, bekerja sepenuh masa, tapi masih join bisnes Shaklee. Kenapa??
Sebab produk yg berkualiti, group support, berbisnes sambil jaga hubungan dengan Allah, jaga hubungan dengan manusia.
Anda tak perlu buat pengahantaran, tak perlu kedai, tak perlu staff. Semua dihujung jari. Kami order di website shaklee, kemudian shaklee yang akan uruskan semua peghantaran barang kepada customer.
Ami nak bantu untuk mereka yg nak cari extra income,
Ami buka slot untuk MAY intake!
Jom sama-sama jana income dengan Shaklee! Klik-klik je duit masuk
Kami boleh, anda pasti boleh!
Student
Suri rumah
Side income
Sambil study sambil duit masuk!
Sambil masak sambil duit masuk!
Sambil jag anak sambil duit masuk!
Bestkan duduk saja, klik phone duit pun masuk
Konsep Bisnes Shaklee sama seperti sistem dropship. Bezanya, dropship dapat untung produk saja, tapi shaklee untung produk dapat, shaklee bagi lagi cash bonus income setiap bulan
Cash bonus
Car bonus
Annual award
Incentive trips 5 star
Kelebihan bisnes Shaklee:
FREE kelas bisnes
group support
marketing tools
testimoni
marketing coaching
Kat luar semua kelas ni berbayar beribu-ribu, dalam Shaklee free je uols, dah lah dapat income, dalam kelas free.
Tak payah risau kalau tak pandai, kami akan ajar dari a-z. Anda cuma kena perlu start SEKARANG! Kami akan support.
Jom sertai kami jana income bersama Shaklee
Anda yang tentukan sendiri berapa gaji anda

bonus dua ribu sebulan

Bisnes Shaklee ni untuk siapa sebenarnya?

Untuk student
– Student yang perlukan duit
– Student yang memang minat berbisnes

Untuk Suri Rumah
– Nak jana income tolong suami
– Nak bantu suami uruskan hutang
– Nak senangkan keluarga
– Untuk tabungan melancong bawa anak-anak dan suami

Untuk part time
– Walaupun dah ada gaji sendiri
– Jana side income untuk hidup lebih selesa
– Nak financial freedom

Sebab dengan Shaklee korang boleh jana pendapatan ikut berapa yang korang nak. Bonus Shaklee is unlimited.
Nak tahu cara nya boleh hubungi saya.

Yang penting mesti rajin, sabar, konsisten dan ikut bimbingan mentor.

Apa kelebihan bisnes Shaklee berbanding bisnes lain?

Kalau anda lihat di Google, anda akan jumpa sangat banyak testimoni kejayaan pengedar sah Shaklee yang mencapai pendapatan bulanan dari 4 angka sehingga 6 angka.
Ya, memang betul. Shaklee bukan sahaja ada produk yang hebat dan paling berkualiti tetapi pelan perniagaan yang sangat sesuai dengan anda yang sedang mencari peluang bisnes.
Jom kita lihat kelebihan bisnes Shaklee berbanding bisnes jenis konvensional yang lain. Supaya anda lebih yakin. Niat saya, ingin membantu anda turut merasai kehidupan yang lebih baik. Saya nak lihat anda semua turut berjaya. In shaa Allah.

1. MODAL RENDAH, TIADA RISIKO
Bisnes konvensional perlukan kedai dan pekerja. Jadi majoriti peniaga akan membuat pinjaman untuk deposit kedai, renovasi, beli stok dan gaji pekerja. Belum mula bisnes lagi dah banyak kos yang perlu ditanggung.
Tapi dengan bisnes Shaklee, kita boleh dapat gaji dalam bulan pertama kita serius buat bisnes Shaklee ni. Sebab modal dalam Shaklee RM35 sahaja sekarang ni.
Tiada risiko bankrap sebab tiada pinjaman perniagaan. Tiada bayaran kos bulanan.

2. FORMULA BISNES SEDIA ADA
Upline anda iaitu saya, akan menunjukkan formula bisnes Shaklee kepada anda kerana formula ini lah yang akan menjana pendapatan anda. Tidak perlu risau. Bagi yang betul2 nak buat business Shaklee saya akan guide anda, tunjuk cara/jalan sehinggakan anda sendiri terkejut dengan rezeki atas usaha yang anda lakukan. In shaa Allah.

3. JENAMA SHAKLEE, JENAMA BESAR DAN DIYAKINI
Shaklee sangat komited dengan kualiti produk dan usaha untuk ubah kehidupan manusia. Bukan syarikat yang baru setahun jagung yang belum tentu hidup bila dilanda masalah.
Shaklee sudah lalui beberapa kali kegawatan ekonomi dunia dan lihatlah Shaklee masih berdiri teguh sehingga sekarang.
Apabila kita ada ilmu, bimbingan dari saya dan usaha anda yang berterusan, saya yakin anda pun mampu mengubah kehidupan yang lebih baik.

Sekarang masa yang sesuai. Selalu saya berpesan. Jangan lengahkan waktu untuk mulakan bisnes Shaklee. Dapatkan peluang coaching bisnes Shaklee bersama saya sekarang. Klik link whatsapp di ruang komen di bawah. Saya tunjuk caranya.

One thought on “Business Shaklee Income Student RM6500 Sebulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *