Tambah Susu Ibu Confirm Berkesan menjadi & Selamat

Tambah Susu Ibu Confirm Berkesan menjadi & Selamat

Bila anak asyik nanges lapar , mak mana tak susah hatikan. Bila stress susu drop. Macam macam makan tapi susu tak banyak juga. Lagi bertambah stress. lasr sekali terpaksa top up dengan susu formula. dan makin lama makin malas dan dah lupa perjuangan nak fully breastfeed anak huhuhu

Ini berdasarkan pengalaman saya yang amalkan set ini sejak 2011 dan 3 orang anak saya fully breastfeed sampai lebih 2tahun. Saya menyusukan mereka, bekalkan ebm walaupun saya bekerja sebagai engineer , selalu outstation

Antara tips yang saya pegang adalah

1. ILMU

benda asas wajib kita kena kutip, belajar sentiasa. jangan malas untuk belajar. kenapa susu cair, kenapa anak kerap nak menyusu , macammana nak simpan, power pumping tu apa. banyak benda kena belajar bukan sekadar bagi susu pada anak sahaja. Bila ada ilmu kita tahu apa kita buat, kita tak mudah putus asa. give up bagi je FM. tak salah pun bagi FM tapi kalau kita dah decide nak fully bf jadi kenalah kuat semangat kan

 

2. Sokongan

Dari awal pregnant banyakkan berkongsi ilmu yang kita belajar dengan suami, mak , mak mertua. mereka pun sama sama kena tahu, barulah mereka akan sokong, support kita. Beritahu pasangan yang kita nak fully breastfeed. jadi bila saya down, hampir give push saya jgn stop. ini yg saya beritahu suami. ” jangan bagi cadangan bagi fm”

benda dari pregnant lagi saya pesan pada suami. dan dia sangat membantu bukan sekadar sokongan malah bantu jaga anak dan bagi ruang saya tidur, pump susu

 

3. Makanan sihat

susu terhasil dengan baik bila kita makan benda berkhasiat, cukup nutrisi. ini asyik makan benda merapu, tinggi gula. berat badan naik, stress dan susu drop tambah stress lagi. dan kerana ini supplement penting. sebab apa yang kita makan harian tak cukup. tak cukup nutrisi untuk kita dan baby. kerana ini mak menyusu cepat penat, rambut gugur, sakit pinggang.

Supplement Shaklee untuk tambah Susu Ibu . berkesan? ye berkesan unruk saya full bf 3 orang anak

 

✅ESP

• Memekatkan susu ibu

• Sebagai milk booster

• Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih

• Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur

• Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus dan bantu penurunan berat badan

✅Alfalfa Complex

• Boost penghasilan susu kerana mempunyai 1001 khasiat

• Bantu memekatkan susu ibu dan menjadikan susu lebih lemak berkrim

• Sebagai agen detox, melawaskan

• Merawat keputihan

✅ Ostenutrix

Kalsium sangat baik dan penting bagi ibu menyusu dan hamil. Kerana ibu dan bayi sangat memerlukan kalsium yang cukup. Pengambilan Ostenutrix, insyaAllah kurangkan risiko kekejangan dan sakit badan

Betul ke berkesan?

jom usaha tambah susu dengan set menyusu Shaklee. Bukan sekadar susu bertambah malah kulit lebih cantik, berat turun, badan bertenaga dan lebih sihat

Jom Order Set Menyusu Shaklee

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717/SETMENYUSU

Leave a Reply