Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee

1. Ostematrix

  • Ostematrix mengandungi magnesium yang membantu mengelak saluran darah di kepala menjadi kembang penyebab sakit.
  • Ostematrix membantu mengurangkan kekerapan ianya berlaku.
  • Ostematrix juga membantu tidur lebih lena dan mengelak insomnia.

2. B-Complex

  • B-Complex membantu menstabilkan hormon dalam badan seterusnya mengelak stress.
  • Stress merupakan salah satu penyebab sakit kepala.
  • Vitamin B2 dan B6 terbukti mampu mengurangkan masalah sakit kepala.
  • Vitamin B penting untuk tubuh berfungsi dengan baik sama ada untuk kesihatan jantung, pengurusan tekanan dan metabolisme badan.

 

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

 

 

 

 

 

 

Nak Order Set Sakit Kepala &Migraine Shaklee . Tak tahan Sakit kepala ,Migraine selalu Sampai Efek Kehidupan seharian

Set ini hanya RM130 termasuk postage seluruh Malaysia

untuk order whatsapp ke www.wasap.my/60133612717/Setmigrainebasic

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

work from home, PDPR, PKP Arghhh !!!

meeting dari pagi sampai malam, anak anak asyik lapar , rumah dah macam tongkang pecah. Itulah realiti ibu bapa kena hadapi sekarang. tanpa sedar penyakit melibatkan emosi seperti stress akan makn meningkat

 

“AWAK INGAT SAYA ADA MASA NAK SAKIT KEPALA”

Ayat biasa dengar kannn . Betul dah jadi mak, musim pkp pulak 3 bulan duduk dalam rumah. Anak anak yang aktif 24jam fuhhh mau mak tak jadi ijo kuning oren merah ke.

Badan penat, stress, sakit badan, sakit kepala benda wajib la bila dah jadi mak ni. Tapi takkan nak meyerah kalah pada keadaan kan

Kita usaha bagi badan lebih kuat, lebih sihat. Sakit kepala, stress tu mesti ada tapi kita boleh kawal, tak melarat , tak efek diri

Selain solat, baca al-quran, zikir. kita p la bersenam , aktifkan badan. ni semua mak mak pasti buat. Masak pun senam tau. berdiri lama, menumbuk sambal guna lesung, masak sampai berpeluh tak payah p sauna.

Makan makanan berkhasiat. banyakkan makan sayur, ulam, buah. kuranglah air manis. benda kecil ni buat badan lagi lemau, sakit kepala.

dan ambilah supplement. 2 ni vitamin harian Ainul sejak 2011. Teman sejati gitu

Ostematrix membantu tidur lena, bila bangun badan segar, sedap. Relaxkan otot otot yg tegang bila anak anak buat hal.

B complex ni ubat penenang haha gitu kami panggil la.

Vitamin B = natural mood boosters

Vitamin B1 – thiamine

Helps:

• stabilise your mood

• keep your nervous system healthy

• boost memory and concentration

Vitamin B2 – riboflavin

Helps:

• calm the nervous system

• regulate mood and energy

• metabolise fats and carbohydrates

Vitamin B3 – niacin

Helps:

• stabilise your mood; low B3 levels can lead to stress, irritability, low mood and depression

• nerve health

• control blood sugar levels and digestion

Vitamin B6 – pyridoxine

Helps:

• make neurotransmitters, such as mood-boosting serotonin

• support your immune system during times of anxiety

• support adrenal function

Vitamin B9 – folate or folic acid

Helps:

• support proper brain function

• improve mood

• prevent birth defects during pregnancy, such as spina bifida

Vitamin B12 – cyanocobalamin

Helps:

• brain function and development

• melatonin and serotonin production, essential for mood and sleep

• make DNA

info dari https://www.hollandandbarrett.com/…/need-b-vitamins…/

Selain dapat dari makanan , kita tambah dengan supplement.

kena cuba baru tau betapa 2 ini sangat membantu kaum mak mak
 

 

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

 

 

B Complex diformulakan dengan vitamin B yang sangat banyak khasiatnya. Antaranya adalah vitamin B2 iaitu Riboflavin dan vitamin B6 iaitu Pyridoxine yang dapat mengurangkan sakit yang disebabkan oleh migrain. B Complex Shaklee juga dapat membantu mengelakkan stress, depresi dan kemurangan juga mencegah dari penyakit Strok.

Ostematrix Shaklee pula mengandungi kandungan kalsium dan magnesium yang tinggi. Magnesium berupaya mencegah kekejangan pembuluh darah. Kekejangan pembuluh darah merupakan salah satu punca berlakunya migrain. Magnesium juga berupaya mengurangkan sakit kepala dan frekuensi sakit kepala.

 

 

 

 

NAK ORDER VITAMIN INI

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Untuk order boleh whatsapp ke www.wasap.my/60133612717/setstress

Sakit kepala ingat migrain, rupanya kanser otak.

Sakit kepala ingat migrain, rupanya kanser otak.

TUMPAT: Sakit kepala yang dialami sejak beberapa tahun yang disangkakan hanya migrain, rupanya kanser otak.

Berita mengejutkan itu diterima Azman Muda, 40, pada Ogos lalu selepas menerima rawatan di sebuah hospital di Johor kerana menetap di sana ketika itu, berikutan kesihatannya semakin teruk sehingga berhenti kerja.

Azman berkata, sebelum ini dia hanya mendapatkan rawatan di klinik panel yang disediakan oleh pengurusan kilang tempatnya bekerja dan doktor mengatakan dia mengalami migrain.

“Sejak bertahun saya sangkakan kesakitan itu berpunca dari migrain dan mengambil ubat tahan sakit bagi mengurangkan rasa sakit kepala.

“Sebaik dimaklumkan penyakit sebenar, bagai terhenti jantung saya dan semangat terus hilang kerana langsung tidak menyangka selama ini menghidap kanser otak,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Taman Seri Bayu, Tumpat hari ini.

Petikan dari : Berita Harian

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

supplement Shaklee yang membantu mengurangkan migraine

 

 

 

1. Ostematrix

  • Ostematrix mengandungi magnesium yang membantu mengelak saluran darah di kepala menjadi kembang penyebab sakit.
  • Ostematrix membantu mengurangkan kekerapan ianya berlaku.
  • Ostematrix juga membantu tidur lebih lena dan mengelak insomnia.

2. B-Complex

  • B-Complex membantu menstabilkan hormon dalam badan seterusnya mengelak stress.
  • Stress merupakan salah satu penyebab sakit kepala.
  • Vitamin B2 dan B6 terbukti mampu mengurangkan masalah sakit kepala.
  • Vitamin B penting untuk tubuh berfungsi dengan baik sama ada untuk kesihatan jantung, pengurusan tekanan dan metabolisme badan.

 

 

 

 

 

Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

 

 

 

 

 

Nak Order Set Migraine la. Tak tahan Migraine selalu Sampai Efek Kehidupan seharian

Set ini hanya RM130 termasuk postage seluruh Malaysia. Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

untuk order whatsapp ke www.wasap.my/60133612717/Setmigrainebasic

One thought on “Set Sakit Kepala Migrain Shaklee Cod Shah Alam Kota Kemuning Klang

Leave a Reply