Tips Berjaya Dalam Shaklee

Tips Berjaya Dalam Shaklee

Tips Berjaya Dalam Shaklee – RAJIN
Alhamdulillah, semalam nuffnang sekali lagi menemukan orang yang inginkan tips berjaya dalam shaklee ke blog aku yang merapu lagi power ini. Semuanya kerana mungkin sebab blog ini senang di google, akhirnya, terjumpa blog aku, walaupun sekerat dua orang je yang nak tahu. Oklah, tanpa membuang masa , marilah kita tengok beberapa tips yang nak aku share kat korang ni. 

1) Rajin update blog
Kalau korang jenis rajin update blog, maybe korang boleh berjaya dalam shaklee ini. Penting update blog ni, biasalah, barulah nampak macam tak mati, nak menunjukkan usaha korang ni, tanpa henti. Apapun, banyak lagi tips tentang blog di sini, yang penting daftar keahlian shaklee dulu hehe, baru banyak tips boleh dapat.

2) Rajin Share Kebaikan di blog atau facebook
Kat sini, korang kena faham, rajin share kebaikan, tak perlu sangatlah nak bikin promo gile gile, yang penting sharing sharing sharing. Tak susah pun kan, so macam mana nak pandai sharing tu ? tengok tips ketiga pulak.

3) Rajin Membaca 
Dunia tanpa sempadan, macam macam benda korang boleh cedok kat internet ni, cuma korang rajin ke tak rajin itu je. Banyak jugak pakar-pakar kesihatan yang bertauliah di luar sana, ada yang bagi free tips lagi. So tinggal korang je yang perlukan masa untuk membaca dan membaca.

Oklah 3 tips dulu untuk anda, banyak banyak sangat takut tak jadi pulak nanti. Tapi takpa kat sini aku share jugaklah master-master shaklee yang berjaya punya ayat power, yang ni aku dengar dari mulut aku je ok. 

master cerry – baca ya wahab 1000x
master iffah – disiplin ikut jadual
master lyna – rajin buat kajian
master zura betty – jangan sibuk baca status facebook orang lain
master hadhatina – jadi good personaliti
master azrin – keluar dari comfort zone

Oklah, itu sahaja tips berjaya dalam shaklee, apapun nak berjaya dalam SHAKLEE, kenalah daftar dulu ok ? Selamat Tengah Hari semua!!!

Leave a Reply

Open chat