Life Shake Protein Elderberry

Life Shake Protein Elderberry

Ini adalah ketiga dari tiga artikel yang kami buat di Protein. Artikel pertama kami melihat Sumber Protein Terbaik. Kemudian kami membuang mitos mengenai soya. Dalam artikel ini, kami membandingkan Protein Shaklee dengan protein haiwan. Kemudian teliti tujuh sebab Protein Shaklee adalah sumber protein soya terbaik. Dan kami memperkenalkan Life Shake baru Shaklee, protein shake yang paling enak dan terbukti secara klinikal di pasaran sekarang.

Protein Shaklee vs Protein Haiwan

Dr. Shaklee, pengasas Perbadanan Shaklee, adalah salah seorang penyelidik soya terawal di Amerika Syarikat. Bertahun-tahun yang lalu ia merumuskan isolat protein kedelai pertama untuk memanfaatkan khasiat kacang soya yang sihat. Dia menyebutnya Protein Segera kerana, tidak seperti protein hewani, ia tersedia untuk badan anda.

Protein haiwan jauh lebih sukar dicerna daripada protein sayuran. Oleh kerana banyak orang mengalami masalah pencernaan, protein yang tidak dicerna dengan sempurna sangat mencabar buah pinggang. Protein serbuk dalam keadaan diprigesti adalah sumber protein TERBAIK untuk dipilih! Protein bukan musuh – ia penting untuk kehidupan. Benar, bagaimanapun, protein yang LUAR BIASA keras pada buah pinggang. Oleh itu, jika seseorang mengambil lebih daripada dua gram protein per paun berat badan setiap hari, DAN tidak mengambil karbohidrat yang mencukupi dengannya, ia boleh menyebabkan masalah pada buah pinggang.

Produk Shaklee Protein adalah protein lengkap yang menyediakan kesemua sembilan asid amino penting yang penting untuk kesihatan manusia jangka panjang. Tubuh memerlukan asid amino penting ini setiap hari untuk menghasilkan hormon, jus pencernaan, antibodi, dan enzim.

Cukup menarik, bukan protein yang penting; kandungan protein amino adalah penting. Protein haiwan tidak mengandungi asid amino penting dalam setiap hidangan. Tahap asid amino terlalu rendah dan terlalu lama untuk dicerna

Metabolisme kita tidak dapat menggunakan protein tanpa B3, B6, kalium, fosfat, dan karbohidrat yang mencukupi. Sebilangan besar makanan tidak mengandungi kadar B dan potasium, fosfat, atau karbohidrat yang tepat untuk menggunakan protein yang kita makan dengan betul. Protein soya Shaklee mengandungi tahap yang tepat untuk penggunaan sepenuhnya.

Untuk semua sebab yang disenaraikan (dan banyak lagi), protein soya bukan GMO Shaklee adalah kaedah yang lebih baik untuk mendapatkan protein anda daripada protein haiwan.

Tujuh Kebaikan Protein Shaklee berbanding Protein Soya Lain

Jangan beli serbuk soya dan harapkan ia menghasilkan hasil kesihatan yang positif melainkan anda tahu pengeluar telah memenuhi tujuh kawalan kualiti yang penting. Seperti yang anda lihat, Protein Shaklee memenuhi semua tujuh kawalan kualiti.

1. Hanya Menggunakan Kacang Kedelai Organik

Berbanding dengan rakan organiknya, kajian menunjukkan penurunan kadar nutrien makanan dan peningkatan kadar nitrat pada tanaman yang disenyawakan secara kimia. Terdapat hubungan antara pengambilan nitrat dan barah! Oleh itu, sangat penting bahawa kacang soya yang digunakan ditanam secara organik tanpa racun perosak, racun kulat yang digunakan semasa proses penanaman.

Shaklee melampaui organik apabila menanam kacang soya yang digunakan dalam produk mereka. Bermakna mereka tidak hanya tumbuh secara organik, mereka menguji bahan kimia selepas itu yang mungkin berasal dari ekzos kereta di jalan berdekatan atau bahan kimia yang digunakan di ladang bukan organik lain yang mungkin telah meletup! Untuk maklumat lebih lanjut mengenai falsafah organik Shaklee, lihat artikel kami Beyond Organic.

2. Menggunakan Kacang Soya Bukan GMO

Sebilangan besar syarikat yang menghasilkan produk soya mencari kaedah untuk menjimatkan wang. Walaupun kacang soya yang direkayasa secara genetik kontroversial, kacang soya jauh lebih murah untuk dibeli dan dengan itu adalah yang paling banyak digunakan. Shaklee, yang tidak memberi peluang, dan tidak menjejaskan kualiti, hanya menggunakan kacang soya Non-GMO. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai GMO pergi ke https://www.nongmoproject.org/gmo-facts/

3. Mengandungi Semua Sembilan Asid Amino Penting

Salah satu ciri kacang soya yang paling berharga adalah bahawa ia adalah protein lengkap dan menyediakan SEMUA sembilan asid amino penting. Tubuh memerlukan asid amino penting ini setiap hari untuk menghasilkan hormon, jus pencernaan, antibodi, dan enzim. Walau bagaimanapun, tidak semua kacang soya diciptakan sama. Kandungan kualiti dan asid amino akan berbeza-beza berdasarkan keadaan tanah, keadaan tumbuh dan menuai.

Sekiranya satu asid amino penting hilang, sistem kekebalan tubuh boleh tertekan 30%. Banyak fungsi penting badan boleh ditangguhkan atau dihentikan. Oleh itu, adalah mustahak setiap kumpulan kacang soya diperiksa untuk mengetahui kandungan asid amino. Hanya dengan itu anda boleh bergantung pada pengasingan soya untuk menyediakan bekalan sembilan asid amino penting yang DIJAMIN. Shaklee melakukan tahap ini untuk memastikan proteinnya mengandungi kesemua sembilan asid amino penting.

4. Hanya Air Sejuk yang Dibasuh

Banyak syarikat yang membuat serbuk protein menggunakan alkohol untuk mencuci soya. Walau bagaimanapun, mencuci alkohol merosakkan kandungan isoflavon hingga 88%! Isoflavon inilah yang mengurangkan risiko barah payudara, prostat, paru-paru dan usus! Ini adalah isoflavon yang sangat bermanfaat dalam penyeimbangan hormon dan meningkatkan jisim tulang. Hanya soya yang dicuci dengan air yang mengekalkan fitokimia dan fitoestrogen dalam soya. Shaklee hanya menggunakan basuh air sejuk untuk memproses kacang soya.

5. Semua Bahan Anti-tirosin dan Anti-pertumbuhan Dihapus

Orang Asia, yang telah mengkonsumsi kedelai dalam jumlah besar selama bertahun-tahun, tahu bahawa soya RAW mengandung zat “anti-pertumbuhan”, “anti-tirosin”. Kekurangan tirosin akan menyebabkan tekanan darah rendah, suhu badan rendah, dan sindrom kaki gelisah. Oleh itu, orang Asia selalu memasak makanan kedelai dengan ringan untuk menyahaktifkan bahan “anti-tirosin / anti-pertumbuhan”. Dr Shaklee sedar sejak awal bahawa dia harus memisahkan protein dari kacang soya mentah dan meninggalkan enzim yang mengandungi zat anti-tirosin.

6. Soya Diproses tanpa Panas Tinggi

Enzim sangat penting untuk penggunaan protein. Walau bagaimanapun, apabila protein memanaskan hingga 110 °, ia akan merosakkan enzim. Terdapat proses yang disebut reaksi “Mallard” – setiap kali anda memasak makanan, anda akan mengubahnya dan menjadikannya menjadi sesuatu yang berbeza. Itulah sebabnya orang Cina mengambil tahu, yang merupakan ekstrak air dari kicap, memasaknya dan memakannya segera sebelum ada masa untuk merosot.

Dalam beberapa kajian, ini menunjukkan protein memasak merosakkan hingga 50% sebilangan besar AMINO ASAM. Sekiranya seseorang secara konsisten memakan diet yang kekurangan semua asid amino penting, perkembangan otak yang tidak mencukupi, dan hormon, atau perkembangan tisu badan yang lain boleh menjadi akibatnya.

Itulah sebabnya mengapa Shaklee, tidak seperti banyak syarikat lain, tidak mengalami kepanasan melebihi 56 ° ketika menghasilkan produk protein soya mereka. Shaklee telah merancang proses pengekstrakan yang menjadikan soya dalam bentuk mentah untuk mengekalkan TAHAP TINGGI AMINO ACIDS dan ISOFLAVONES.

7. Isolasi Kedelai Perlu Ditambah Kalsium

Satu lagi laporan negatif mengenai soya menyatakan bahawa serbuk soya SANGAT AKIDIK dan menyebabkan kehilangan tulang kerana menyebabkan kalsium menarik dari tulang. Kacang soya mentah adalah makanan NEUTRAL — tidak berasid atau alkali. Walau bagaimanapun, penyingkiran minyak kacang soya (yang penting agar serbuk soya tidak cepat tengik) menjadikan serbuk itu sangat berasid. Oleh itu, menambahkan kalsium yang mencukupi (yang sangat beralkali) menyebabkan serbuk menjadi neutral semula, atau boleh menyebabkan masalah yang dinyatakan di atas. Shaklee menambah kalsium yang diperlukan sementara banyak pengeluar serbuk protein lain tidak menambah atau tidak cukup kalsium.

Life Shake Baru Shaklee: Protein Kacang dan Tumbuhan Paling Lazat dan Terbukti Secara Klinikal

Ogos 2018, Shaklee memperkenalkan Life Shake; gegaran protein soya yang paling sedap dan terbukti secara klinikal di pasaran sekarang. The NEW Life Shake ™ adalah makanan lengkap. Ini dibungkus dengan 20 gram protein penambah tenaga dan dikuasakan oleh Leucine® untuk membantu anda membina otot tanpa lemak, membakar lemak, meningkatkan metabolisme dan mengurangkan keinginan.

Peningkatan tenaga dan rasa kenyang. Rasa kenyang lebih lama dengan 20 gram protein ultra-tulen, bukan GMO dengan nisbah tepat dari semua sembilan asid amino penting. Bermula pada 130 kalori setiap hidangan.

Sokongan yang terbukti secara klinikal untuk membantu anda mencapai dan mengekalkan berat badan yang sihat. Dikuasakan oleh Leucine® untuk membantu anda membina otot tanpa lemak, membakar lemak dan meningkatkan metabolisme.

Mudah dicerna, meningkatkan keteraturan, dan keselesaan pencernaan. Termasuk prebiotik proprietari dari campuran biji-bijian kuno, yang dinikmati manusia selama ribuan tahun. Ditambah enzim pencernaan untuk meningkatkan pencernaan protein.

23 vitamin dan mineral penting yang terbukti secara klinikal untuk menyokong jantung, otak, penglihatan, tulang, kekebalan tubuh, dan kesihatan keseluruhan. Termasuk 200 mg kalsium ditambah ALA, asid lemak omega-3 penting.

Glisemik rendah. Menyokong tahap gula dalam darah yang sihat dengan tambahan gula. Sememangnya manis dengan stevia. (Catatan: Stevia Free Soy Protein juga ada).

Life Shake tidak mesra GMO, vegan, bebas gluten, Kosher dan Keto. Bermula dengan 130 kalori setiap hidangan, ia adalah asas yang sihat. Sesuaikan Life Shake anda dengan susu atau air pilihan anda dan bahan-bahan kegemaran anda termasuk buah, sayur-sayuran atau mentega kacang.

Life Shake yang terbukti secara klinikal membantu anda berkembang maju dan mewujudkan asas untuk kehidupan yang lebih lama dan sihat.

Mungkin sama pentingnya – rasanya sangat sedap! Dalam ujian rasa buta baru-baru ini terhadap shake protein terlaris, 9 daripada 10 orang lebih menyukai rasa Life Shake Shaklee!

Kita adalah apa yang kita makan. Kualiti protein yang kita makan akan mempengaruhi kesihatan kita. Soya adalah protein berkualiti tinggi yang terdapat dari alam semula jadi. Dan protein soya Shaklee dibuat dengan teliti untuk memberi anda manfaat kesihatan yang terbaik

2 thoughts on “Life Shake Protein Elderberry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *