Peluang Jana Income Dengan Shaklee Modal Rendah Income Infinity

Peluang Jana Income Dengan Shaklee Modal Rendah Income Infinity

Peluang jana income dengan shaklee. Saya mencari mereka yang Ingin menjadi AGEN SHAKLEE. Modal Rm 35 sahaja untuk pendaftaran ahli, n anda terus boleh mulakan bisnes shaklee.

Business Musim Covid

Musim covid ni memang sangat banyak demand produk SHAKLEE. Jangan risau tentang..

Copywriting/ ayat2 untuk post disediakan
Poster2 comel cantik semua ada, cuma sharing sahaja
Tak pandai buat bisnes? Kami ada supportive group yang akan bantu anda. Don’t worry. Semuanya happy go lucky.. Haha.
Dari cara makan, cara nak jual semua disediakan.
Jaga solat ( bagi Islam) , bersungguh dah tak mudah putus asa kriteria yang diperlukan
Saya akan bantu and utk dapatkan pasif income minimum rm 500-rm 2000
postage dari shaklee guna GDEX
Order semua online sahaja. So jangan risau if fikir dan drive ke apa.. Asalkan ada phone and Internet. Dah memadai.
Pernah makan vitamin shaklee bonus untuk anda masuk dalam team saya
Senang kan buat bisnes dari Rumah, sambil tengok fb duit masuk. Alhamdulillah

So, Jom whatsapp saya

Kak Soffi Surirumah Income 4 Angka Shaklee

Kak Soffi Surirumah Income 4 Angka Shaklee

Ingatkan setengah jam jer, tak sangka boleh lajak hampir sejam sesi sharing semalam. Dua kali jugak ler pintu bilik kedebum kedebam diketuk nya Syeikh Habib . Nak tolong bagi sapot jugak ler tu.

Mekasih pada suami sebab tolong jaga kan Syeikh Habib sat noo. Siap buatkan burger pulak kat anak-anak untuk santapan.

Ada yang tanya Kak Soffi macam mana bahagikan masa antara urusan rumah dan bisnes.

Kak Soffi bukannya super power sangat boleh nak uruskan semua perkara. Ada benda yang suami akan uruskan, termasuk jugak urusan rumah, urusan anak-anak dan urusan bisnes Shaklee ni. Perkahwinan tu kan sebuah perkongsian hidup. Pakat-pakat tolong buat…baru ler yang susah jadi senang…yang berat jadi ringan…yang rumit jadi lebih mudah .

Suami bagi izin buat bisnes tapi dia tak sapot macam mana?

Buktikan sampai dapat bonus 4 angka bagi dia tengok… insyallah dia akan terbuka mata dan hati untuk bantu kita pasni. Kadang kita ni asyik buat macam-macam bisnes…mula-mula jual tudung, pehtu dah tak terjual, semua tudung kita jugak yang pakai . Pendek kata asyik tukaq-tukaq bisnes sampai banyak dah modai abis tapi tak jadi.

Suami rasa tak berapa nak yakin lah dengan semangat hangat hangit taik ayam kita ni . So cuba kita fokus buat satu bisnes sampai berjaya pehtu buat ler bisnes yang lain pun.

Bisnes yang paling selamat, risiko rendah dan pulangan pulak unlimited ni Shaklee lah. Sebab tu Kak Soffi pilih dan konsisten jer buat bisnes nih.

Korang kalo ada yang nak join moh ler piyem Kak Soffi noo. Modal 35 hengget jer. Serius berbaloi sangat. Kita pulun buat sampai dapat naa.

SuriBiz Anda
013.450.5852

Peluang Business Shaklee Jual ESP Income 4 angka Setiap Bulan

Peluang Business Shaklee Jual ESP Income 4 angka Setiap Bulan

Bulan Ramadan dah nak dekat dan sekarang pon ramai yang dah mula ganti puasa dan bersahur dengan ESP

KENAPA ESP?

✅ Product yang dah bertahan selama 60 tahun di pasaran
✅ Sumber protein yang membekalkan nutrien dalam setiap hidangan
✅ ESP mempunyai indek glisemiks yang rendah (39) dan memberi rasa kenyang dan tenaga yang lama sepanjang berpuasa
✅ Sumber kacang soya non-gmo dan tiada kolestrol dan tiada fatty acid
✅ Sesuai untuk semua peringkat umur
✅ Satu hidangan ESP membekalkan 14g protein

Jadi saya mencari 10 orang yang berminat untuk menjadi AGENT ESP SEMPENA RAMADAN yang akan datang.

Terbuka kepada umur 18tahun dan keatas.

Berminat nak jana income 3-4 angka sebulan dengan jual ESP Shaklee?

1 tong untung RM32

10 tong  dah untung RM320

Ini baru untung runcit tau. belum masuk income dari sales personal, sales group, leadership bonus dll . kiranya nak dapat 3-4 angka konsistent setiap bulan takde masalah

 

business shaklee

 

Boleh ke dapat income RM3k-RM5k Sebulan dengan Shaklee?

Boleh dapat lebih dari ini. yang penting kena usaha kuat la. Shaklee bukan skim cepat kaya, MLM goyang kaki cari roang buat loan ribu ribu lepas tu tak jual tak makan.

 

income shaklee

 

income shaklee

 

income shaklee

 

Cleaner Jual Shaklee Extra Income RM1700

Cleaner Jual Shaklee Extra Income RM1700

REAL STORY REAL PEOPLE.

Dia org biasa je..belajar tak tinggi.Anak seorang.Bekerja sbg cleaner.Keta takde lg.Yang ada sebuah kapcai Honda EX5..

Ayahanda panggil dia Timah..dia amat rajin..hari2 singgah De Puteh utk amik stok.

Berkat kerajinan dan kesabaran bln Januari dia effektif sen supervisor dgn bonus Rm1700.Gaji hakiki dia Rm1200.Tinggal di Pantai Murni Yan dgn wang tambahan Rm1700 ok sgt kn.

Td ayahanda tanya dia apa dream car dia? Dia teragak2 nk jwb..tp selamba anaknya Takiyuddin 12 thn kata Honda Civic ketam.Waw.

Anda tak perlu pandai atau kelulusan tinggi utk bjaya..anda tak perlu tkenal mcm artis utk bjaya.

Anda hanya perlu sekeping hati yg besar.Big heart to succeed.Big Why to move.Big dream to persist.

Kite doakn agar anakanda Hj Mohmad Fatimatuzzahrah di mudahkn capai impian .Nama d fb ni terbalik.

Peluang utk mjana wang tambahan sentiasa tbuka.Sape nk hubungi Pn Timah ni dari Azzahara Rich Empire ARE.

Sharing Is Blessing

BUSINESS ONLINE PELUANG TAMBAH INCOME RM1000-RM2000 TANPA PERLU BERHENTI KERJA

BUSINESS ONLINE PELUANG TAMBAH INCOME RM1000-RM2000 TANPA PERLU BERHENTI KERJA

PELUANG TAMBAH INCOME RM1000-RM2000 TANPA PERLU BERHENTI KERJA

Teringat abam Joe Labu cakap “zaman akan datang jutawan adalah mereka yang buat business DISTRIBUTOR ”

kita tengok la tahun 2020 ni. Sebut sahaja LAZADA, Shopee, ZALORA dan banyak lagi la.

Mereka bukan ada product sendiri pun . Mereka hanya pengedar kepada jenama jenama lain.

Kos mereka bukan pada bahan mentah,kos pembuatan tapi hanya pada kos marketing.

Kos marketing paling murah,jimat dan paling efisen adalah ONLINE MARKETING

Online marketing boleh guna facebook, instagram, blog dan lain lain.

Facebook free kecuali nak guna fb ads, ig pun free kalau tak guna ig ads dan blog pun free.

Bayangkan platform free yang boleh kita gunakan sebaiknya dan boleh menjana income rm1000-rm2000 sebulan. Ianya juga platform terbaik untuk mereka yang nak buat biz part time tanpa perlu berhenti kerja.

Platform online ni membolehkan kedai kita dibuka 24jam x7hrs tanpa perlu upah pekerja.

Ianya boleh dilakukan bila bila masa,dimana mana.

Kalau dulu jika kita tinggal di Perak tapi teringin nak beli baju butik di Shah Alam kita perlu drive 5-6jam. Kita hanya klik dan tunggu poslaju atau mana mana currier datang hantar barang yng kita nak.

Marketing lebih luas dan ianya tak terhad hanya di Malaysia.

Saya sendiri pernah hantar product kami ke Russia,Australia,Jepun.

Kuasa online marketing ini besar. Selagi internet ada selagi itu ianya akan kekal bernafas segar.

Gunakan medium online sebaiknya untuk tambah pendapatan.bukan sekadar meroyan, baca gosip, klik benda viral. Alangkah ruginya kita kalau tidak memanfaat setiap saat.

One thought on “Peluang Jana Income Dengan Shaklee Modal Rendah Income Infinity

Leave a Reply