Testimoni Soft Fabric Concentrate Shaklee

Testimoni Soft Fabric Concentrate Shaklee

Testimoni Soft Fabric Concentrate Shaklee. Soft Fabrics Concentrate berbau bersih,pelembut fabric seperti sutera yang mengurangkan kedut dan membawa keluar statik yang lebih baik daripada apa yang anda mungkin telah menggunakannya. Dan terima kasih kepada formula superconcentrated, anda hanya menggunakan kurang. Faedah Dapat melembutkan lebih banyak pakaian dengan kos yang rendah. Melembutkan kain,mengurangkan kedutan Mengurangkan statik berpaut. Membuat menggosok jadi mudah.

Cara Untuk Mendapatkan Hasil Yang Terbaik

– Untuk basuhan sederhana,gunakan 1/2 oz.Untuk basuhan besar,menggunakan 1 oz Automatik
– Soft Fabric Concentrate 1 cawan air suam.Tuangkan dalam dispenser pelembut kain pada permulaan kitaran basuh (atau mengikut kitaran arahan pengeluar mesin basuh ) Manual
– Tambah aras pencairan akhir bilas. Pencuci tangan
– Cair 1/4 oz.Dalam 1 cawan air dan gaul rata.
Tambah ke akhir air bilasan.Jangan tuang terus kepada fabric.

Perbezaan Shaklee Selamat Tidak bertoksik Sesuai untuk semua jenis fabric yang boleh dibasuh Tanpa bahan kimia berbahaya. pH yang seimbang. Berkesan Berpekatan tinggi – bagi 64 cucian.

Hanya 1/2 aun diperlukan untuk setiap cucian. Kurangkan kedutan dan kesan statik Mesra Alam Ramuan semulajadi Tanpa fosfat Tanpa bahan pewarna Bungkusan yang boleh dikitar semula Selamat untuk sistem septik dan pembentangan

Soft Fabric Concentrate Shaklee

Soft Fabric Concentrate Shaklee berbau harum-bersih dan berkesan mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik.

Rumusan berkepekatan tinggi ini amat menjimatkan. Uolls boleh merasai perbezaannya dengan sekali sentuhan pada pakaian yang menggunakan pelembut fabrik ni.

32 auns Soft Fabric Concentrate Shaklee mampu melembutkan 64 cucian.

Botol Soft Fabric Concentrate Shaklee ni kecil sahaja jadi mudah dibawa, dituang dan disimpan.

Kenapa mesti cuba Soft Fabric Concentrate Shaklee?

Selamat
Tiada toksik
Tiada gas beracun
Tiada bahan kimia berbahaya
Tanpa bahan pewangi
Lembut pada tangan
pH seimbang
Tanpa klorin

Berkesan
Berkesan menanggalkan minyak.
Rumusan ultra-pekat: 16 auns boleh dicairkan menjadi 48 gelen
Dua kali lebih pekat berbanding rumusan asal Basic H2 (Klik SINI untuk baca)

Mesra Alam
Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
Mudah terbiodegradasi
Tanpa fosfat
Pembungkusan yang boleh dikitar semula
Tanpa bahan pewarna
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Petua Berguna

Gunakan cecair Soft Fabric Concentrate Shaklee untuk cucian dengan mesin basuh. Ia membantu mengelakkan pakaian daripada berkedut dan melekat pada badan akibat kesan statik, malah pakaian berasa lebih lembut berbanding sebelumnya.
NOTA PENTING: Perbandingan prestasi ini dijalankan pada 20 Jun 2006, dan keputusannya sah hanya untuk produk tertentu yang dipasarkan ketika itu. Semua tanda dagangan adalah hak proprietari pemilik masing-masing.

Shaklee Sentiasa Mesra Alam

Prinsip Dr.Forest C.Shaklee pada awal penubuhan Shaklee iaitu ‘HIDUP BERHARMONI DENGAN ALAM SEMULA JADI’ dan prinsip ni masih dikekalkan hingga hari ini.

Shaklee satu-satunya Syarikat pertama di dunia yang menjadi CLIMATE NEUTRAL yang disahkan untuk benar-benar mengimbangi pelepasan karbon yang menyebabkan impak sifar terhadap alam sekitar.

Sebagai contoh, botol vitamin Shaklee bersifat biodegradasi iaitu mudah terurai dan hancur.

Shaklee juga tidak menjalankan ujikaji ke atas haiwan, bebas daripada gluten, NON-GMO dan tidak menyebabkan pencemaran yang boleh menjejaskan alam sekitar.

Shaklee sentiasa memastikan bahan-bahan produk mereka bersifat mesra alam dan dari bahan-bahan organik.

Inilah salah satu keistimewaan Shaklee iaitu MESRA ALAM.

Tengok tu, Shaklee betul betul menitik beratkan setiap aspek. Bukan main hentam je. Bukan nak kaut untung semata mata.

Jadi kenapa perlu ragu dengan Shaklee? Kenapa masih tak yakin dengan Shaklee?

Jom pilih Shaklee

Sentiasa Selamat

– Para saintis Shaklee menjalankan lebih daripada 350 ujian terhadap ramuan botanikal baru bagi logam berat, racun serangga dan lain-lain bahan pencemaran
– Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau bahan pengawet
-`Tidak menjalankan ujian terhadap haiwan

Sentiasa Berkesan

– Lebih daripada USD250 juta dilaburkan didalam kajian, pembangunan produk dan ujikaji
– Terdapat 100 penerbitan saintifik
– 54 pingat emas olimpik dimenangi oleh atlit yang diperkasa oleh Shaklee
– Shaklee memperkasa tujuh daripada Pengembara Handal didalam buku Time Life “25 Greatest Adventure of All Time”
– Penemuan kajian terbaru pada tahun 2007menunjukkan pengamal suplemen memiliki tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil
multivitamin jenama lain mahupun mereka yang tidak mengambil sebarang suplemen langsung

Sentiasa Mesra Alam

– Bungkusan yang bebas daripada Bisphenol-A, phthalates dan dakwat toksik
– Bungkusan yang boleh dikitar semula

Apa kata kita semua bertukar kepada produk yang …. sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam!!!

Sijil Iklim Neutral

SYARIKAT PERTAMA DIDUNIA YANG MENDAPAT SIJIL IKLIM NEUTRAL DAN BENAR-BENAR MENGIMBANGI PELEPASAN CO2, MENGAKIBATKAN KESAN BERSIH SIFAR TERHADAP ALAM SEKITAR.

Jom tengok apa pencapaian Shaklee dari segi mesra alam sekitar ni

1960-70an
Basic H & L

1987
Shaklee dipilih oleh Cousteau

1989
1juta pokok di Nepal

1991
Produk Shaklee dipilih untuk digunakan dalam projek Biosfera 2

1995
Artik projek yang diketuai oleh Will Steger

2000
Ibu pejabat Shaklee bangunan yang memenangi anugerah REKAAN.
Syarikat pertama memperolehi pensijilan IKLIM NEUTRAL

2002
Menerima anugerah perlindungan persekitaran agensi perlindungan

2006
Dr wangari Maathai, Shaklee menyokong usaha Dr wangari menanam 1juta pokok di AS & Kenya.

SENTIASA MESRA ALAM

Kami merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutralâ„¢ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai.

Pada tahun lepas sahaja, Shaklee telah berjaya:

Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod.
Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan.
Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau.
Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik.
2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika.
2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan.
2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate.
2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California.

Leave a Reply