ResV Lebih Power Dari Vivix

ResV Lebih Power Dari Vivix

Biarpun ResV ni produk baru, tapi ia sangat berkuasa. Malah 30% lebih power dari Vivix. Dan para consumernya sudah mula dapat effect. Kebetulan bulan ni promo, memang ramai yang oder. So kalau mau jangan ketinggalan ya. Cepat2 wasap untuk info & oder.

Resveratrol Dalam Produk Shaklee

Resveratrol dalam vivix 98% asli. Susah sangat tau syarikat nak claim mereka guna bahan semulajadi sebanyak berapa percent sebab selalu mereka bancuh dengan air dan bahan lain untuk cair, dan harga boleh jual murah. Tambah gula semua bagi sedap.
Untuk vivix ni sahaja, shaklee patent kan 3 benda

1. Cara extraction guna “cold-filling”
2. Ramuan polyphenol (untuk menghalang ketumbuhan/kanser)
3. Tiada pengawet, keaslian, campuran cecair stabil

Secara umum, resveratrol sangat sesuai digunakan untuk elak sakit jantung, menghalang kanser, menghalang radang, menurunkan bacaan gula untuk diabetes, mengurangkan obesiti, dan ada potensi untuk panjangkan umur (Untuk panjang umur ni kajian menggunakan tikus) (1,2,3). Sebab tu kalau tengok motto vivix ni 25 years younger, and live 25 years longer.

Ada juga kajian melibatkan resveratrol, dan menyatakan ia digunakan secara tradisional untuk mengurangkan kesakitan (4,5). Ada SID shaklee alah dengan ubatan hospital, selepas bersalin, habis satu badan bengkak, beliau guna produk shaklee yang lain untuk luka tapi kesannya lambat dan beliau sangat sakit kerana bersalin ceaser, akhirnya berikhtiar dengan menggunakan vivix. Selepas 3 hari luka semakin baik, dan mengurangkan sakit beliau.

Ada juga kajian mentayatakan ia boleh mencegah gout dan sakit sendi. FAKTA SAINTIFIK

Bagaimana ia mengurangkan risiko sakit jantung? sebab dia mengurangkan cholestrol jahat (LDL) dan sedikit mencairkan darah, jadi tiada pembentukan darah beku.
Bagaimana ia mengurangkan inflammasi? Ia akan menghalang cyclooxygenase-1 dan cyclooxegenase-2. Ia adalah enzim yang menyebabkan inflammasi.
Bagaimana ia menghalang cancer? Ia mempunyai polyphenol untuk menghalang pembentukan tumor.
Bagaimana elakkan Diabetes?Resvetratrol menghalang kerintangan insulin. Insulin diperlukan untuk tukarkan segala yang kita makan kepada tenaga.
Bagaimana ia menguruskan badan? Resveratrol akan aktifkan gene SIRT1. Gene tersebut akan menghalang obesiti. Selain daripada itu, ia akan merangsang adinopectin, hormon yang bersifat anti-obesity dan menghalang kerintangan insulin juga dan menyebabkan ia mengawal berat badan.

KING OF SHAKLEE

Kalau durian ada Musang King, Shaklee pon ada king jugak tau. King of Shaklee, Walaupun produk paling baru tapi dia terus naik pangkat jadi KING sebab kandungan dan kesan yang sangat powerful. Diperbuat dari campuran pelbagai jenis buah buahan terpilih yang tinggi antioksidan.

ResV Shaklee mengandungi campuran prorietari, bahan ramuan botani semulajadi dan menawarkan spektrum polifenol yang luas untuk mengekalkan kesihatan yang baik dari alam semulajadi kepada sel anda.

Yes, RESV ni bantu kesihatan kita dari peringkat sel..

Kalau korang nak tahu setiap ramuan di dalam ResV Shaklee dipilih dan diekstrak dengan teliti. Shaklee menggunakan proses pengesktrakan berpaten bagi mengekalkan bioaktif polifenol supaya korang dapat menikmati kandungan nutrisi serta manfaat dengan sepenuhnya. Ianya adalah:

❤️ Semulajadi
❤️ Tanpa pewarna tiruan
❤️ Tanpa pemanis tiruan
❤️ Tanpa warna tiruan
❤️ Tanpa pengawet
❤️ Tanpa gluten tambahan

So siapa yang nak start jaga kesihatan diri dari sekarang, sis memang recommend sangat korang cuba la RESV ni. RESV ni bukan untuk orang yang dah sakit je, tapi juga untuk orang yang sihat tetapi nak keadaan kesihatan yang lebih baik! Jom korang kita try RESV hari ni. Boleh tekan link bawah untuk lebih tau lebih details

Produk ResV Terbaru Dari Shaklee

Ramai yang masih belum kenal produk baru shaklee . Ianya adalah penemuan revolusi terbaharu daripada Shaklee. Produk ini dihasilkan secara saintifik yang direka untuk mengekalkan keremajaan dan untuk hidup yang lebih bersemangat.

Melalui pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis terkemuka dan penyelidikan canggih secara global, maka ResV telah berjaya dihasilkn! Dalamnya Ada Polifenol? ResV juga seperti Vivix. Ianya mengandungi campuran proprietari, ekstrak polifenol botani semulajadi yang dipilih secara teliti untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan optimum. Di Shaklee semestinya:

✿ Semula Jadi
✿ Tanpa Warna Tiruan
✿ Tanpa pemanis Tiruan
✿ Tanpa Pewarna Tiruan
✿ Tanpa Pengawet
✿ Tanpa Gluten Tambahan

Pendek kata “dari alam semula jadi kepada manusia”. Sebab tu lah ResV ni terlalu unik dan istimewa

1. Menjana penghasilan mitokondria di dalam sel badan
2. Membekalkan tenaga harian yang boleh dirasakan dalam masa 2 hingga 3 jam selepas pengambilan ResV di waktu pagi
3. Membantu memastikan badan lebih sihat (sel badan yang sihat bersamaan diri kita yang lebih sihat)
4. Memberikan kesegaran terutama bagi mereka yang selalu travel jarak jauh
5. Mengatasi masalah kelesuan dan letih
6. Meningkatkan sistem imunisasi
7. Meningkatkan prestasi sukan di gymnasium sebelum dan selepas work out
8. Menurukan tahap gula di dalam darah ketika berpuasa
9. Meningkatkan daya ingatan orang dewasa
10. Mengurangkan kadar keradangan kronik
11. Mengawal tekanan darah
12. Membantu memberikan kesihatan jantung yang lebih baik
13. Membantu memastikan kesihatan kolestrol baik (merendahkan LDL dan meningkatkan HDL)
14. Meningkatkan kadar sensitiviti insulin di dalam badan
15. Mengurangkan keradangan pada hati
16. Melindungi badan dari kemerosotan tulang rawan
17. Meningkatkan pengeluaran rawan dan kolagen pada sendi
18. Meningkatkan jisim otot dan pertumbuhan semula otot
19. Melindungi kulit daripada kerosakan sinaran matahari
20. Menghasilkan pengeluaran kolagen
21. Melicinkan garis halus dan kedutan pada kulit wajah
22. Meningkatkan aliran darah ke otak
23. Menghalang pembentukan sel abnormal berlaku

16 Soalan Tentang ResV Disemak oleh Nutritionist Shaklee

1. Boleh tak saya ambil 1 biji ResV sehari sahaja? Apa kesan dia?
Jawapan: Ikut cadangan, ambil 2 biji untuk rasa kesan positif. Jika ambil 1 sahaja, kurang kesan positif.

2. Boleh tak anak saya berumur 7 tahun makan ResV?
Jawapan : sesuai untuk umur 18 tahun ke atas.

3. Ibu pregnant atau menyusu boleh ambil tak ResV?
Jawapan : ResV tidak diuji ke atas ibu mengandung atau menyusu. Ambil atas risiko sendiri.

4. Kenapa bila saya ambil ResV, kepala jadi pening-pening? Adakah ia healing crisis?
Jawapan : Biasanya berlaku jika individu tersebut mempunyai tekanan darah yang rendah. Jadi, digalakkan amik lepas makan, minum air kosong mencukupi. Dan, jika ada ambil ubat, sila refer pada doktor terlebih dahulu.

5. Saya ada makan ubat doktor, boleh tak saya ambil ResV untuk tenaga?
Jawapan : Jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam dari waktu makan ubat doktor. Dan, pastikan doktor tahu yang anda mengambil suplemen tambahan.

6. Customer nak ambil untuk ikhtiar kanser, contoh dah stage 2-4. Berapa biji kena ambil ResV? 2 biji atau lebih?
Jawapan : Pesakit tersebut perlu dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil ResV.

Untuk makluman, ResV mengandungi Polifenol yang membantu memberi tenaga selepas proses kemoterapi. Tujuannya, untuk melindungi sel2 badan yang masih sihat, dan memberi tenaga pada SEL.

7. Bolehkah saya ambil ResV waktu siang sedangkan yang dicadangkan pengambilan pada waktu malam? Adakah kesan berbeza siang dan malam?
Jawapan : Boleh diambil bila-bila masa sahaja, selepas makan. ResV yang diambil waktu siang akan memberikan tenaga. Jika malam, lebih kepada repair SEL.

8. Bolehkah ambil ResV bersama-sama vitamin lain pada masa yang sama? Sebagai contoh 2 biji ResV dan 3 biji Ostematrix sebelum tidur?
Jawapan : ResV boleh diambil dengan supplement Shaklee yang lain kerana ia diperbuat dari bahan-bahan semulajadi. Selamat diambil.

9. Berapa lama tempoh masa kajian diambil untuk memperkenalkan resV berbanding vivix?
Jawapan : 8 tahun kajian yang diambil untuk menghasilkan ResV.

10. Kalau kandungan Vivix dah ada pada ResV malah lebih banyak pada ResV, ini bermakna Vivix dah tak perlu ambil lagi. Betul ke? Kalau tak betul boleh jelaskan kenapa kena ambil Vivix, tidak hanya ResV sahaja.
Jawapan : Jika ambil kedua-duanya, anda akan mendapat lebih broad spectrum polifenol. Jadi, kesan baik untuk kesihatan lebih banyak.

11. Bolehkah mereka yang ada makan ubat diabetes/ubat darah tinggi/ubat kolestrol/ubat cair darah mengambil ResV? Jika boleh, bagaimana cara nak makan dan bila masa yang sesuai?
Jawapan : Pesakit tersebut perlu dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil ResV.

12. Kalau ada buasir, boleh ambil ResV tak?
Jawapan : Tiada masalah untuk ambil. Tapi juga digalakkan amik herblax.

13. Bolehkah ResV diambil waktu pagi dan Vivix diambil waktu malam?
Jawapan : Boleh.

14. Boleh ke ResV rendahkan atau stabilkan tekanan darah pesakit darah tinggi?
Jawapan : ResV bukan utk mengubati kerana ia bukan ubat. Kesan bergantung kepada individu.

15. Adakah  sesuai utk turunkan paras kolesterol?
Jawapan : Jawapan seperti soalan no 14.

16. Betulkah kalau makan  pada waktu malam, akan buat kadar gula dalam darah meningkat pada waktu siang?
Jawapan : Tidak.

Leave a Reply

Open chat