Vitamin C Shaklee

Vitamin C Shaklee

Apa istimewanya Vitamin C Shaklee ni sampai ramai tak sabar-sabar nak beli 2-3 botol ni

Kehebatan Vitamin C Shaklee

1. Berat setiap tablet Vita-C adalah 992mg. Yang menariknya setiap tablet Sustained Release Vita-C ini mengandungi Ascorbic Acid 500mg yang ditambah dengan Citrus Bioflavanoid Complex 120mg. (7.5mg bagi setiap Lemon, Orange dan Grapefruits Bioflavanoids dan 7.5mg Hesperidin)

2. Setiap tablet Vita-C yang anda ambil, mengandungi 500mg Vita C .setiap tablet itu melepaskan 100mg setiap jam so tubuh badan kita ni akan sentiasa ada vitamin C pada kadar yang mencukupi!

3. Mengandungi Bio-flavonoid yang meningkatkan penyerapan Vitamin C menghalang daripada dirosakkan oleh pengoksidaan dalam badan

Untuk lebih tawaran hebat sila hubungi saya

Vitamin C Shaklee Untuk Gusi Berdarah

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-6. TESTIMONI 21 : NUUR FEIZA NAQUIEB . MASALAH GUSI BERDARAH HILANG DENGAN AMALKAN VITAMIN C SECARA KONSISTEN

Assalammualaikum.
Kak ja nak share sikit pengalaman kak ja ambil vitamin c shaklee.

Dulu, sebelum kenal Shaklee, kak ja memang mudah kena selsema. Mudah batuk. Mudah lebam pada badan bila terhantuk. Gusi berdarah time gosok gigi.

Nampak! Banyakkan masalah kak ja.
Ni semua disebabkan kurangnya vitamin C dalam badan. Sebab kak ja sendiri kurang makan sayuran dan buahan.

Selsema dan batuk ni mudah sangat berjangkit pada kak ja. Janganlah ada orang yang selsema atau batuk. Memang kak ja akan ambik turn lepas tu. Rasanya dalam sebulan tu macam takde hari yang sihat untuk kak ja. Ubat selsema tu dah jadi kawan baik kak ja.

Bab lebam plak, pantang terhantuk sikit, mesti naik lebam pada anggota badan. Kadang2 tak perasan pun bila terhantuknya. Tau2 je dah lebam. Lebam nak baik pun ambil masa berhari2.

Masa gosok gigi, gusi selalu berdarah. Wajib berdarah setiap kali gosok gigi. Gigi pun rasa nyilu je setiap kali digosok.

Kak ja start ambil Sr Vita C Plus 6 tahun yang lepas. Vitamin C ni antara vitamin wajib kak ja setiap hari.

Sebenarnya kak ja sendiri tak perasan sejak bila masalah2 kak ja tu hilang. Lebam dah takde. Gusi dah tak berdarah. Selsema tu kadang2 ada jugak, tapi susah sangat nak berjangkit berbanding dulu.

Bersyukur sangat sebab kesihatan semakin baik. Kulit muka pun makin bersih dan cantik dan tiada lagi masalah gusi berdarah

Tak pernah menyesal kenal Shaklee.
Terima kasih Shaklee.

gusi berdarah shaklee

5 Sebab Vitamin C Shaklee Terbaik

5 SEBAB MENGAPA VITAMIN C SHAKLEE NI ADALAH PILIHAN TERBAIK

 Diformulasi dalam bentuk ‘sustained release’ (PELEPASAN MASA)

Mengandungi 120mg bioflavonoiddan 25% bioflavonoid ini diekstrak daripada kulit buah yang juga dikenali sebagai Viatmin C Complex.

Membekalkan khasiat yang sama seperti memakan 7 biji buah oren beserta dengan kulitnya

Vitamin Shaklee merupakan vitamin semulajadi

Tiada pewarna, perasa atau pemanis tiruan

Nak harga jauh lebih murah? Jom daftar Ahli

5 Sebab Vitamin C Shaklee Terbaik

Vitamin C Shaklee Terlajak Laris

VITAMIN C SHAKLEE TERLAJAK LARIS.

Perbezaan Vitamin C Shaklee dengan Vitamin C lain

Terbukti Vitamin C Shaklee dapat kekal dalam darah untuk tempoh 5 jam selepas diambil.

1 tablet Vita C shaklee ada 500mg..
Dan Vita C shaklee membebaskan 100mg vitamin c setiap jam selama 5 jam..
Jadi selama 5 jam berturut turut tubuh kita dapat 100mg vitamin c.

Wow.. so badan kita setiap jam ada vita C lah..
Kalau consume 2 biji sehari..
10 jam vita C shaklee cover semua badan kita..

Vitamin C Plus juga sangat semulajadi dan berfungsi untuk naikkan paras kolagen dalam kulit

Dapat Mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit jerawat & memudarkan parut jerawat.

Untuk antibody kuat dari selsema dan demam jugak.

Siapa nak try Sustained Release Vita C 500mg Shaklee ni contact saya ok ?

Vitamin C Shaklee Terlajak Laris

Vitamin C Shaklee Paling Popular

Siapa suka Vitamin C Chewable?? Bulan ni boleh dapat FREE u gaisss!

Vitamin C Shaklee ni by far is the most popular and fast-selling item sebab terlalu ramai beli untuk dapatkan kesan ni

Kuatkan Imun Badan, tak mudah sakit

Treat masalah resdung, ramai dah jarang bersin bersin pagi lepas konsisten amal Vit C hari hari.

Dapat kulit yang lebih berseri dan tidak berjerawat wink winkk

Ibu hamil boleh elak jangkitan yg common (terutamanya jangkitan kulat di bahagian sulit)

Chewable C (FREE AJE) ramai juga ibu hamil ratah ratah untuk buat hilang mual n loya masa pregnant sebab rasa dia masam2 gitu

Banyak lgi sebab sebab lain orang konsisten dengan Vitamin C Shaklee.

Highly recommended for you to try if you haven’t

Vitamin C Shaklee Paling Popular

Free Vitamin C Shaklee Trip Langkawi

FREE VITAMIN C MASA CUTI CUTI LANGKAWI

Alhamdulillah masa trip ke langkawi, haritu sebenarnya dapat vitamin C percuma. Memang kembang muka rilek je, sebab masa dapat vitamin C percuma tuh ada cerita yang agak pelik atau kelakar atau menjadi tauladan.

BEREBUT VIVIX
Dikisahkan pada hari pertama, malam tuh je ada dinner, tropical dinner, jawabnya sebab kami dah sampai awal ke langkawi, jadinya pergi cari baju, jawabnya tak reti nak pakai baju apa, jawabnya aku pergi beli baju abstrak , takde langsung tema bunga. Hahhaa, dinner semua pakai selipar je, layan sungguh style, sebab katanya dekat tepi pantai.

DINNER DALAM DEWAN
Akhirnya harapan nak layan beach cenang tak dapat diteruskan sebab takut cuaca tak mengizinkan, akhirnya kena buat jugak dinner dalam dewan, bajet nak layan kaki pasir putih tepi pantai. Jawabnya duduk dalam dewan, tapi makan jangan risau kaw kaw punya sedap

CARI BAPAK NAJA
Ada satu masa aku borak dengan Nad Zaim, hahaha tiba tiba dia aku cari bapak naja, hahhaa, aku rasa ok je, jawabnya, aku mula mencari bapak naja, aku pun tak tahu macam mana nak cari, akhirnya aku pusing keliling, dan melihat muka seperti gambar yang ditunjukkan. Aku tengok pakcik tua sikit, aku tegur je, hhahha sekali aku tanya, pakcik tuh kata dari manjung, hahaha sah ayah naja. Aku sembang pasal pejabat pos jelah, nasib baik naja beritahu ayah dia pernah jadi pos master dulu.

TUAH MEJA 20
Time aku borak borak tuh, tetiba last cabutan bertuah tuh dapat kat meja 20, hahaha rupanya meja yang aku duduk tuh. Lepas tuh, member meja tersebut dah ke depan ambil cabutan bertuah, jawabnha kena distribute sorang satu. Lepas tuh, depa tanya aku,aku cakaplah aku meja lain. Tapi tah macam mana rezeki, ada satu extra. Hoo jawabnya aku dapatlah free satu vitamin C

CUSTOMER VITAMIN C
Lepas tuh lepas balik dari langkawi, tak sangka vitamin C tuh tak bukak lagi, akhirnya customer minta vitamin C, rezeki tak bukak lagi, jawabnya post je vitamin tuh kat customer, hahaha. Memang rezeki, kalau tak, dah bukak nak makan. Jadi , itulah kisah vitamin C di langkawi. Lain kali pergi tempat lain, harap harap dapatlah vitamin lain lagi free. Alhamdulillah

 

One thought on “Vitamin C Shaklee

Leave a Reply

Open chat