Vivix Shaklee Psoriasis

Vivix Shaklee Psoriasis

Vivix Shaklee Psoriasis. Menurut kajian, 2% pesakit adalah di kalangan rakyat Malaysia. kebanyakannya orang dewasa walaupun terdapat juga pesakit kanak-kanak. Psoriasis berbeza dengan kurap, sebab ia tidak berjangkit. Pesakit biasanya mengalami apotheca tompok-tompok di bahagian badan mereka dan bersisik. la boleh berlaku di siku, belakang badan kulit kepala atau tempat-tempat lain badan mereka. Pesakit turut boleh mengalami masalah kuku rapuh, tanda-tanda sakit arthritis (sakit sendi dll).

PUNCA PSORIASIS

Banyak kajian mengatakan punca kepada penyakit ini adalah genetik. Bermakna jika kita mempunyai penyakit ini, anak atau susur galur kita kemungkinan besar akan dapat jugak penyakit ini. Cuma yang membezakan teruk atau tidak sahaja.

Selain itu, ia juga berpunca daripada, infeksi, alah kepada beberapa jenis ubatan kimia, mengalami tekanan, cuaca yang terlalu panas atau terlalu sejuk, perokok atau peminum arak tegar. Namun, pesakit psoriasis sangat bemasib baik kerana penyakit ini tidak menjejaskan hubungan intim suami isteri.

psoriasis kering ambil vivix shaklee

PSORIASIS KERING SETELAH MINUM VIVIX  SHAKLEE

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi. Kandungan polifenol yang di dapati di dalam resveratrol adalah 50 kali lebih bertenaga berbanding Vitamin C dan Vitamin E. Antioksidan ini adalah anti radang yang sungguh kuat terhadap kulit, mengurangkan kesan pada kulit yang mempunyai masalah rosacea, eczema, psoriasis, dan juga masalah jerawat. Polifenols juga mampu mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit bagi mengelakkan merebak yang seterusnya boleh mengakibatkan masalah alahan pula.

TESTIMONI PSORIASIS VIVIX SHAKLEE

Ok seperti yang dijanjikan.. Saya nak share satu kisah berkaitan Psoriasis.. Kalau dilihat pada keadaan beliau pada luaran.. Tiada siapa sangka yang dia menderita menahan sakit ini.. Hampir keseluruhan badan diserang kecuali muka dan tapak tangan.. Dan paling menyedihkan.. beliau pernah ditahan wad dan keadaan memang agak kritikal.. Seluruh tubuh bersalin kulit. Tak boleh kena sedikit pun cahaya. Memang kesian.. Dan lebih menyedihkan masa tu doc kata U ada peluang 50-50 sahaja.. Allahuakbar..

Entah bagaimana tiba-tiba dia whatsap saya dan beritahu ingin cuba VIVIX. Mayb dia tahu tentang vivix ni dari pembacaan atau sebagainya. Sebab saya tak pernah cerita DIRECT pada beliau pasal Vivix ni pun.. Pertama dia memilih Vivix sebab tak sanggup lagi menelan ubat hospital yang menurut beliau kesannya lebih kurang macam dikimo. Habis rambut gugur, kuku pecah,badan membengkak.

Alhamduliah..5 hari dari kesan percubaan VIVIX.. bengkaknya semakin menyusut.. Kulit baru mula tumbuh sedikit demi sedikit. Dan semakin banyak perubahan positif ke atas kesihatan beliau. Dan telah masuk botol ke tiga dengan vivix. Walaupun kulitnya masih lagi merah.. Tapi keadaan kesihatan beliau semakin baik.. Psoriasis bukan satu penyakit yang boleh terus dirawat 100%.. Ianya mengambil masa.. Kena sabar dan konsisten.. Dengan izin Allah.. insyaAllah tiada yang mustahil..

Maaf saya x boleh kongsikan gambar beliau di sini atas sebab-sebab tertentu..Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

Ramai yang katakan vivix shaklee ni tipu. Betulke?

Jom kita baca penulisan yang ditulis oleh Master Haji Roslan. Beliau merupakan antara orang yang sangat lama makan supplement dan amalkan produk shaklee.

Peringkat awal 2004 vivix mendapat sambutan sangat hangat dalam kalangan masyrakat dan leaders Chinese.

Bagi mereka nilai vivix amat murah jika dibandingkan dengan kos mendapatkan Resveratrol dari red wine. Kos sebotol vivix sama dengan Rm 30000 jika mampu minum 3000 gelas red wine.

Satu sudu teh 10 ml bersamaan 100 gelas red wine yang ada resveratrol. Memang masyarakat Cina amat menyukai product kesihatan yang boleh berikan kesan awet muda. Banyak testimoni telah dapat di kongsi. Lagi pula, dengan vivix senang dapat repeat order dan senang untuk effektif.

Bagi masyarat India, vivix banyak membantu pesakit seperti darah tinggi dan diabetes. Ada leaders yang hanya fokus jual vivix sahaja sehingga menjadi effektif coordinators.

Hujah mereka amat mudah..analaogy sebuah rumah atau bangunan yang dah berpuluh-puluh tahun. Sudah semestunya banyak yang perlu diubahsuai, dibaiki seperti bumbung yang bocor, dinding yang berlubang, paip yang berkarat, tingkap nako yang tak boleh dibuka, tombol pintu yang tercabut dan sebagainya.

Begitulah juga dengan Vivix dan badan kita. Vivix diperlukan untuk repair mana-mana bahagian badan atau sel yang dah rosak atau mulai rosak.

Saya kenal beberapa leaders yang sangat komited jual vivix dalam kuantiti yang banyak setiap bulan.

Masyarakat Melayu dah mula menerima vivix setelah yakin tentang status halal serta kesan positif gang diterima oleh setiap pengguna vivix.

Antara testimoni yang viral sudah semestinya strok, diabetes, gout, kanser, darah tinggi, dan juga masalah buah pinggang.

VIVIX TIPU?

Tidakk. Mereka ni adalah testimoni sebenar yang diterima selepas mengamalkan vivix setelah beberapa botol dan sembuh daripada penyakit yang dialami. Vivix sebagai ikhtiar mereka. Ada yang beli sendiri, ada yang anak dan ahli keluarga yang berikan.

Bagi generasi Y, keterujaan pada kulit yang cantik selepas mengamalkan vivix memang menjadi tumpuan. Testimoni mengamalkan vivix menjadi awet muda juga menjadi viral. Paling utama, artis viral vivix sudah semestinya Rita Rudaini, Ayu Raudhah, Heliza Helmi, Asyraff Muslim dan raaaamai lagi.

Apapun soalan dari gambar ni kenapa saya minum vivix terus daripada botol bukan sesudu sehari je ke?

Sebab utama, mudah dan tak rugi kalau lekat pada sudu. Lagipon sebotol ni mungkin tahan seminggu lebih je.

Walaupon harga vivix agak mahal, tapi masyarakat sudah mula menerima dan faham nilai kesihatan lagi mahal.

Kos operate jantung dan rawatan buah pinggang serta kanser lagi mahal. Walaupon sesetengahnya ada yang perlu bayar beberapa ringgit sahaja kerana subsidi kerajaan dan ada gerenti letter.

Faktor-faktor di atas menyebabkan vivix menjadi minuman favourite bagi mereka yang pentingkn kesihatan, kesejahteraan keluarga serta penampilan yg hebat.

Saya dan Master Law sendiri yang minta Mr Roger bawa masuk Vivix ke Malaysia semasa kami dinner di Kuala Lumpur pd 2004 walaupun harga agak tinggi.

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE PSORIASIS

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi shaklee tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

Leave a Reply