Vivix Shaklee Atasi Masalah Kepala Berpusing

Vivix Shaklee Atasi Masalah Kepala Berpusing

Vivix Shaklee Atasi Masalah Kepala Berpusing. Pernah anda berhadapan dengan situasi merasa persekitaran atau diri sendiri berputar sedangkan anda ketika itu tidak bergerak?

Masalah itu berlaku disebabkan oleh masalah vertigo, merasakan diri seolah-olah sedang berpusing.

Apa Vertigo ni

Vertigo adalah sakit kepala pada orang yang mengakibatkan seseorang mengalami gerakan yang tidak tepat, dengan gerakan berputar atau melayang yang disebabkan oleh gangguan pada sistem vestibular.

Gejala vertigo biasanya mengalami mual, muntah dan berkeringat sehingga pesakit tidak dapat menjaga keseimbangan dan kesulitan untuk berdiri dan berjalan.

Apakah tanda dan gejala Vertigo?

  • Rasa berpusing

  • Pening

  • Loya

  • muntah

  • Ketidakseimbangan

  • Penglihatan kabur

  • Sukar berjalan

Jika anda ada tanda tanda ini, dinasihatkan berjumpa doktor untuk pemeriksaan dan rawatan

Vivix Shaklee Satu Sudu Atas Kayu

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU PESAKIT VERTIGO

Vivix mengandungi resveratoral. Vivix membantu untuk baik pulih bahagian dalaman telinga yang rosak akibat radang atau jangkitan bakteria dan virus.

Vivix juga membantu membetulkan saraf dan bahagian dalam otak yang terganggu yang menyebabkan ‘central vertigo’.

Antioksidan dalam Vivix mampu bertindak sehingga ke peringkat sel.

Bila sel dah sihat, organ dalam telinga dan bahagian-bahagian dalam otak yang menjadi punca vertigo; dapat berfungsi dengan sebaiknya.

Insya-Allah vertigo akan perlahan-lahan menghilang.

Oleh kerana Vivix bukan ubat, ia mengambil masa yang sedikit lama untuk baik pulih mana-mana yang rosak dan perkuatkan sistem imun badan supaya kuat melawan serangan luar.

Betul ke Vivix Membantu Vertigo Sembuh?

Vivix bukan ubat yang merawat vertigo dan pelbagai penyakit. Vivix supplement yang membantu memberi nutrisi pada sel dna. dimana bila sel sihat organ sistem badan akan sihat.

 

 

 

Nak Order Supplement Vivix ini

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Vertigo Berkurang Selepas Amalkan Vivix.Pengedar Vivix Shah Alam

Vertigo Berkurang Selepas Amalkan Vivix.Pengedar Vivix Shah Alam

ALHAMDULILLAH SIMPTOM VERTIGO BERKURANG LEPAS AMALKAN VIVIX.

Bagi yang belum tahu, punca Vertigo adalah disebabkan masalah di dalam telinga. Salah satu masalah dalam telinga ialah Benign Paroxysmal Positional Vertigo, BPPV dimana partikel kecil kalsium (canaliths) berkumpul pada kanal dalam telinga dan menyebabkan ketidakseimbangan badan.

Antara Symptom Vertigo

✔Kepala seperti berpusing
✔Terawang-awang
✔Badan tidak seimbang
✔Seperti tertarik ke satu arah
✔Loya
✔Pergerakan mata yang abnormal
✔Sakit kepala
✔Berpeluh-peluh
✔Telinga berdengung atau berdesing atau hilang pendengaran

Bagaimana Vivix bantu pesakit vertigo??

 

Kajian makmal telah menunjukkan ramuan utama dalam Vivix melindungi dan membaikpulih sel-sel DNA. Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, ramuan utama dalam Vivix juga telah melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar.

Di samping itu, melalui ujian klinikal juga telah menunjukkan tindakbalas Vivix yang melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan. Vivix membantu mempertingkat fungsi otak. Ambillah supplement yang semulajadi selamat dan berkesan untuk mengatasinya.

Bagaimana nak order vivix ini

Harga 1 botol RM475. Nak discount boleh hubungi

www.wasap.my/60133612717/vivixvertigo

Vivix Shaklee Penamat Derita Vertigo

Vivix Shaklee Penamat Derita Vertigo

“Ya Allah berilah kami kesihatan yang baik agar kami dapat melakukan kesemua ibadah kami dengan tenang dan selesa.” Antara doa hubby lepas kami solat berjemaah satu keluarga.

Bulan Jun 2017 saya hidap Vertigo dan dalam masa yang sama hubby saya di sahkan hidap pituitary gland tumor dalam otak.

Kesihatan kami yang dulunya aktif kini keduanya lemah sama sekali. Hubby perlukan sokongan saya. Saya juga perlukan sokongan dan kekuatan dari hubby.

Ikhtiar berubat dah pelbagai usaha. Jumpa doktor pakar, rawatan alternatif namun masih belum di izinkan Allah kami pulih.

Doktor kata kalau lambat buat pembedahan, tumor hubby akan himpit saluran mata dan boleh menyebabkan buta. Baru saya noticed patutlah hubby selalu tak nampak kereta keluar dari arah sisi tepi. Rupanya tumor tu dah mula nak menghimpit saluran mata.

Bulan Ogos 2017 hubby terpaksa buat pembedahan Pituitary Gland Tumor. Saya kuatkan semangat datang jumpa hubby ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) walaupun sebenarnya keadaan kesihatan saya masa tu masih tidak sihat.

Orang Vertigo ni pandangannya sentiasa berpusing. Paling teruk bila dah mula muntah. Muntah bukan sikit-sikit. Sekali muntah habis semua makanan dalam perut dimuntahkannya. Terus badan rasa kering. Bila badan kering mulalah tak bermaya. Jalan pun terpaksa berpaut.

Mak dah berapa kali nak ikut temankan saya ke HKL tapi saya kesian kat mak. Sebab anak-anak ni bukan boleh tahan lama duk di Hospital. Lagi pun diorang tak boleh masuk pun dalam bilik ICU. Jadinya anak-anak saya minta mak tolong jaga di rumah.

Kuasa Allah dalam saya sakit-sakit tu ada juga kekuatan yang Allah beri dapat juga lah jalan perlahan-lahan jumpa hubby di bilik bedah.

Allah sebaik perancang, pembedahan hubby yang sepatutnya mengambil masa 8jam di mudahkan Allah selesai dalam masa 4jam. Alhamdulillah asbab berkat doa dari keluarga, saudara dan sahabat handai.

Doktor cutikan hubby dari bekerja selama 6bulan. Jadi semua urusan pejabat hanya guna video call sahaja. Saya pun cuti bekerja jaga hubby di rumah Melaka.

Masih segar dalam ingatan pada hujung bulan November 2017 ada perkara penting saya kena pergi ke ofis. Hubby agak keberatan bagi saya pergi sebab vertigo saya masa tu paling teruk sekali.

Disebabkan perkara tu penting hubby yang baru 3bulan rehat di rumah bawa juga saya ke ofis. Saya dipapah hubby, anak-anak berjalan dan naik tangga ke ofis. Sedih sangat waktu ni sebab korang bayangkanlah “orang sakit tolong orang sakit.” 😭😭

Hari yang sama saya wasap ke family saya minta mak dan adik beradik doakan kesihatan saya. Abang saya yang sulung Musa Mohd Kassim wasap saya personal. “Cuba usahakan Vertigo tu dengan Vivix. Abang tengok ramai testimoni Vivix asbabnya tu berjaya sihat.”

Saya mulanya tak percaya supplement ni. Macam mana supplement boleh membantu. Kalau ubat tu percaya lah juga. Bulan December 2017 hubby suruh saya usahakan juga dengan Vivix tu.

Mula ambil Vivix tu badan saya rasa lemah sangat dan asyik terbaring je. Kerja rumah masak memasak hubby dengan anak-anak yang bantu. Sedih rasa diri ni tak dapat buat apa-apa untuk keluarga. Nak bergerak pun kena minta bantuan hubby.😭

Selepas seminggu dan belum habis pun sebotol Vivix yang saya minum tiba-tiba saya boleh bangun dan buat kerja harian seperti biasa.

Ya Allah! gembiranya saya. Syukur alhamdulillah. Tq Allah. Betapa nikmatnya dapat sihat kembali sahabat-sahabat.😍

Kegembiraan ni saya kongsikan dengan hubby. Saya hadiahkan hubby vitamin C dan alhamdulillah selepas 6bulan rehat doktor maklumkan luka dalaman otak hubby sudah pun kering dan mata hubby boleh fokus seperti normal. Alhamdulillah dah boleh drive kereta seperti biasa.😊

Inilah shaklee effect saya dan hubby. Semenjak dari tu pengambilan VIVIX dan VITAMIN C menjadi keperluan nutrisi harian kami.

Sedikit renungan buat kita semua.

“SOMETIMES, ALLAH ALLOWS ILLNESS SO WE CAN TAKE BETTER CARE OF OURSELVES.

SOMETIMES, ALLAH TAKES EVERYTHING AWAY FROM US SO WE CAN LEARN THE VALUE OF EVERYTHING HE GAVE US.

MAKE PLANS BUT UNDERSTAND THAT WE LIVE BY ALLAH’S GRACE”

Sekiranya sharing post saya ni membantu saudara atau sahabat-sahabat yang hidap Vertigo dan pituitary gland tumor saya izin sharekan post ni.

#SharingIsCaring
#ShakleeEffect
#TestimoniVivixDiriSendiri
#Vivix
#MinumanBotani1001Khasiat
#iReachLYLG4

Kredit to: Natzrah Mohd Kassim

Vivix Shaklee Atasi Masalah Kepala Berpusing

Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam Murah Terbaik

 

Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam Murah Terbaik

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF KLANG DAN SHAH ALAM

Berpengalaman selama 7 tahun. Kawasan cod di shah alam, jalan kebun,Klang, Meru dan kapar serta bukit raja. Pengeposan berjalan setiap hari. Hari ni order esok dapat produk anda.

Pengedar Vivix Shaklee Terbaik Selangor dan sekitarnya

Saya adalah Pengedar Vivix Shaklee terbaik dan berpengalaman sejak  tahun yang lalu.

Pengalaman saya consult dengan customer vivix dan ResV memang ramai. Alhamdulillah dengan cara consult yang betul dan secara pengambilan secara konsisten, ramai pelanggan yang repeat order untuk 2 produk premium shaklee iaitu ResV dan Vivix Shaklee.

JUALAN tertinggi saya sebanyak 50 botol vivix dalam masa 1 bulan. Tidak dinafikan produk premium dari Shaklee ini ramai peminat dan pengguna tegar.

Pastikan anda membeli dengan mereka yang sangat Pro untuk consult anda selepas membeli.

Pertama ya saya ingin kenalan diri saya terlebih dahulu jadi senang kita nak beramah mesra. Saya Ainul, orang panggil su atau dikda.

Kumpulan sokongan kami mempunyai rangkaian Pengedar di kebanyakan negeri dalam Malaysia.

Selain khidmat COD, saya juga boleh membuat pengeposan ke seluruh negara termasuk Singapura, Indonesia dan Brunei. Saya adalah Pengedar Shaklee yang sangat dipercayai dan anda tak perlu was-was atau risau untuk membeli dengan saya.

Ready stok yang sentiasa ada untuk customer Shaklee.

PERKHIDMATAN COD

Saya boleh memenuhi permintaan untuk penghantaran terus Vivix ke kawasan-kawasan berikut:

SUBANG JAYA

USJ

JALAN KEBUN

SHAH ALAM

SENTUL

GOMBAK

DANAU KOTA

Dan kawasan-kawasan sekitar

Kebaikan Vivix Shaklee

Antara kebaikan Vivix Shaklee:

Membantu melambatkan penuaan sel.

Melindungi dan memperbaiki sel: setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita.

Melambatkan pembentukkan AGE: penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel.

Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

Membantu meningkatkan tenaga dalam sel: tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Selain itu, Vivix Shaklee juga dapat membantu..

Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan.

Memelihara keseluruhan kesihatan.

Anti oksida yang sangat baik – awet muda.

Membantu anda merasa lebih bertenaga .

Mengurangkan risiko penyakit.

Menguatkan sistem imun.

Bagaimana Cara Untuk Membeli?

Sekiranya anda berminat untuk membeli Vivix Shaklee, anda boleh menghubungi saya di talian 0133612717. Anda juga boleh terus menghantar whatsapp di link berikut.Klik link disini

InsyaAllah saya akan melayani anda semua sebaik mungkin. Saya adalah Pengedar Vivix. Vivix Shaklee Atasi Masalah Kepala Berpusing

Leave a Reply