Side Income Bekerja Dari Rumah Modal bermula RM35

Side Income Bekerja Dari Rumah Modal bermula RM35

Side Income Bekerja Dari Rumah Modal bermula RM35
Saya buka 10 slot Coaching October 2021

Real People, Real Income.

Kenapa kita perlu side Income? Kalau tanya saya lah, jawapan sy mudah ja.

✅ Gaji boleh digunakan untuk basic komitmen, mcm sewa, kereta, rumah, bil, makan, saving, kutu, insurance, hibah, asb and so on.

Ramai dikalangan kami gunakan side income untuk settlekan hutang ptptn, hutang card credit. Saya sendiri pernah bayar hutang card credit RM30k gunakan income Shaklee 100%

✅ Side Income untuk benda yang kita tidak jangka mcm kereta rosak, anak sakit, derma kilat, kematian keluarga terdekat, peti sejuk, mesin basuh, tv, handphone rosak pendek kata benda EMERGENCY tidak boleh kawal.

Tau la zaman sekarang kereta rosak sikit pun tup tup bayaran RM1k. Anak sakit walaupun ada insuran ada sesetengah tu tak dicover atau kena buat bayaran pendahuluan pulak. Ishh macam macam.

✅ Kita manusia ada macam macam kehendak. Nak langgan Netflix, nak makan sedap, nak beli gadjet baru. Jadi bila dah ada side income ni memang best la nak dapatkan apa kehendak kita tanpa perlu berhutang.

Business yang saya buat sejak 2012. Dari seorang engineer kepada usahawan business Shaklee sepenuh masa.Business Shaklee mungkin kita rasa tak Glamour, jual Vitamin, tapi pulangan tinggi. Kenapa?

✅ Repeatable order, hari² orang nak Sihat
✅ Konsumer dari Usia kanak² hingga tua.
✅ Lelaki Perempuan boleh pakai.

Ramai rasa jual supplement ni income ciput. Yelah modal RM35 je. Tapi sebenarnya bermodalkan RM35 tapi kita usaha kuat kita boleh dapat income RM3500, RM13k,RM35k sebulan ye. Ye sebulan bukan setahun.malah income yang kita boleh dapat adalah UNLIMITED. Side Income Bekerja Dari Rumah Modal bermula RM35

Cara nak jadi Pengedar Shaklee?

Pilih saya sebagai Mentor Bisnes Shaklee anda.

1. Hubungi dan daftar dengan saya wasap.my/60133612717/daftarahliShaklee
2. Bayar RM35 atau Free Untuk keahlian Shaklee.
3. Harga Shaklee sama untuk semua yang Berdaftar, tiada minimum pembelian.
4. Dah daftar boleh terus jual.
5. Nikmati untung runcit dan juga bonus Shaklee pada setiap 14/15hb yang dikreditkan terus ke akaun anda.
6. Bonus Shaklee tiada limit.
7. Group support, coaching dan juga pelbagai insentif menarik khas untuk ahli Shaklee team saya.

Bagitau nak berapa sy ajarkan, 2 angka, 3 angka, 4angka, 5, 6 pun boleh. Yang penting, anda sendiri betul² komited. Nak, sanggup dan boleh diajar
.

Peluang dan ada, modal dah ada jadi tunggu apa lagi..jom sertai kami sekarang. Tak tahu kita boleh belajar. Yang penting semangat nak berjaya dan kerja keras.

Berminat nak buat business Shaklee boleh hubungi saya di wasap.my/60133612717/daftarahliShaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *