ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic Awet Muda

ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic Awet Muda

Kenapa resv shaklee penting ? Bila badan penat mood mula lah ke laut. emosi jadi tak stabil dan mula lah nak marah marah, jadi stress, semua benda jadi tak kena. Nampak penat itu biasa tapi jika tak cukup rehat, tak cukup nutrisi macam macam hal boleh jadi . jangan tak tahu disebabkan penat ni sampai suami isteri bercerai. Adoii menakutkan dari penat macam macam penyakit boleh datang

ResV Shaklee Bantu Badan Bertenaga Energetic

 

 

 

Bagaimana ResV Membantu Tambah Tenaga?

Secara ringkasnya, di dalam badan kita ni ada beribu-ribu sel.Dalam sel pula terdapat mitokondria. Mitokondria umpama ‘generator’ untuk sel. Ia bertindak sebagai pusat jana kuasa yang berfungsi untuk memberi tenaga kepada sel.Bila sel bertenaga ia akan meningkatkan tenaga badan secara keseluruhannya.Tapi seiring dengan meningkatnya usia kita, Mitokondria di dalam sel juga akan semakin berkurangan.Bila mitokondria semakin berkurangan, sel-sel badan juga semakin lemah. Bila sel lemah, badan akan automatik menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit.

 

 

 

 

10x Ganda Resveratrol Dalam resv  Bantu Tingkatkan Kuantiti Metokondria Di dalam Sel.Jika sel-sel kita bertenaga, badan kita akan turut jadi bertenaga.

Vivix mengandungi resveratrol 10x ganda lebih hebat daripada resveratrol biasa. Manakala ResV 30kali Ganda lagi power dari vivix

Kandungan resveratrol yang tinggi didalam Vivix dan resV  membantu meningkatkan jumlah metokondria didalam sel. (Mitokondria akan tingkatkan Tenaga sel).

Semakin kita tua, sel-sel di dalam tubuh kita semakin banyak yang mati. Umumnya, kesihatan badan kita bergantung kepada sihatnya sel-sel di dalam tubuh kita. Bila sel sihat, tubuh juga akan sihat dan badan jadi bertenaga.

Jika sel mati, badan mudah mendapat pelbagai penyakit. Kesihatan mulai merosot. Lutut mulai lembik dan lemah. Badan rasa sengal-sengal. Tenaga berkurangan, kurang selera makan dan macam-macam lagi penyakit datang menimpa seperti kencing manis, darah tinggi, sakit jantung dan kolestrol tinggi.

Penafian: Vivix ResV adalah vitamin, bukan ubat. Ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

5 Manfaat ResV Shaklee

1. Kulit Sihat
Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas, meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan.

2. Peredaran Darah Yang Sihat
Mengurangkan keradangan kronik, yang menjadi punca utama penyakit jantung serta menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol LDL (jahat) dan meningkatkan tahap kolesterol HDL (baik).

3. Tahap Gula Darah Yang Sihat
Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin.

4. Menyokong Detoks Yang Berkesan
Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan dan pembengkakan, dan mengurangkan kematian sel pada hati dan menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori, yang boleh membantu menurunkan berat badan.

5. Fungsi Otak Yang Sihat
Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak, meningkatkan ingatan dan daya tumpuan.

Manfaat Polifenol Dalam ResV Shaklee

MANFAAT POLIFENOL DALAM RESV SHAKLEE

✿ Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
✿ Menjadikan Kulit kelihatan lebih muda
✿ Mengekalkan paras gula darah sihat
✿ Menggalakkan detoks badan dan pembersihan yang efektif
✿ Menggalakkan kesihatan peredaran darah
✿ Menggalakkan fungsi otak kekal tajam dan lebih focus
✿ Memelihara dan menyokong keselesaan sendi
✿ Melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal

Jika dibuat perbandingan dengan Vivix, ini kelebihan ResV.

✿ Ia berbentuk kapsul didalam botol, jadi mudah nak dibawa travel ke mana-mana.
✿ Tidak perlu simpan dalam peti ais. Letak saja dalam handbag dan mampu bertahan sehingga 24 bulan.
✿ Mengandungi tambahan 5 lagi ramuan hebat berbanding produk Vivix
✿ Mempunyai kuasa 30x ganda lebih polifenol.

Campuran polifenol sempurna dari 7 bahan menjadikan ResV 13kali lebih berkuasa daripada rasveratrol sahaja.

Basically bahan-bahan dalam ResV lebih kurang sama macam bahan dalam Vivix.
ResV ada tambahan 5 bahan lain yang tiada dalam Vivix :

Pomegranate
Chebulic Myrobalan
Anggur Hitam
Hampas Anggur Merah & Anggur Merah
Anggur Muscadine
LobakUngu
Japanese Knotweed
Elderberrry eropah

Bahan-bahan ini lah yang membuatkan ResV 30% lebih powerful dari Vivix.
Apapun, Vivix tetap juga produk yg masih mengekalkan Prestasi Top 10 Selling di Malaysia.

So dah baca?
Menarik kan info ResV ni kan.

Nak cuba juga?
Pembelian sebotol ResV melayakkan anda dapat free membership. Sihat dapat, jimat pun dapat

Feedback Mereka Yang Amalkan ResV dan Bantu Badan Lebih Bertenaga

 

Bangun Pagi Lebih Segar Dengan ResV Shaklee

#Vivix💕#ResV💕

A M A R A N!!
Entry ini mungkin panjang daripada biasa.

Sy mula mengenali supplement Shaklee dr zaman belajar medik di uni dulu…tapi makan x konsisten. Mmg sy ni jenis yg poor compliance. Kadang teringat, barulah makan..kalo sibuk mmg terlupa terus nk makan. Sampailah ia expired.
Dan setelah hampir 12 tahun, sy melihat perubahan yg ketara di kalangan kawan-kawan sy yg mengambil Shaklee. Mereka lebih vibrant dan tampak lebih muda😁. I adore you Nik Hazifah😊 Syarifah Rahim💕(pengakuan jujur ni-admire dlm diam..hihi)

Dan Allah tentukn pertemuan dgn jiran Najihah Razali🌻 yg jual produk Shaklee. So, sy terus start dgn Vivix. Perubahan ketara yg sy alami adalah ekzema sy berkurangan, x flare up mcm dulu2. Dan surprisingly sy da lama x dpt asthmatic attack sejak on Vivix.

So, once Shaklee annouced akan keluar ResV, sy mmg x sabar nk cuba. Sbb kesannya 30% lebih hebat dr Vivix😍.

Dan ini pengalaman sendiri setelah mencuba ResV.

Bangun pagi lebih segar dan x sakit badan.

Sy pernah cuba tak ambil resV sebelum tido, and guess what?! Esoknya sy rasa sakit pinggang ms nk bangun. Mulanya sy anggap mungkin tersalah posisi badan ms tido. Then, sy consume ResV mcm biasa sebelum tido. Alhamdulillah, bangun pagi terasa lebih segar dan x sakit badan. Just see the picture below. That’s how i feel when wake up with ResV. No more backpain. And full of energy😎

kredit : Dr Nadia Salwa

CARA NAK ORDER SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *