Vivix Resveratrol

Vivix Resveratrol

Vivix Resveratrol

ADA APA DENGAN VIVIX

🍇 AWET MUDA
Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.

🍇 KAWALAN GULA
Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein.

🍇 MENURUNKAN BERAT BADAN
Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat.

🍇 TINGKATKAN KESIHATAN SECARA MENYELURUH
Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat.

🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC
Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan.

🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA
Pengambilan Vivix mampu membantu mempercepatkan penyembuhan bagi mereka yang mengalami luka selepas operation, luka czer ataupun jahitan.

🍇 MENGURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG
Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.
Sangat baik untuk mereka yang mengalami sakit sakit selepas bersukan juga.
Juga baik untuk kesihatan sendi.

🍇ANTI KERADANGAN
Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan.

🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN
Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat.

Keistimewaan Vivix Shaklee

Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat.

Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel

Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.

VIVIX BUKAN MACAM PAGOMA

vivix ni sama tak macam P****A ?

Ni ada seorang customer tanya saya.

Haruslah tak sama dikkkk…

vivix ni terhasil dari 4 tumbuhan yang ada kandungan polifenol yang tinggi. Salah 1 polifenol yang terbaik adalah RESVERATROL

penting ke RESVERATROL ni?

Resveratrol merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit.

Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.

Dah banyak kajian saintinis dari university hebat dunia yang kaji pasal resveratrol ni

apa yang BEST sangat pasal VIVIX ni?

1. klinikalnya terbukti 13 kali lebih berkesan dari resveratrol sahaja

2. ianya ada LANDMARK STUDY . kajian yang dibuat beza orang yang minum vivix dengan orang yang tak minum vivix.

Oleh sebab itu VIVIX minuman kesihata paling SPECIAL. bukan buat dekat belakang rumah ye..

VIVIX KAYA DENGAN RESVERATROL

1) Kandungan resveratrol adalah bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan yang mempertahankan tumbuhan kepada penyakit

2) RESVERATROL ini bertindak sebagai anti-aging yang boleh melindungi dan melambatkan proses penuaan

3) RESVERATROL meningkatkan tahap kolestrol yang baik dan melindungi dari kerosakan arteri sekaligus menjaga kesihatan jantung.

4) RESVERATROL memberi kesan dalam pengurangan lemak badan

5) RESVERATROL membantu pengurangan pengumpulan dan penghalang sintesis lemak dan seterusnya meningkatkan pengoksidan asid lemak kerana RESVERATROL membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badab iaitu pembakaran lemak.

6) RESVERATROL membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda melihat makanan yang lazat depan mata.

no 6 ni tak sure la tahap keberkesanannya sebab takde la minum vivix sebotol sehari. Tapi memang ada yang berjaya turunkan berat dengan pengambilan vivix.

nak order vivix? klik je kat sini nanti abg gdex tolong hantarkan terus rumah korang. senang je kannnnn

MINUM VIVIX BOLEH KURUS?

❤RESVERATROL beri kebaikan dgn meningktkan kebolehan badan kita mengenal pasti “lemak” melalui hormon insulin

❤ HORMON INSULIN dalam badan mampu mengenal pasti “sensitivity” LEMAK dalam badan sama ada lemak tu perlu disimpan sebagai ” lemak kekal” dalam badan atau di jadikan “bahan bakar” untuk tenaga

❤RESVERATROL mampu “block” aka menghalang sel2 lemak pra-matang dari wujud dan sel lemak- lemak yang sedia ada dari berkembang

❤ RESVERATROL juga mampu memperbahui sel2 dan aktifkan sel2 dlm badan, bila sel2 aktif akan menguatkan organ2 dalaman badan dan organ mampu bekerja secara effisyen dengan pengaliran oksigen yang mencukupi di dlm saluran darah

❤ RESVERATROL membantu pengurangan pengumpulan dan penghalang sintesis lemak dan seterusnya meningkatkan pengoksidan asid lemak kerana RESVERATROL membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan iaitu pembakaran lemak.

❤ RESVERATROL membantu memberi rasa kenyang yang berpanjangan sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda melihat makanan yang lazat depan mata.

Haaa.. Apa tu RESVERATROL?

resveratrol adalah bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan yang mempertahankan tumbuhan kepada penyakit

Selalunya RESVERATROL ni byk terdapat dalam buah anggur dan anggur yang plg terbaik adalah anggur mascudine yang termahal didunia.
Mana nk dapat anggur mascudine ni? Haa xpyh pening kepala pk nk beli mana sbb salah satu isi kandungan bahan semulajadi dalam VIVIX adalah ANGGUR MASCUDINE yang kaya dengan RESVERATEROL

Jadi bagi sesiapa yang nk kurus dengan cepat, selamat selain dlt manfaat kesihatan lain dan juga awet muda.. Sgt2 digalakkan amalkan setiap hari = VIVIX

KING OF SHAKLEE

Vivix ni adalah minuman campuran bahan botani, yang kaya dengan Resveratrol yang berfungsi untuk memperbaiki sel dan menyihatkan sel badan.

Bila sel badan kita sihat, bebas daripada radikal bebas, tissue akan sihat, organ akan sihat sekaligus seluruh sistem badan akan turut sihat sama dan dapat berfungsi dengan baik

KESAN YANG BOLEH DAPAT DARI PENGAMBILAN VIVIX

💕Kulit JARANG tumbuh jerawat. Boleh kata bila consume Vivix dengan konsisten, kulit sangat payah tumbuh jerawat. No wonder laa Master master shaklee semua kulit cantik habis!

💕Berat badan maintain. This one antara yang obvious sebab Kandungan Resveratrol dalam Vivix membantu untuk tingkatkan metabolisme badan dan absorb fat from food. No wonder siapa consume Vivix konsisten badan maintain tak cepat naik.

💕SAKIT PINGGANG kurang! Perempuan lepas bersalin mudah kena sakit pinggang. Mungkin sebab posisi menyusu tak betol. Alhamdulillah bila konsisten consume Vivix memang perasan sakit pinggang berkurang sangat-sangat

💕Salah satu ASBAB ramai berjaya HAMIL Betul2 konsisten amek dalam tempoh 1-2 bulan. Lain sangat rasa pada badan dan tak lama lepas tu ramai berjaya disahkan HAMIL :’)

Ni antara kesan Vivix , so biasa sis ambil 1 sudu sebelum tdo nyummy!

bestkan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *