Shaklee Lebih Bagus Dari Vitamin Farmasi

Shaklee Lebih Bagus Dari Vitamin Farmasi

Shaklee Lebih Bagus Dari Vitamin Farmasi ? “aku percaya vitamin kat farmasi je bro”

dia tak tahu yg 2/3 orang tak percaya pada vitamin yg dijual di farmasi. 2/3 ni beli vitamin from 2 of the top direct selling companies. 2/3 percaya vitamin from direct selling work better & worth more money.

tQ Malaysian voted our company as the 2022 reader’s digest most trusted brand for health & supplement category, gold award. one of the most prestigious brand award locally (bukan jenis main beli/bayar kay).

bolehlah kalau setakat nak sebaris dengan panasonic, sony, kpj, kleenex, ambi pur, dreamland, samsung, nippon paint, nikon, canon, petronas, shell, michelin, dunlop, cimb, public bank, maybank, faber castell, evian, gardenia, nestle, mamee, dutch lady, dhl, lipton, legoland, sunway lagoon, sime darby, dll yg takde satu household pun kat Malaysia yg tak guna at least 10 of benda2 ni.

tQ to customer yg smart enough untuk trust actual products that works. hopefully u’ll be rewarded with good health & longevity. tQ juga to all leaders & distributors. kalau bukan sebab u yg hustle damn hard, sure masih ramai tak tau our hidden gems. tQ company for inviting us for this huge milestone in our business. we’d come this far & we will push it further. no time to sit on our laurels. ayuhhh!

to 1/3 yg masih beli vitamin di farmasi, meh pm tepi, i belanja air suam. kita tengok vitamin mana yg u sanggup telan lepas sembang.

Leave a Reply