Set Vaksin Covid19 Shaklee

Set Vaksin Covid19 Shaklee

Persediaan Sebelum Vaksin. Ramai dah dapat tarikh utk vaksin kan? Jom sediakan tubuh masing2 untuk menerima vaksin. Baca di bawah: Jom kita makan set vaksin covid19 Shaklee.

Vaksin Covid19

If we’re going to rely on COVID-19 vaccines to bring an end to the pandemic, we need to maximise their effects. But one thing that risks undermining their protectiveness is nutritional deficiency, particularly in the elderly.

For the immune system to fight off infection or generate good protection against a disease following vaccination, it needs a variety of micronutrients. This is likely to be just as true for COVID-19 as for other diseases. Given that malnutrition is common among elderly people, raising their vitamin and mineral levels before they get vaccinated could be a way of boosting the effectiveness of COVID-19 vaccines.

As the European Food Safety Authority notes, the vitamins

– A,
– B6,
– B9,
– B12,
– C
– D

and the minerals

– zinc,
– selenium,
– iron
– copper

are all needed for the immune system to function as it should. When the immune system isn’t properly fuelled and is impaired, this can then lead to poor vaccine responses. (Ektrak dari artikel oleh : Margaret Rayman, University of Surrey, & Philip C Calder, University of Southampton).

Supplements untuk vaccine preparation:

– Vita-Lea
– B Complex
– Vita-C SR
– Zinc complex
– ESP

Prepare dari sekarang ya!

2 Supplement Set Vaksin Covid19 Shaklee

Saban hari kes makin naik sampai keadaan tak terkawal dah. Apa ikhtiar kita untuk elak terkena jangkitan @ dapat simptom yang teruk? Selain vaksin, yang perlu kita buat adalah kuatkan imuniti badan kita

VITAMIN C

✓ Menyokong aktiviti normal sel-sel imun
✓ Menurunkan keradangan yang melampau akibat respond sistem pertahanan badan terhadap virus
✓ Membantu proses baikpulih sel

NUTRIFERON

✓ Meransang penghasilan interferon secara semulajadi
✓ Mempercepatkan proses penyembuhan dari sebarang jangkitan

In’ bukan zaman nak malas atau berkira bab kesihatan. Ini zaman survival the fittest. Let’s do everything we can to survive this. Nak dapatkan SET IMMUNE sempena PKP 3.0 deal ni boleh whatsapp saya . Allahuakbar. 7289 bukan main-main.

Makin ramai dah ni pm  minta cadangan untuk kuatkan imun sementara nak tunggu turn vaksin. Dah amhil vaksin pun, kena perkuat lagi imun badan. Antara yang dicadangkan : Nutriferon – bagus untuk menggalakkan penghasilan interferon semulajadi dalam badan kita. Interferon ni macam “komander” tau.

So, once ada serangan virus atau bakteria, “komander” akan bunyikan alarm pada anti-bodi supaya lawan cepat2 virus atau bakteria tu. Vitamin C ni asas semua orang mesti ambil. untuk kuatkan lagi antibodi kita untuk serang virus atau bakteria yang ada.

Yang bestnya, shaklee punya vitamin C, dilepaskan secara berperingkat2. So, badan kita dapat absorb semua vitamin c yang kita telan tu. Sama² kita usaha dan berdoa. Semoga Allah lindungi kita semua.

VITAMIN C SHAKLEE ADA STANDARD!

Supplement yang paling ramai orang cari musim penyakit berjangkit ni ialah Vitamin C. Tapi kenapa Vitamin C Shaklee??? Jawapan mudah, sebab dia ada standard! Hahahaha! Ok gurau gurau
Actually yang buatkan Vitamin C Shaklee ni lain dari yang lain sebab dia menggunakan teknologi sustain released iaitu pelepasan vitamin secara berperingkat.

Mesti korang tak faham lagi apa maksud pelepasan secara berperingkat kan. Meh nak terangkan. Actually Vitamin C Shaklee ni dia ada satu lapisan yang kawal pelepasan Vitamin C ke tubuh badan menjadikan setiap satu jam Vitamin C akan lepaskan 100mg sahaja. Kenapa tak boleh lepaskan sekaligus 500mg tu?? Kan senang sekali harung!

Tak boleh guys sebab badan kita ni hanya boleh proses 100mg sahaja dalam masa satu jam dan selebihnya tu akan buang ke urine (air kencing). Jadi, membazirlahh. Sebab kedua dia paling berbaloi kerana tahan sehingga 6 bulan penggunaan dengan hargaaaa tak sampai seratus hengget pun.

Kalau dibahagi dengan bulan, sebulan akan spend tak sampai 20hengget. Then yang paling best dia bukan je untuk kuatkan antibodi, tapi juga mencantikkan kulit secara semulajadi. Dia boleh tolong cover untuk kulit berjerawat, gatal, sunburn, kusam dan kulit tak sekata sambil naikkan paras imunisasi badan kita. Fuhhhh, seronok kan? Kesihatan dapat, kecantikan dapat!

NUTRIFERON SHAKLEE

Nutrifer0n ni memang wajibbbb semua mak mak standby dekat rumah. Sebab, Nutrifer0n ni mengandungi interferon semulajadi yang bertindak untuk melawan infeksi atau jangkitan. Nutrifer0n ni dalam bentuk serbuk, dipek kan dalam sachet kecik kecik. Senang nak letak dalam handbag atau poket .

Buka, masuk dalam mulut dan kemam. Rasa manis manis herba gituuuuu. Sedapp ! Budak budak memang suka sampai addicted. Kalau tak sorok sehari pun boleh habis sekotak tu. Jom mommy daddy , ibu ayah , mama papa , abi umi , grab untuk diri sendiri dan yang tersayang

Kenapa Set Vaksin Covid19 Shaklee ?

Nak kongsi dengan korang, sekarang ni everyday mizah akan tengok ape tau dekat telegram MKN tu.  tak tengok bilangan kes.  tak tengok negeri mana paling tinggi ke ape. But  tengok bilangan kematian. Yang makin hari makin banyak. Tak ada tanda2 nak tarik handbrake. Paling affected bila yang meninggal ada yang muda. Ada yang tak ada penyakit pun. Allahuakbar.

Macam semalam, ada wanita berusia 27 tahun tanpa penyakit, jenazah dibawa ke HKL, bila check rupanya disebabkan virus tu. Allah.  Dah dua orang jugak pesakit leukemia yang muda bawah 20tahun yang jadi mangsa covid, immune mereka tak kuat, bila kena virus ni they can easily deteriorate very fast.

Apatah lagi yang sebaya mak ayah kita, yang sihat2 pun dah ada kematian sekarang because of their age, apetah lagi yang ada comorbid. I cant even imagine that. Takut nak bayang! Baby pun ada jugak allahu. Maknanya virus ni dah mutated to become so aggrasive that it knows no one anymore. Dah macam zionist, masuk badan kita tumpang buat macam tempat sendiri membiak lepas tu musnahkan kita .

So dah rasa sekarang siapa yang tak jaga SOP, tak jaga diri, sama ada really selfish, really ignorant or memang blur tak faham apa tengah berlaku. Jaga diri please semua. Daftar vaksin, rebut lah AZ if perlu pun. Vaksin! Minum air banyak2, hydrate yourself. Duduk je rumah kalau tak ada keperluan keluar. Basuh tangan sentiasa, ada di ruang yang bersih. Supplement yourself with immune booster.

Pakai mask even nak pergi amek grabfood luar pagar pun. Jangan dengar orang kata vaksin itu ini. Jangan dengar orang kata supplements itu ini. Yang mana elok ambil, yang merepek tinggal.
Apa2 jadi mereka ke nak tolong kita? Tak kan? Kita di fasa #kitajagakita sekarang. Bukan orang jaga kita. Okay semua? Take care! Pagi2 dah berleter mizah ni. Sorry i am really affected by what happen in our country now. Sedih marah frust semua ada.

But again? KITA JAGA KITA okay? so boleh order set vaksin covid19 shaklee. We can do this! Kedai Shaklee sentiasa buka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *