Omega Guard Shaklee Untuk Kurus Hilang Buncit Badan Sihat

Omega Guard Shaklee Untuk Kurus Hilang Buncit Badan Sihat

ADA YANG AMBIL OMEGA GUARD SHAKLEE UNTUK KURUS . Asid lemak omega-3 dalam Omegaguard tu bantu bakar lemak di mana ia bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormon LEPTIN. Dalam bahasa ringkasnya, hormon leptin ni akan ‘memberitahu’ otak kita untuk mengurangkan selera makan.

Hormon Metabolisme

Hormon ni jugak bantu tingkatkan metabolisme dan bantu membakar lemak untuk hasilkan tenaga. Bila badan tiada tindak balas yang baik dengan hormon leptin tu, kita akan rasa cepat lapar dan badan akan menyimpan lebih banyak lemak.

Ada kajian mengatakan, bila bersenam dan ambil omega-3 dapat bakar lemak lebih cepat berbanding bersenam tanpa ambil omega-3. Ingat tau, untuk kurus, badan tidak boleh bergantung sepenuhnya dengan vitamin sahaja. Kena ambil kira faktor lain, contohnya bersenam, diet seimbang dan pengambilan kalori.

Testimonial Omega Guard Shaklee Untuk Kurus

Salam sejahtara, hari ni dah 17 Ramadan , hari Nuzul Quran, memang bestlah rakyat negeri Selangor ye tak ? Cuti hari jumaat maknanya anda akan ambil peluang balik kampung saudara-mara nun jauh di mata. Apapun, dulu hari ni orang lain kerja macam biasa, jadi saya pun kerja macam biasa, buat phd macam biasa, tolong wife promote shaklee macam biasa dan macam biasa sahaja, sambil kita memperingati kisah Kitab Al-Quran diturunkan dalam bulan Ramadan. Oklah, untuk hari ini, saya nak share beberapa testimoni kurus dengan Omega Guard dari Shaklee. Hehhee, sesuai untuk korang ambil masa bulan puasa dan hari raya, jom kita buat ulang kaji sikit dulu.

Omega Guard Shaklee
Omega Guard Shaklee satu produk shaklee yang berasaskan minyak ikan Omega 3, yang mengandungi DHA dan EPA, boleh refer google sana , korang tengoklah, macam-macam manfaat Omega 3, DHA dan EPA ini. Ianya baik untuk jantung, baik untuk saraf, dan macam-macam lagi. Korang boleh refer testimonial sebelum ni, adik ipar aku otak movie, rilek je tak demam, jarang dah pakai inhaler asma tuh, Alhamdulillah, dengan kerajinan dia ambil Omega Guard ni, dia jarang dapat MC, kawan-kawan dia demam, dia steady gagah perkasa dalam ofis yang berhawa dingin. Korang pun tahu juga, makan ikan ni pun memang bagus untuk kesihatan berbanding ayam, jadi korang bolehlah refer kenapa kena makan ikan di nota aku terdahulu, kat situ ada bapak aku yang macho lagi hensem akan menerangkan rahsia makan ikan jadi sihat.

Kurus Kurus Kurus ?
Hooo, yang ni lagi best, korang nampak tak gambar kat atas, ada satu mama hot telah berjaya turunkan berat badan selepas bersalin dengan mengambil ESP dan Omega Guard secara konsisten. Kuasa lemak baik mampu untuk membakar lemak jahat yang mengganggu hidup kita yang riang ria ini. Selain itu jugak, pakwanya aka suami dia pun dah tak buncit sejak amalkan Omega Guard. Alhamdulillah, semuanya baik sahaja. Bagusnya lemak Omega3 ini . Bak kata mamaelly dalam blognya, Omega 3 ni mampu mengawal hormon badan dalam kita, termasuk juga hormon LEPTIN, yang mengawal selera makan kita, dan membantu kita mengawal rasa lapar.

Lagi Testimonial Omega Guard
So ada lagi beberapa testmonial kurus dengan Omega Guard yang saya nak kongsi kongsi sharing sharing di sini. Hoo boleh lihat kat bawah ni ok ?

Alhamdulillah..pagi ni dapat good respond dari opismate yg ambik Omegaguard utk kurus..dia mulanya ambik utk diri sendiri..last2 hubby dia pun berminat nak makan..Alhamdulillah hubby dia dh turun 2kg ambik start pose 2 minggu ni..Dan alhamdulillah dia sangat puas hati dan repeat order lagi..

Berminat Nak Dapatkan OMEGA GUARD ?
Call Ainul 0133612717

Khasiat Omega Guard Shaklee

Khasiat Omega Guard Shaklee

Omega Guar adalah antara suplemen kegemaran. Alhamdulillah, bukan untuk Shira sahaja consume tetapi untuk seluruh keluarga . Omega Guard Shaklee, Minya Ikan terbaik didunia.
Siapa pula yang perlukan Omega Guard ni ya?

1.Sering mengalami masalah kesihatan

-Mengurangkan sakit-sakit sendi
-Menurunkan paras kolestrol
-Mambantu mengurangkan masalah batuk berkahak dan selema

2.Mereka yang mengalami masalah berat badan

-Omega-3 meningkatkan hormon Leptine yang dapat mengawal selera makan
-Membantu dalam pembakaran lemakyang tidak diperlukan dalam badan

3.Ibu menyusu

-Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan dapat membantu perkembangan otak
-Membantu menurunkan berat badan si ibu tanpa menjejaskan penghasilan susu dan kuantiti susu

4.Kanak-kanak

-Pertumbuhan kesihatan yang sihat dan untuk kesihatan otak
-Sangat digalakkan untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti kerap selsema, batuk dan lelah
-Menguatkan sistem imunisasi badan

5.Ibu hamil

-Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
-Mengurangkan risiko bayi lahir pramatang ataupun tidak cukup bulan
-Mengurangkan risiko meroyan selepas kelahiran bayi
-Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil

Kurangkan Dengkur Suami Dengan Omega Guard Shaklee

Kurangkan Dengkur Suami Dengan Omega Guard Shaklee

Bagaimana nak mengurangkan Dengkur? ini kisah suami saya yang dahulu nya kuat dengkur. salah 1 sebab utama adalah OBESITI. Berat beliau pada ketika itu pernah mencecah 80kg. dan dengkur makin tiada berjadi apabila beliau turunkan berat badan ke 60kg

BILA SUAMI KUAT DENGKUR

Kita semua sayang suami kan tapi kalau setiap kali tidur berdengkur adoiii mau rasa nak baling bantal je

Suami saya macam ni lah dulu. Ye salah 1 sebab dulu obes. Bayangkan berat 81kg. Dah obes tahap 1

Asal lelap je mata bunyi dengkur. Yang kelakar dia sendiri pun cakap dia boleh dengar dia dengkur masa tidur. Hahhaa

Sejak dia kuruskan badan ehhh mana suara misteri tu? Dah bye bye sekali dengan lemak agaknya

Menurut US National Library of Medicine National Institutes of Health Omega 3 sangat bagus membantu masalah sleep apnea ini . ” Sleep Apnea and Inflammation – Getting a Good Night’s Sleep with Omega-3 Supplementation ”

So kalau suami tercinta korang kuat dengkur nah kasi dia omega guard. Awal awal memang kena suapkan dengan kasih sayang. Tapi dia bila sendiri rasa badan lebih sihat, lebih kuat dia makan sendiri dan lebih disiplin dari korang

Berapa Harga Omega Guard

1 botol hanya RM136 ada 90biji

ianya sangat berbeza dengan fish oil lain kerana ianya ada 90% EPA DHA

selain itu ianya telah melalui 3 kali proses penyulingan yang mengbuang merkuri, bahan kimia, bahan bahaya dari laut

Nak Order Bagaimana?

Boleh klik link whatsapp ini

www.wasap.my/60133612717/omegadengkur

2 thoughts on “Omega Guard Shaklee Untuk Kurus Hilang Buncit Badan Sihat

Leave a Reply