Faraj Kering Tiada lagi Tanpa Guna Pelincir. Berkesan, Selamat.BONUS Makin AWET MUDA

Faraj Kering Tiada lagi Tanpa Guna Pelincir. Berkesan, Selamat.BONUS Makin AWET MUDA

Faraj Kering Tiada lagi ? Malu, segan nak cerita dan malu nak mencari penyelesaian. antara punca kepada wanita isteri yang ada masalah faraj kering menderita sendiri. Nak mencuba tapi takut efek pada kesihatan. takut ubat yang diambil adalah dari bahan terlarang .

Masalah faraj kering ketika hubungan intim selalu dialami oleh wanita lepas bersalin dan juga wanita berusia 40an. Malah ia turut berlarutan dan menjadi masalah “tiada mood”. Jadi kekeringan faraj akan menambahkan lagi konflik dalam hubungan intim.

Tak ramai wanita yang sedar kemerosotan hormon estrogen antara punca menyebabkan kekeringan faraj. Pada usia 20an dan 30an, kekuatan dinding faraj dan lendiran yang keluar dipengaruhi oleh kepekatan yang tinggi hormone estrogen dalam tubuh. Apabila usia meningkat dan memasuki fasa usia 40an, hormon estrogen semakin berkurang menyebabkan lendiran juga berkurang. Hal ini menyebabkan kekeringan faraj dan mood untuk hubungan kelamin juga berkurang.

TANDA FARAJ KERING

  • Kegatalan pada bahagian kemaluan luar
  • Terasa pedih seperti terbakar
  • Tidak selesa semasa mencuci kemaluan
  • Kerap membuang air kecil
  • Perit dan berlaku pendarahan semasa hubungan intim
  • Jangkitan saluran kencing
  • Masalah kekeringan.
  • Tiada nafsu.

Jangan Abaikan sebab ianya boleh membawa kepada kesenggaraan emosi, fizikal dan paling parah membawa kepada keruntuhan rumahtangga 

Apa punca faraj kurang air ketika berasmara?

Faraj kurang basah adalah disebabkan oleh kekurangan air yang keluar pada permukaan alat sulit wanita ketika zakar memasukinya.

Cecair ini adalah penting untuk dijadikan sebagai pelincir semula jadi bagi memudahkan proses senggama.

KENAPA RESV?

Menurut PIORLIVING

Enhancing Sexual Health . Chebulic Myrobalan Fruit (Haritaki) has long been used as an aphrodisiac in India. Haritaki is a powerful Rasayana herb, and can be used to bring balance to the different energetic channels of the body ensuring good reproductive health and virility. It is also a potent libido booster.

didalam RESV ada bahan ini iaitu Chebulic Myrobalan yang sangat ISTIMEWA untuk wanita. dan ResV paling MAHAL & PREMIUM sebab ianya akan jaga semua organ dalaman kita. Bukan nak seks sahaja power tapi sakit jantung, kena kanser, darah tinggi, kencing manis ,asyik penat je, tak de mood.

Jika anda menghampiri menopause, sedang atau telah menopause sangatlah digalakan untuk ambil RESV sebab ResV ada bahan SPECIAL khas untuk kekeringan faraj wanita dan sangat membantu untuk kesihatan wanita selepas menopause dimana hormon sangat drop dan berisiko untuk dapat penyakit jantung, kanser, osteoporosis

Saya masih muda nak ambil resv boleh ke? boleh sangat.kita jaga dari awal. malah ramai yang ambil sejak dalam pantang lagi.  saya sendiri baru 38tahun pun ambil resv. lagilah kena ambilkan dah makin menuju ke 40an.

Nak Order ResV untuk Faraj Kering

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717/Vitamin untuk Faraj Kering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *