Shaklee Untuk Lelaki

Shaklee Untuk Lelaki

Banyaknya Supplement Set Untuk Lelaki Ni! Apa lelebihannya ? shaklee untuk lelaki .3 Supplement ni (Omega Guard, Vitamin E dan Zinc) sangat bagus di amalkan oleh kaum lelaki khasnya untuk kekal muda dan bertenaga.

Meh nak share manfaaat supplement ni.

✅ OMEGA GUARD
– Kandungan minyak ikan bantu memelihara kesihatan jantung dan kardiovaskular. Menurut kajian, pengambilan 2 atau 3 hidangan omega setiap minggu mampu mengurangkan risiko sakit jantung sebanyak 1/3.

✅ VITA-E COMPLEX
– Vitamin E merupakan antioksidan yang baik dalam menangani radikal bebas yang merosakkan sel. Fungsi terbaik vitamin E ni mampu tingkatkan sistem imunisasi lelaki tau.

✅ ZINC COMPLEX
– zink merupakan salah satu mineral terpenting untuk lelaki dan banyak mempengaruhi kesuburan lelaki. Nak tingkatkan kualiti sperma dan tingkatkan kesihatan prostat amalkan lah Zink Complex.

Ada yang nak hadiahkan SET UNTUK LELAKI ni pada yang tersayang, Meh wasap sekarang

Collagen Shaklee Untuk Lelaki

Collagen Shaklee Untuk Lelaki

Orang lelaki pun nak bebas jerawat, parut & kulit kusam.

Anda nak atasi masalah kulit muka BREAKOUT, BERJERAWAT, BERPARUT dalam masa yg singkat? Jom dapatkan Collagen Shaklee

Dia punya effect macam roket Sangat Cepat ! Serious Tanpa pewarna dan perisa! Betul betul berkualiti dan tulen!

KHASIAT COLLAGEN POWDER SHAKLEE

✔️ ANTI PENUAAN – Mengurangkan liang pori-pori, kedutan & garis-garis halus
✔️ MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit, kurang rasa kering & kulit terkupas pada muka
✔️ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan & kelembutan
✔️ MELICINKAN – Meningkatkan kelembutan & kelicinan kulit
✔️ MENYUBUR – Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal & bersinar
✔️ MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jeragat & meratakan warna kulit
✔️ MENEGANG – Membantu menegang & menganjalkan payudara

Bukan itu sahaja! Faedah tambahan kolagen ialah, menyokong kesihatan sesendi & menguatkan tulang. Kolagen juga mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut!

Jom dapatkan COLLAGEN SHAKLEE sekarang.

Produk Shaklee Untuk Lelaki Boroi

Alhamdulillah, sekarang ni macam macam produk ada nak selesaikan masalah perut boroi ni dikalangan lelaki. tapi paling penting sekali, kena tahu jugaklah kenapa kesan perut boroi ni, bahaya ke, betul ke ada ornag kata perut boroi ni begitu bahagia, atau nak menderita ? Oklah, jom gua sambung cerita kat sini.

Buncit Itu Seksi ?
hahahah, ada je yang cakap macam tuh, sebab nak bahagiakan diri sendiri, ataupun, memang dah jadi lumrah, kecantikan itu subjektif, ada yang suka kurus, ada yang suka gemuk. Jadi bahagialah bersama pasangan anda tak kira boroi atau kurus. Hooo, janji jaga agama, dan beri nafkah !!!

Lemak Visceral
hahaha, boroi boroi pun, nak kena jaga, tahukan, lelaki boroi ni akan ada masalah jantung, kencing manis, dan darah tinggi kalau tak jaga ? Visceral fat ni bahaya, lemak ni dia duduk dalam organ, dan sungguh bahaya kalau tak jaga. tapi jangan risau, cara paling bagus nak hilangkan masalah lemak ini ialah dengan mengamalkan gaya hidup yang sihat, senaman dan minum air masak banyak !!

Dapatkan Bantuan Cinch Shake
Leucine yang ada dalam Cinch Shake Shaklee ni boleh membantu membakar lemak visceral dalam badan, oklah, selain itu, memang adik ipar aku si fauzan tu, lepas ambil cinch nampak perut dia keras, dan tak menggeleber macam dulu.

Produk Shaklee Yang Lain
Yang ni korang boleh refer macam macam produk yang membantu untuk dapatkan bentuk badan dan kesihatan yang baik. So, di sini, shaklee cuba menambah zat zat yang tak cukup, dan di situ dapat membantu kita untuk mendapatkan badan yang sihat !!!

Kulit Lelaki Umur 60 Tahun Masih Anjal Makan Shaklee

Kulit Lelaki Umur 60 Tahun Masih Anjal Makan Shaklee

Hepy healthy morning❤

Ramai tanya nape kulit wajah ayahanda yg dah umur 60 masih anjal? Gambar ori tanpa filter tanpe edit ya.

Salah satu cara nk tau sel anda cukup protin atau tidak adalah bila tekan dia “bounce” balik..bila pegang tgn rasa kulit lembik maknanye tak cukup protin..

Rahsia yg bkn lg rahsia adalah ayahanda istiqomah hampir setiap pagi dgn ESP..skrg tambah collagen dan cinch shaklee.

Vit c 500 ayahanda amalkn 4 bj 2x sehari minima..klu travelling atau tak sedap badan hingga 10-14 bj sehari..vitamin c larut air..ia adalah anti oxidan bg menawarkn toxin dlm makanan minuman harian kite..vit c dan nutriferon skrg my good frnds..setiap pg subuh dah amik 2 sach nutriferon dan 4 vitamin c bsama segenggam alfalfa dan segeggam lecithin.

Ayahanda dah tak bilang bape biji lg..mcm vivix jz minum secara togok je…
Skrg kite dah ada Res V lg power.

Usah risau kesan pd buah pinggang sbb product shaklee adalah 100% semulajadi dah di uji secara klinikal slmt pd sel manusia jga slmt pd alam.Sejak hampir 65 thn lalu tiada satu kes merosakkn sel di lapurkn.

Yg byk blaku adalh kerosakan sel bila byk mkn ubat synthetic dan bahan kimia dlm pemakanan dan minuman skrg.

Jika anda konsisten dgn gaya hidup sihat anda tiada pilihan utk dpt kesan sampingan awet mude cergas di usia emas..

Bg ayahanda ia satu pelaburan yg bijak..

Setuju ke?

Enjoy yr weekend with love ones

Kuasa Lelaki SHAKLEE

Kuasa Lelaki SHAKLEE

Man’ s power in Shaklee !!!!!

Jangan kata Shaklee business hanya untuk wanita!!!!

Mereka mereka ni adalah Pembina Team ke arah Jutawan in Shaklee!!!

Siapa siapa yang nak business tak payah pakai modal besar
Tak payah buka kedai
Tak payah ada pekerja atau staff
Tak payah pening pening dengan pikir pasal sijil macam macam dan kelulusan produk dan sebagainya

So PILIH SHAKLEE YANG SUDAH TERBUKTI SELAMA 64 tahun dan Produk sudah lebih 100 tahun di dunia!!

SUDAH TERBUKTI RAMAI PENCAPAI YANG SUDAH MENDAPAT PENDAPATAN 5 6 ANGKA SEBULAN!!

SO JANGAN TUNGGU LAGI !!!!

HANYA TINGGAL 5 SLOT UNTUK LEADER YANG NAK UMMI GUIDE SAMPAI JADI MASTER YANG BERPENDAPATAN LEBIH DARI 50 K SEBULAN!!!

Zinc Shaklee Untuk Lelaki

Zinc Shaklee Untuk Lelaki

📌 Untuk sistem imun badan – membantu mengaktifkan sel-sel imun badan termasuk T-Cell dalam badan ( ini penting kerana ia akan memberi respon dengan lebih baik termasuklah untuk ‘detect’ awal sel-sel kanser dalam badan)

📌 Untuk kulit yang sihat.Penting untuk kulit sihat bebas jerawat. Zinc boleh mengawal hormon tostesteron yang mana jika ia tak seimbang boleh menyebabkan jerawat.

📌 Zinc juga penting untuk penghasilan kolegen dalam badan.

📌 Zinc juga boleh mengelak pertumbuhan bakteria, terutama jika ada liang pori yang besar dan terbuka luas, ia boleh membantu mencegah bakteria tumbuh seterusnya boleh elak kulit berjerawat dan boleh juga bantu melegakan kulit yg sensitif. Secara ringkasnya Zinc bagus untuk kulit bebas jerawat.

📌 Zinc untuk tenaga dan stamina. Zinc merupakan mineral penting yang menggalakkan kekuatan otot dan daya tahan badan.

📌 Zinc untuk penyembuhan luka. Zinc boleh menghasilkan sel-sel baru ini amat membantu mempercepatkan penyembuhan luka. Luka akan lebih cepat kering, juga boleh mengelak bakteria pada luka dan luka lebih cepat sembuh. Inilah sebabnya kalau korang perasan, kandungan dalam krim kebanyakkannya ada kandungan zinc.

📌 Zinc untuk rambut. Zinc menggalak rambut tumbuh lebih sihat, subur dan tebal. Jika kandungan zinc rendah dalam badan, folikel rambut lebih mudah terurai san rambut mudah gugur. Bagus sangat zinc untuk masalah rambut gugur.

📌 Zinc untuk kesihatan minda. Zinc membantu meningkatkan daya ingatan dan proses pembelajaran. Juga boleh mencegah penyakit berkaitan usia seperti aizheimer.

📌 Zinc untuk kesuburan / sistem pembiakan yg sihat. Zinc untuk lelaki membantu meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sperma.

📌 Zinc untut wanita, membantu sistem pembiakan wanita, mengawal hormon dan pengeluaran telur.

📌 Terdapat juga kajian yg zinc bagus untuk prostat lelaki, ia membantu mengelak mati pucuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *