Vitamin C Shaklee Paling Laku Dekat Malaysia

Vitamin C Shaklee Paling Laku Dekat Malaysia

Vitamin C Shaklee Paling Laku Dekat Malaysia ? Direct Selling adalah sebuah industri yg sangat pesat membangun, dan Malaysia adalah ditangga ke-7 dunia dengan nilai 22 billion setahun! Shaklee merupakan top 5 di Malaysia

Vitamin C Shaklee Paling Laku Dekat Malaysia

Industri ini kini saban hari kian trending (terutamanya Shaklee) di kalangan orang2 muda antara 18-34 tahun yang berniaga melalui platform online media sosial.

Manakala Shaklee pula kini semakin meningkat naik saban tahun dan semakin menyerlah kebelakangan ini contohnya dengan rekod jualan All-time vitamin C shaklee yg terjual 1,490,000 botol dalam 24 bulan!

Kesimpulannya Shaklee merupakan satu option yang terbaik bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan yang sebenar (bukan skim piramid). Bisnes Shaklee adalah true bisnes, dan kami sendiri Alhamdulillah telah berada dalam industri selama 12 tahun!

Kepada yg berminat nak sertai kami atau nak tahu lebih lanjut boleh direct hubungi saya atau boleh pm

Haritu tukar vitamin c jenama lain, sebab Vitamin C shaklee mahal

Kenapa nak tukar ke Vitamin C shaklee. Adakah sebab promo less rm10?
Tak lah!
Tapi
“Sebab vitamin C murah dari Vita c jenama lain
Dan makan vitamin c xxx tak ada kesan macam vitamin c shaklee”
Ye la baru perasan Vitamin c shaklee sebotol 180biji minimum 6 bulan. Sebiji +/-55sen je
(Rm98/180biji )
Vitamic xxx rm60 ada 30biji je, Kayangan la juga harganya sebotol sebulan je.
“Bab berkesan pula, Vita c Shaklee pula tak pedih perut. Saya suka sangat”
Info tambahan:
Vita C shaklee ada teknologi Sustain Release
500mg/tablet di bebaskan 100mg/jam. Maksudnya sangat sesuai dengan kadar penyerapan tubuh badan kita 100mg per jam. 1 biji bertahan 5jam dalam badan
Bayangkan kalau tak ada teknologi Sustain Release. Ambil 1000mg dapat serap 100mg je, 900mg lagi dibebaskan melalui Urine. Oh rugiiii

Perasan sekarang sudah makin banyak air tin ditambah dengan 1000mg vitamin C

Niat memang bagus sebab vitamin C boleh bantu sistem imun badan, pembentukan kolagen kulit dan bantu penyerapan zat besi dalam badan.
Tapi ada beberapa faktor saya rasa bentuk supplemen vitamin C lebih baik dari air tin vitamin C ini. Ini kerana :
1) Air tin vitamin C ada tambahan gula
2) Air tin vitamin C tiada kelebihan times/sustain release
3) Air tin vitamin C lebih mahal setiap serving
Saya bagi contoh air tin vitamin C brand V dengan supplemen vitamin C Shaklee.
1) Air tin vitamin C ada 12.4g gula, supplemen vitamin C shaklee 0 gula.
2) Air tin vitamin C tiada sustain release, supplemen vitamin C ada kelebihan sustain release. Jadi akan bertahan dan bantu fungsi badan lebih lama.
3) Air tin vitamin C RM3 setiap satu. Sebulan RM90. Vitamin C shaklee makan 2 biji dapat 1000mg juga, dan cuma RM60++ untuk makan selama 3 bulan.
Jadi pendapat saya, lebih baik untuk ambil bentuk supplemen jika nak ambil vitamin C. Semoga bermanfaat.

VITAMIN C SHAKLEE VIRAL

DROPSHIP DIPERLUKAN
Terbuka kepada siapa?
– Pelajar
– Fresh Graduate
– Penganggur
– Surirumah
– Pekerja Swasta
– Penjawat Awam
– Pesara
– DLL
Saya ingin buka tawaran dan berkongsi dengan anda semua peluang untuk jana income tambahan sehingga 4 angka sebulan di musim pandemik ini hanya dengan menjual Vitamin C Shaklee.
Anda hanya perlu promote sahaja, poster dan info disediakan.
Jika anda berminat, boleh hubungi saya dengan menekan link di bawah

Beli Vitamin C Dapat Point ?

dulu2 masa jadi ahli utk makan sendiri pun ija akan check brapa point yg dapat setiap bulan.
ya lah beli sbotol vitamin c pun kita akan dpt point. then dalam masa sebulan tu if cukup point kita akan dpt cash back bonus.
ada tips dia macam mana nak bagi dpt cash back bonus setiap bulan. payah cerita sini.. pjg sangat 😅
pm deh klu berminat nk tau.
tu antara kelebihan bila jadi ahli lah. walaupun just utk mkn sendiri.
kita beli kolagen utk mak kita pun kita bole kumpul point.
jiran nak beli fish oil omega guard.. kita pun tolong order utk dia. nak lagi bagus kita ajak dia daftar ahli. utk makan sendiri pun boleh.. tak semestinya nk buat biz baru bole jadi ahli.
untung sebab dia dpt kumpul point,
dia dpt cash back bonus. boleh jadi extra income dia.
best kan dpt tolong orang. dgn izin Allah, melalui kita org dpt kenal vitamin yg selamat utk jangka masa panjang, berkesan, semulajadi & satu2nya suplemen yg ada landmark study

VITAMIN C KEGILAAN RAMAI RUGI BERTANGGUH UNTUK HADIAH DIRI SENDIRI

Bila kita tanya customer ,
“Okay tak consume Vitamin C Shaklee?”

And antara jawapan yang diterima ,
“Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang”

Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni bantu breakout dan kuatkan imun badan !

So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan
But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee

Sebab apa tau ?

Vita-C Shaklee ni dah la murah RM97.50 sahajaaa and tahan 6 bulan lagi tau !

Sehari 1 biji aja ambil.
Memang jimaaaatt sangat sangat !

Jom miliki Vita C anda harini. Klik terus

BETAPA LAMANYA VITAMIN C SHAKLEE!!

Sejak 1981!!
Lihatlah betapa advancenya vitamin ini sejak zaman dulu lagi dicipta 500 mg bersama sustained release!!
Ketika dahulu, dikatakan vitamin C yg diperlukan dlm 1 hari hanyalah 75mg-90 mg.
Tapi kini pada era moden, 2000 mg adalah safe upper limit untuk pengambilan vitamin C dlm sehari. 75 mg pulak terlalu sedikit.
500 mg sehari adalah telah terbukti dlm kajian saintis, sebagai kandungan vitamin C yg membawa kesihatan yg baik pada manusia.
Tapi Shaklee dah tahu sejak 1981??
Saintis Shaklee cipta vitamin C pada tahun 1981 tapi vitaminnya relevan pada tahun 2022
Itulah kehebatan kajian Shaklee.

APA YANG BEST DENGAN VITAMIN C SHAKLEE?

Jom kita baca
SUMBER DARI KANJI JAGUNG
Vita C Shaklee dihasilkan dari corn starch, iaitu sumber ASLI vitamin C. Tidak pedih di perut dan tidak mengakibatkan gastrik walaupun makan dalam keadaan perut kosong.
KAEDAH SUSTAINED RELEASE
Ini paling best!
Vitamin C akan dilepaskan ke
dalam badan secara perlahan lahan – selama 5 jam untuk memastikan badan mendapat khasiat vitamin C secara berterusan.
MENGANDUNGI BIOFLAVONOIDS
Mengandungi 120mg bioflavonoids untuk
membantu penyerapan vitamin c yang lebih
berkesan
Yang paling penting vitamin c shaklee memang selamat, halal & natural tiada pewarna dan perasa TAMBAHAN.
180 BIJI UNTUK HARGA BAWAH RM100
Murah sangat kan ? Tak sangka bayar 1 botol untuk kegunaan makan 6 bulan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *