Set Kurus Basic Shaklee RM100

PKP ni asyik nak makan je. lagi lagi sekarang bulan Nov musim sejuk. lagi lah asyik lapar. Bila dah lapar nak makan macam macam yang sedap manis, cheezy maka berat pun makin naik dan naik adoiii

dah cuba diet tapi asyik gagal je nak turunkan berat. nak cuba set kurus Shaklee?  Yang ini basic je tapi tetap power kalau konsistent ambil. Ingat ini bukan ubat kurus tau.

LECITHIN

 

 

 

🌸 pecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol
🌸 mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane
🌸 turunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) sbb kadang¬≤ bila badan naik disebabkan pemakanan which is kandungan kolestrol yg tinggi
🌸 kurangkan lemak yang tersekat

HERBLAX

 

 

🌸 Membantu masalah sembelit
🌸 Menyingkirkan toksin dari usus
🌸 Membantu perlawasan
🌸 Buang toksin melalui pembuangan najis besar
Dengan mendaftar sebagai ahli, anda akan layak dapat set ni RM100 . Super murah sangat dan power

Nak Order Set Kurus Basic ini?

boleh whatsapp ke – www.wasap.my/60133612717/setkurusrm100

Leave a Reply

Open chat