Cod Shaklee Shah Alam Klang

Cod Shaklee Shah Alam Klang

Cod Shaklee Shah Alam Klang. Mencari supplement Shaklee dan nak pengedar area Shah Alam, Klang yang boleh hantar terus pada anda?

Kami Ainul Mustafa & Faiz Saaid merupakan pengedar Shaklee yang sepenuh masa dalam business ini sejak 2014.

Malah kami juga pengguna Shaklee tegar sejak 2011. Banyak Shaklee effect kami berdua. Dari kesuburan nak dapatkan anak, untuk tenaga, kesihatan harian dan dari saiz XXL ke saiz S

Dulu zaman anak 1 sampai anak 3 makan Shaklee

Zaman anak baru seorang
Anak dah 3

Kami pengedar Shaklee bukan sekadar jual nak untung tapi kami makan betul betul,amalkan Shaklee lifestyle untuk sihat dan buktikan makan Shaklee lama makin sihat makin cantik hensem kan

Penghantaran Product Shaklee terus ke rumah anda

Kelebihan beli dengan kami, kami suka hantar sendiri pada customer bukan guna lalamove, grab dan lain lain kecuali atas permintaan customer. Kenapa? Sebab bila jumpa kami akan explain lagi details mengenai product, tips sihat.

Cod Shaklee Shah Alam Klang
Cod Shaklee Shah Alam Klang
Cod Shaklee Shah Alam Klang
Cod Shaklee Shah Alam Klang

Nak order Shaklee dan nak kami hantar ,consult anda boleh hubungi kami di www.wasap.my/60133612717/codShaklee

Keistimewaan Shaklee

Dalam membina legasi inovasi dan sainsnya, falsafah Living in Harmony with NatureĀ® adalah tunjang kepada semua yang kami lakukan.Kami komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli. Produk kami bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.

Produk kami mematuhi standard keselamatan tertinggi. Produk kami lembut pada persekitaran. Setiap satu daripada produk kami adalah bebas gluten. Kami tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan kami bebas dari penganiayaan. Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, kami telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan.

Selamat. Terbukti. Berkesan. Komitmen Jangka Panjang Shaklee untuk Ketulenan, Keselamatan Dan Keberkesanan. Di Shaklee, kami memusatkan perhatian kepada kualiti setiap produk kami. Walaupun pengeluar menjalankan ujian ini, apabila produk ini dihantar ke Shaklee, kami menjalankan ujian bebas kami sendiri.

Shaklee mengendalikan lebih 100,000 ujian kawalan kualiti setiap tahun untuk memastikan kualiti dan potensi produk kami kepada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *