Set Kurus Basic Shaklee RM100

Set Kurus Basic Shaklee RM100

Set Kurus Basic Shaklee RM100. PKP ni asyik nak makan je. lagi lagi sekarang bulan Nov musim sejuk. lagi lah asyik lapar. Bila dah lapar nak makan macam macam yang sedap manis, cheezy maka berat pun makin naik dan naik adoiii

dah cuba diet tapi asyik gagal je nak turunkan berat. nak cuba set kurus Shaklee?  Yang ini basic je tapi tetap power kalau konsistent ambil. Ingat ini bukan ubat kurus tau.

Set Kurus Basic Shaklee

LECITHIN

 pecahkan dan mencairkan lemak terutama kolestrol

 mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane

 turunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL) sbb kadang² bila badan naik disebabkan pemakanan which is kandungan kolestrol yg tinggi

 kurangkan lemak yang tersekat

KHASIAT KE TEMPAT LAIN YANG LEBIH MEMERLUKANNYA

Lecithin Shaklee selain fungsi untuk pecahkan lemak, fungsi lecithin adalah Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress . Kolina dalam lecithin berfungsi untuk penghantar/ agen saraf kranial yang boleh mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress.

Ia membantu sel otak berkembang,penting dalam transmisi saraf impuls dalam otak dan memainkan peranan dalam neuro transmitter(berkaitan short term memory). Malah sesetengah pakar menyarankan pengambilan 7000mg sehari utk memulihkan sistem ingatan. Jadi apa yang terjadi?

 ” Apabila kita ambil lecithin untuk kurus tetapi kita seorang yang STRESS, Ingatan kita makin berkurang jadi…. Lecithin akan berfungsi untuk tingkatkan daya ingatan dan ringankan stress kita dahulu. Baru la selepas itu lecithin akan berfungsi untuk pecahkan lemah kita pulak.  ” 

HERBLAX

  • Daun Senna– Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • Buckhorn Bark– Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan melembapkan persekitaran usus.
  • Licorice Root– Membantu dalam proses detoksifikasi
  • Fennel Seeds– Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol. Membantu proses pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit, kembung perut dan usus.
  • Anise Seeds– Merangsang pengeluaran jus pencernaan untuk melancarkan proses pencernaan.
  • Rhubarb Root– Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina untuk digunakan sebagai antibiotik.
  • Blue Malva Flower– Membantu proses detoksifikasi dan mencantikkan struktur kulit.
  • Culver’s Root– Membantu dalam mengurangkan masalah sembab air (water retention) dan mengurangkan masalah asma / lelah.
  • Daun Alfalfa– Membantu dalam proses detoksifikasi darah, usus dan hati.

Dengan mendaftar sebagai ahli, anda akan layak dapat set ni RM100 . Super murah sangat dan power

boleh whatsapp ke – www.wasap.my/60133612717/setkurusrm100


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *