RESV untuk siapa ?

“ResV ni power dan laju kesan dia”
“ResV ni buat kulit jadi lembut, bersih, tak kusam. all in one la resV ni”

“Ibu ibu yang selalu letih kerja dari pagi sampai malam tak henti2, elok sangatlah amalkan ResV

Memang sangat bagus untuk boostkan energy kita.
Bila badan sihat, cergas, tak lemau, kita happy & anak anak pun happy SEBAB MAK TAK JADI SINGA.

ResV memang serious best!
Yana share testimoni testimoni ResV..

Testimoni ni bukan di reka reka eh.. Memang ikhlas seikhlas nya dari diri mereka yang memang consume ResV

ResV bukan sahaja untuk tenaga tau
ResV bantu cantikkan kulit
ResV bantu pulihkan luka
ResV bantu baiki sel² masa tido

Dan pelbagai lagi ResV bantu sebab ada nya POLIFENOL dalam ResV..

Okay okay.. So siapa yang belum cuba ResV, ini peluang anda untuk cuba
BELI 2 ResV PERCUMA 1 Botol ResV

ResV as Energy Booster

Salah satu yg best nya pasal ResV ialah > kandungan polifenol didalam nya menggalakkan fungsi mitokondria.

( Mitokondria = pengeluar tenaga sel yang sihat untuk meningkatkan pengeluaran tenaga yang optimum)

Sebab tu kita boleh rasa bertenaga, segar bugar je bila konsisten makan ResV

So, ResV sangat lah bagus untuk orang yang

✅ aktif sepanjang hari
✅ Aktif dgn aktiviti outdoor
✅ bekerja shift
✅ Warga emas yg selalu rasa letih
✅ nak mudah ambil suplemen

Bila cakap pasal energy / tenaga, memang semua orang pun perlukan nya kan?

Bukan setakat org yg bekerja diluar rumah, surirumah pun kena ada energy tiptop!

Imagine kalau mak mak takde tenaga, tak rupa rumah lah rumah kita tu takde siapa nk urus.

Promo ResV Beli 2 Percuma 1 botol masih berlangsung.
Ia tamat pada 31 July 2022

Yg best set promo ni, harga sebotol turun for limited time jadi RM286 sahaja.
( harga asal terkini RM428)

Zaman semua barang naik ni, hanya hujan dan harga ResV yg turun

So make wise action, order ResV skrg tau.

SCOLIOSIS vs SLIP DISC

Sape pernah alami dua kesakitan ini ?

Sakit yang tak mampu nak explain. Amir Abd Kadir kata kalau xboleh nak cakap depan depan sayang wasap je abang.

Scoliosis dah sakit. Tapi, slip disc 3,4,5x gandaaaa rasa sakit !

Sape yang alami jer akan tahu.

Nak dijadikan cerita, minggu lepas. Amir kejut Dikda bangun solat subuh. Tapi tak boleh nak bangun. Bagi tau Amir dah kenapa syg ni, tak ada daya langsung nak bangun. Rasa sakit yang amat sangat. Dalam hati, lumpuh ke aku ni ?

Amir kata kalau tak boleh bangun sayang cuba tido. Nak tido balik pun tak dapat. Sakit. Sakit dia perasaan macam nak putus urat paling halus tu. Allahuakbar

Pagi tu siap siap then pergi mengurut. Duk borak ngan amir, sayang rasa macam kena slip disc ni. Settle mengurut. Alhamdulillah. Dah mampu untuk rukuk. Happy laaa i. Balik je ke bengkel, sampai sampai rasa sakit balik. Nak duduk atas kerusi tak selesa. Pusing kiri tak selesa. Pusing kanan tak selesa. Terus ajak along hantar dikda balik rumah. Sampai rumah mok abah, telan pain killer. Niat di hati supaya hilang la rasa sakit lepas tu nak cuba tido. Nak tido tu tak dapat. Sakit dia Allah je tahu macam mana. Last sekali cuba untuk bangun, tak dapat. Meraunggggggg sakit satu rumahhhh bergegar. Mok abah kalut xtau nak buat apa dah.

Sakittttttt !!!!!

Sakit ya tuan tuan dan puan puan sekalian.

Ni antara simptom yang dikda alami.

•Rasa sakit di tulang belakang sakit yang menyucuk

•Kebas sehingga ke kaki

•Kadang2 tidak kuat untuk berjalan

•Tidak boleh tido dengan selesa

•Apabila batuk bersin,membongkok kan badan sakit akan bertambah

•Sakit di otot punggung

•Sakit yang on n off

•Sakit sampai tahap nak membuang air besar pun menangis

Untuk seminggu ni, Dikda tak amek sebarang pain killer lagi (kecuali 1st day Dikda kena tu je). Masih bertahan lagi sehingga hari ini.

Jaga makan

Konsisten VIVIX, RESV, OSTEMATRIX, COLL.AGEN, ESP DAN PAIN RELIEF CAPLET

For now, Dikda masih tak boleh nak duduk atas kerusi, nak duduk dalam kereta macam biasa pun tak boleh. Berdiri jer mampu. Nak tido pun masih tak selesa.

Semoga Allah tarik segala kesakitan ini dan buang jauh jauh kelaut dalam sana.

Semoga boleh jalani kehidupan normal macam dolu dolu.

Semoga ada hikmah disebalik kesakitan ini.

Siapa yang ada pengalaman macam Dikda boleh share macam mana uolss sembuh tanpa operation ?

Thank you

SAKIT PINGGANG

Siapa pernah sakit pinggang? Sakit pinggang sampai tak boleh kerja?

Satu artikel ni kata – punca sakit pinggang mungkin datang dari tulang. Mungkin dari otot dan organ kat pinggang.

Mungkin sebab cedera juga. Atau sebab saraf.

Ramai juga yang ambil remeh masalah sakit pinggang ni. Bila dah teruk, baru nak pergi check up.

Masa tu, nak bergerak pun susah. Takut nak cek sebab takut kena caj mahal.

Orang yang kuat bekerja selalu kena Lumbago.

Lumbago – Sejenis sakit pinggang akibat otot belakang terseliuh atau otot belakang yang tegang.

Untuk mereka yang sakit pinggang, kak ifaz cadang ambil RESV.

Qaseh Laila kata 1st Day dia ambil RESV, pinggang dah tak rasa sakit walaupun sebelum ni setiap pagi ada masalah sakit pinggang (rujuk komen pertama)

Mesti rasa lega kan?

Siapa yang dah lama tersiksa dengan sakit pinggang, boleh la try RESV.

Leave a Reply