Level Up Ireach Shaklee

Level Up Ireach Shaklee

Level Up Ireach Shaklee. Hari ini, kami telah berjaya menyempurnakan acara fizikal pertama kami di KL untuk bulan tersebut. Di iReach, kami mengadakan acara fizikal setiap bulan (atau minggu?) sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ditarik balik. Kami tidak pernah berhenti walaupun pada bulan puasa atau sambutan hari raya.

Pasukan kami kebanyakannya terdiri daripada jurutera dan sarjana, yang bukan orang biasa dalam mencapai sesuatu. Menukar kerjaya daripada kejuruteraan kepada perniagaan bukanlah mudah. Fikiran jurutera dipenuhi dengan angka, fakta, bukti, dan semuanya mesti telus kerana apa yang ada dalam blueprint itulah yang akan kita sedari secara realiti.

Dalam perniagaan, kita tidak boleh lari daripada undang-undang fizik.

Undang-undang gerakan oleh Newton terpakai, termasuk Hukum Pertama: Objek dalam keadaan diam akan kekal dalam keadaan diam melainkan bertindak oleh daya luar. Oleh itu, jika kita mahu perniagaan kita bergerak, kita perlu menjadi orang yang menggerakkannya. Sememangnya Allah akan memudahkan apa sahaja yang kita lakukan, tetapi kita perlu berusaha. Mengharapkan sesuatu untuk bergerak dengan mudah melanggar undang-undang fizik, yang tidak dapat diterima oleh minda seorang jurutera.

Undang-undang Kedua menyatakan bahawa kadar perubahan momentum adalah berkadar dengan daya yang digunakan dalam arah yang sama. Jadi jika kita ingin mempercepatkan dalam perniagaan, kita perlu berlari lebih pantas dan melakukan sesuatu yang lebih yang orang lain tidak lakukan.

Undang-undang Ketiga menyatakan bahawa untuk setiap tindakan, terdapat reaksi yang sama dan bertentangan. Oleh itu, kita mesti mengharapkan lebih besar langkah kita, lebih besar cabaran yang akan kita hadapi. Kita tidak boleh mengharapkan segalanya menjadi mudah seperti kehidupan firaun. Akan sentiasa ada cabaran yang perlu kita tempuhi untuk menstabilkan dan kembali kepada realiti.

Seronok untuk mengaitkan konsep fizik dengan kehidupan dan perniagaan.

Sebenarnya ia tidak jauh dari Sunnatullah. Mempelajari konsep asas kejuruteraan menjadikan kita lebih memahami Sunnatullah. Hari ini, peserta X5 berpeluang belajar daripada tiga jurutera semasa sesi penutup (tiada dalam poster). Mereka mendapat manfaat daripada pengetahuan jurutera.

Bagaimanakah jurutera boleh menjual produk kesihatan? Di sini, kita tidak perlu risau tentang latar belakang kita. Semuanya dikaji, dikaji, dan dikawal kualiti oleh saintis dan pakar. Kita hanya perlu belajar dan mengamalkannya. Kami sudah biasa membaca laporan, jurnal dan kertas kerja, tetapi kali ini kami hanya perlu menukar genre. Semua orang boleh menyertai, walaupun suri rumah tanpa latar belakang kejuruteraan, undang-undang atau perubatan. Yang penting hati terbuka untuk belajar dengan sepenuh hati.

Innamal a’malu binniat (perbuatan dinilai dengan niat). Niat bukan sekadar renungan tetapi keikhlasan. Dengan niat yang ikhlas, Allah akan bantu kita mencapainya. Jika tidak, niat kita akan membawa kita ke tempat lain. Tapi jangan risau, selalu ada jalan kembali, InshaAllah. Sertai kami, kumpulan yang sedang berlaku tetapi merendah diri (seperti yang orang lain katakan, bukan kami). Level Up Ireach Shaklee

level up ireach shaklee

Today was an exciting day for us at #shakleebiz.

Kami tidak pernah bekerja sendirian, kami mempunyai pasukan yang kuat dan menyokong yang bekerjasama secara sistematik. Hanya dengan bekerjasama kita boleh benar-benar berjaya. Pasukan kami, #ireach, diketuai oleh salah seorang Sarjana terbaik di Malaysia, dan terdiri daripada sekumpulan individu yang berbakat dan berdedikasi.

Acara hari ini menyaksikan ramai muka baharu menyertai kelas kami, bersama ahli lama kami yang bermurah hati berkongsi ilmu dan rahsia kejayaan dalam Shaklee. Kami percaya dalam membina satu sama lain dan berkembang bersama sebagai satu pasukan.

Jika anda seorang yang sedang mencari peluang untuk memperbaiki diri dan kewangan keluarga anda, kami ingin menjemput anda untuk menyertai kami. Pasukan kami boleh membimbing anda melalui proses dan membantu anda mencapai matlamat anda. Jangan teragak-agak untuk mendekati dan menjadi sebahagian daripada komuniti kami yang berkembang maju.

Kami faham bahawa membina perniagaan boleh mencabar, tetapi dengan pemikiran dan sokongan yang betul, apa sahaja boleh dilakukan. Kami di sini untuk membantu anda setiap langkah, untuk memastikan anda mencapai potensi penuh anda. Jadi mengapa tidak mengambil lompatan iman dan menyertai kami? Anda tidak pernah tahu, ini boleh menjadi permulaan lembaran baru dalam hidup anda. Level up Ireach Shaklee

supervisor shaklee income

Income Rank Supervisor Shaklee

bersemangat untuk berkongsi potensi manfaat menjadi Supervisor Shaklee, tahap kepimpinan pertama dalam sistem tujuh peringkat syarikat. Dengan mencapai pangkat ini, anda boleh memperoleh bonus yang boleh digunakan untuk menampung pelbagai perbelanjaan, seperti kos lampin, pinjaman pendidikan, pembayaran kereta, pembayaran gadai janji, atau menyimpan wang untuk percutian.

Salah satu perkara yang paling menarik untuk menjadi Penyelia Shaklee ialah sesiapa sahaja boleh melayakkannya untuk mendapatkannya. Tidak seperti syarikat lain, tidak perlu mengikuti sistem kekananan atau menjadi yang pertama menyertai untuk menaiki tangga. Selain itu, tiada kuota bulanan untuk dipenuhi, jadi anda boleh mencapai matlamat anda mengikut kadar anda sendiri.

Jika anda seorang yang rajin, bermotivasi untuk mengharungi cabaran, bersemangat untuk belajar, dan bersedia untuk berusaha, maka anda boleh menjadi Penyelia Shaklee. Inilah sebabnya mengapa ramai orang menjemput orang lain untuk mencuba perniagaan ini, kerana ia adalah peluang yang sangat baik untuk sesiapa sahaja yang sanggup bekerja keras.

Beza Income Pejabat Dengan Shaklee

Berbeza dengan pekerjaan pejabat tradisional yang memerlukan pelbagai kelayakan sebelum anda boleh memohon, model perniagaan Shaklee mengalu-alukan sesiapa sahaja yang bersedia untuk berusaha. Anda tidak perlu memiliki ijazah atau sijil tertentu untuk berjaya dalam perniagaan ini, dan anda tidak perlu berasa seperti anda tidak cukup baik.

Kos permulaan untuk menjadi ahli Shaklee juga agak rendah, dengan yuran pendaftaran hanya RM35. Sebaik sahaja anda menjadi ahli, anda akan mendapat akses ke portal web di mana anda boleh membuat pesanan dan menyemak bonus harian. Siapa tahu? Anda mungkin menerima bonus sejurus bulan depan, dengan pulangan yang boleh melebihi 100 kali ganda pelaburan awal anda.

Secara keseluruhannya, menjadi Supervisor Shaklee adalah peluang terbaik untuk sesiapa sahaja yang ingin membina perniagaan tanpa batasan tradisional struktur korporat. Selagi anda sanggup bekerja keras dan kekal bermotivasi, tiada had untuk sejauh mana anda boleh pergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *