Tips Cergas Raya Shaklee

Tips Cergas Raya Shaklee

Itu jelah pesanan saya kepada anda semua, baik yang SID, bukan SID, makanlah, feel dia lain weih kalau makan banyak nih, tapi SHAKLEE jelah yang saya berani, brand lain tak berani. Lagi lagi nak raya nih, memang kena buatlah persiapan macam-macam. Kalau orang rasa kena taruk timun vivix kolagen , buatlah apa yang patut. Protection semua makan, vitamin C, vitamin nutriferon, vitamin B, A, semua bedal, tapi pastikan Tips Cergas Raya Shaklee

Tips Cergas Raya Shaklee

Yang ni masa 2014, muka saya sangat berseri, ada satu rahsia penting yang kita kena buat masa raya. So masa ini saya demo sikit kebaikan b-complex shaklee. Pentinglah, kita masa raya tak boleh elak minum air gula, makan rendang ketupat minyak tahap gaban. Korang tahulahkan bila banyak sangat benda manis, kena convert cepat cepat tenaga tuh, jawabnya korang bedallah b-kompleks tukar semua jadi tenaga. Sebab kalau tak jaga makan, mungkin silap haribulan boleh demam, biasalah badan terkejut beruk tengok pagi pagi mak dah sediakan ketupat buat breakfast, padahal sebelum ni sahur minum cinch coklat je,hahaha.

Oklah, akhir kata, rahsia nak berseri seri masa pagi raya, ialah

JANGAN TAK MANDI !!!

Set Detox Raya Shaklee

Puasa sebulan turun 2kg.. bila masuk syawal naik baru seminggu naik 4 kg. arghh!! Kenapa berat cepat sangat naik?

Tahukah anda yang detoks itu sangat penting dalam dalam menurunkan berat badan? Detoks ni sangat bagus untuk menurunkan berat badan, kekalkan berat badan dan elakkan yo-yo. Biasanya toksin-toksin tersebut akan berkumpul di dalam badan anda dan menyebabkan tersumbat. lepas makan lemang ketupat rendang yang banyak lemak tak sihat tu, kita cepat cepat detox buang.

Set detox raya yang ada lecithin, herb lax & alfalfa

1. Herb Lax

Herb Lax mengandungui daun senna yag berfungsi untuk mengelakkan sembelit kerana sangat bagus untuk kesihatan usus dan lancarkan sistem pencernaan. Semasa Detox Program, usus yang sesak dengan toksin dan bahan lain yang menyekat pergerakan usus akan cuba disingkirkan.

2. Alfalfa

Daun Alfalfa tinggi nutrien kerana akarnya yang panjang dan dalam, dapat menyerap pelbagai mineral. Alfalfa membantu melawan keasidan ( asid ) yang terjadi akibat toksin yang berlebihan dalam badan dan turut membantu menurunkan berat badan.

3. Lecithin

Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Harga set detox raya hanya RM168.28 dan nak harga SPECIAL raya ni pun boleh.

Order sekarang jangan tunggu berat dah naik baru sibuk nak cari itu ini..

Tips Diet Hari Raya Shaklee

Tips Diet Hari Raya Shaklee

RAYA CONFIRM MAKAN SEDAP !!! – Ye betul, itu memang takdir kepada masyarakat islam kat Malaysia khasnya, dan tak terlupa jugak seluruh dunia yang menyambut aidilfitri. Abg Joe Labu nak ucapkan Salam AidilFitri untuk semua. Ingatlah insan yang kurang bernasib baik dari kita, dan sentiasa bersyukur.

Alhamdulillah, tips yang abg joe nak bawak ini sangat sangatlah best. Sebab kali ini, bukan abg joe yang nak cerita, tapi yang sangat sangatlah bertuah , iaitu puan Ebby MohFat yang tolong explain, hahaha. Sebab malam tadi, puan ebby yang sibuk beraya sana sini, akhirnya memilih rumah ayah abg joe sebagai destinisi terakhir rasanya, bersama encik suami en Mizi, yang sporting.

Semua orang dah tahu, kiranya ramailah dah tahu, pasal program detoks shaklee nih, dan paling best, ramai dah tahu, puan Ebby kita ni dah berjaya kuruskan badan dia. Kalau tengok gambar gambar dia dulu, masyaallah, memang terkejut kalau lemah semangat.

Apapun tips ni ramai dah tahu, tapi diakhir video ini, korang kena dengar sendiri kata-kata semangat untuk anda semua, terutama saya sendirilah yang nak kuruskan badan jugak. Apapun terima kasih family ebby suami dan askar 4 orang yang sudi buat bising dan menceriakan raya pertama tahun nih. YEhaaa. TENGOK JANGAN TAK TENGOK !!!

Sambutan Hari Raya Shaklee

Salam sejahtera, eh, apa ni tetiba cerita pasal hari raya ni. Hoo, hari ni memang hari raya, untuk geng shaklee seluruh Malaysia, sebab hari ni diorang nak buat Satey Harimau, rendang Harimau dan macam-macam, dan semalam pun Harimau Muda menang dengan Thailand. Oklah , apa yang menarik masa sambutan hari raya tuh ? hehhe, best woo,

1) Gua First time join games
Kali ini, memang best, gua memang bersemangat nak beraya kat Shaklee, time tu, gua dah standby camera untuk shot vlog untuk sambutan Shaklee hari raya ni. dan apa yang best, gua pulak boleh terjoin game yang kena buat gaya ikut ayat yang diberikan oleh Celine kat atas. Hoo, sukar gila, time gua je, ramai tak boleh jawab, hahahaha. Siut je gua, saje taknak bagi lu orang menang. Tapi yang bestnye, gua dapat Alfalfa Complex besar, hehehe best best !!!

2) Testimoni Set Kurus Shaklee dari Awek gua
Hehehe, dah tengok belum video testimoni dari awek gua ni ? oklah, macam biasa, bak kata Celine, sharing paling energetic sebab bersemangat, hahaha, nak bikin video pun senang, oklah, lu orang boleh tengok sharing tu kat video yang gua bagi link tu. Apapun, wife gua dapat COQ Health percuma dari Ethan , best best !!!

3) Sharing dari Master Wan Fatihanum
Hehhee, maste yang baru naik bulan lepas, hebat hebat, ceritanya tentang bagaimana dia nak bersemangat nak buat Shaklee ni ada. Oklah tapi bila gua tanya dia, dia kata, datanglah Master Celebration mereka, nanti baru tahu cerita yang betul betul nya, video kat bawah ni ada sedikit sharing dari kami. Tahniah dari kami kerana berjaya mencapai Master Coordinator !!!

4) Gua Jadi Model
hahaha, tak sangka, gua kena lawan dengan Master Rusli untuk jadi Mr Empire, tapi kalah pulak, adui,sebab aku rasa kalau ada geng supermoms , tentu dah boleh menang, dengan gaya tarbus gua yang paling dikenali di Shaklee, hahaha. apapun, dapat lagi hadiah, dapat Chew-C, hehehe, best best.

Leave a Reply

Open chat