Shaklee Untuk Usus

HERB LAX UNTUK KEMPISKAN PERUT BUNCIT !

Sapa kat sini rasa perut membukit je? Lagi2 lepas makan

Kadang orang ingat kita pregnant lagi haha.

Perut buncit sebab banyak toksin
Perut buncit sebab banyak lemak
Perut buncit sebab tak membuang !

Jom cuba ambil Herb lax!!

Yang bestnya Herb Lax ni tak buat perut kita memulas macam teh detox yg jual kat luar tau..

HERB LAX ni termasuk dalam #SetHelloNewYou juga tau. Detoks dulu then baru boleh kempiskan perut yang buncit

✅ Tidak menyebabkan perut kita memulas..(dia pulas sekejap jurrr pastu flushhhh terusss)
✅ Tidak membuatkan kita cirit birit terlalu lama
✅ Hanya 1-2 kali sahaja membuang sebab nak buang toksin2 yang ada

Kalau tak caya korang boleh cuba..
Harga mampu milik gila.

Tak sampai RM60 pun
Boleh tahan 4-6 bulan..
Dalam 1 botol ada 120 biji..
Cara makan : 2-3 kali seminggu je..

Serius best!!!

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN
.
✅ Herba Lax adalah agen detox semulajadi yang dihasilkan Shaklee untuk masalah sembelit dan membuang tak lawas.

✅ Ianya menyahtoksin usus kita, cuci usus kasi bersih termasuk lemak dan lendir.

✅Untuk perut buncit, banyak toksin , sangat sesuai ambil Herb-Lax ni.

✅Toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.

✅Selepas badan dah buat proses detoksifikasi, usus akan menjadi lebih bersih dan sihat.

✅Penyerapan suplemen akan lebih cepat dan berkesan.

HAMPIR KENA OPERATE USUS

9 tahun dulu Durrah hampir-hampir nak kena operate potong usus sebab ada masalah yang sangat kronik. Tarikh operate dapat dah

Masa tu umurnya 2 tahun. Kak Fana dan suami usung dia ke sana ke sini jumpa doktor pakar sampai ke HUKM

Sampailah 1 day terpaksa ambil cuti separuh gaji selama 6 bulan jaga dia kat rumah

Mana je rawatan traditional yang orang kata bagus, Kak Fana bawak pergi. Tapi hampa. Sama je. Allah belum izinkan kesembuhan

Sampai la 1 hari sorang akak yang Kak Fana sendiri tak kenal iaitu Farihah Abu Kasim pm di fb syor set kanak-kanak (Omegaguard, Chewable Vita C dan Mealshakes)

Alhamdulillah sebulan Allah beri keizinan untuk sembuh sepenuhnya.

Tiada lagi sembelit
Tiada lagi usus tersumbat
Tiada lagi ulang alik berjumpa pakar

Dan Shaklee Effect yang paling hebat adalah apa yang anda lihat sekarang. Berdiri megahnya D’Alfatih Empire Sdn Bhd (DAE) dan telah melahirkan hampir 500 orang bisnes partners berpendapatan RM1000 – ratusan ribu ringgit sebulan

Haaza min fadhli rabbi

KEMBALI KEPADA 46KG

Saya memang tak suka outdoor. Bersenam di rumah lebih mudah dah murah anak2 pulak ramai..belum ada masa untuk saya berjimba2 keluar sesuka hati

Sesekali terpaksa, boleh lah layan kan..tu pun mata lebih banyak tertumpu kepada aktiviti anak2..daripada aktiviti sendiri

Ikutkan hati, nak cari produk telan terus kurus atau sapu terus slim

Mujur tugas sebagai seorang guru dapat menyelamatkan saya dari terus “malas” bersenam..
Jalan ke kelas samada berjalan atau berlari sangat2 membantu otot2 bekerja dan dapatlah jugak mengeluarkan peluh.
Beribu2 langkah juga sehari tau..ulang alik
Kalau sekolah ada aktiviti senamrobik, saya pasti join..
Kalau sekolah buat sukaneka..saya pasti akan turut serta..kalau sekolah buat sukan..1 padang saya round ikut anak2 berlumba lari

Kalau jenama lain ada produk kurus, Shaklee tak ada. Shaklee sentiasa menggalakkan kita hidup secara semulajadi.

Nak kurus, kena kawal makan + bersenam. Produk yang Shaklee ada, akan support lifestyle kita untuk capai aim kita nak kurus dengan cepat dan selamat.

Contohnya :

CoQ Trol ; berikan coenzyme q10, beri tenaga, untuk meningkatkan kemampuan sel bekerja lebih lama, boleh exercise lebih lama

Performance Drink : beri elektrolit tanpa gula membahayakan untuk elak kekejangan otot

LifeShakes : Berikan protein berkualiti untuk pembinaan otot dan meningkatkan masa kenyang yang lebih lama.

Herblax: untuk detox dan cuci usus dari karat2 makanan yang telah dihadam dan mengelakkan toksin terkumpul seterusnya menggalakkan proses pembuangan yang sihat

Macam tu, cara kurus dengan Shaklee

Yang datang tanya ubat kurus tanpa perlu bersenam,memang tak ada dan tak sepatutnya ada.

Latih diri untuk aktif dan kawal nafsu makan secara sihat. Dan selepasnya, kurus,sihat & cantik akan datang sendiri.

Kalau kita dah makan macam2..sedap..tapi kita nak kurus..taknak cari solusi..tak nak bersenam..alamatnya..harapan tinggal harapan sahaja

OSTEMATRIX SUMBER KALSIUM TERBAIK⁣

Jangan pandang rendah pada OSTEMATRIX ni. Kecik comel je dia tapi manfaat super👍👍👍⁣

Antara kebaikan OSTEMATRIX SHAKLEE :⁣

✨Ia membantu atasi masalah simpul biawak / kekejangan otot, sakit sendi,sakit tumit,sakit lutut,sakit pinggang⁣

✨Kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.⁣

✨Memenuhi keperluan kalsium untuk tulang, otot dan gigi,mengelakkan kejadian rosak gigi serta kerapuhan tulang.⁣

✨Membantu penghasilan susu ibu yang banyak.⁣

✨Membantu pergerakan usus bagi menghindari masalah sembelit.⁣

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX ni?⁣

👍🏻Yang ada masalah sakit bahagian pinggang, belakang badan, kaki.⁣
👍🏻Wanita yang sedang hamil⁣
👍🏻Wanita dalam pantang⁣
👍🏻Sesiapa yang mengalami masalah sembelit⁣
👍🏻Yang ada masalah gusi berdarah⁣
👍🏻Yang tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium⁣
👍🏻Warga emas yg mempunyai ⁣
masalah sendi dan otot⁣
👍🏻Yang mudah rasa kebas tangan dan kaki⁣

Leave a Reply