Kelebihan Daftar Shaklee

Kelebihan Daftar  Shaklee

Kelebihan daftar Shaklee ? Bagaimana untuk daftar ahli Shaklee? Anda mempunyai TIGA(3) pilihan cara untuk daftar ahli Shaklee:

1. Daftar ahli ialah RM65 sahaja. Kos penghantaran Shaklee Memberkit ialah RM 10 ke Semenanjung Malaysia dan RM20 ke Sabah & Sarawak. Anda juga boleh membuat pendaftaran terus secara walk in ke HQ atau branch berdekatan anda. Pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu untuk membuat urusan pendaftaran.

2. Keahlian PERCUMA di berikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV (lebih kurang RM670) dan ke atas. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.

3. Dapatkan lebih manfaat dengan menyertai GOLD AMBASSADOR Program, di mana anda boleh membawa Business Shaklee anda ke peringkat Global dan boleh membuat tajaan ahli di luar Malaysia. Bagi mereka yang serius untuk memberi komitmen memulakan Shaklee Business, Gold Ambassador Program adalah pilihan yang tepat.

Apakah manfaat dan peluang yang ditawarkan apabila anda menjadi ahli Shaklee?

Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kempimpinan (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar KiraanMata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

Program Kereta

Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan. Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

Program Konvensyen/ Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

Apakah kelebihan berdaftar di bawah group kami(jutawan)?

 – Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di Facebook, group EXCLUSIVE hanya pengedar sah yang berdaftar bersama kami layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA SKOR yang tidak terdapat di mana-mana dari kami.

– Bimbingan OFFLINE – Coaching, Kelas bimbingan disediakan dan kamijuga mengadakan Misi Road Tour ke setiap negeri di Malaysia.

credit : iffah

JOM SERTAI KAMI @JUTAWAN MUSLIMAH

JEMPUTAN JUGA TERBUKA UNTUK ANDA YANG BERADA DI INDONESIA, KANADA, JEPUN, MEXICA, AMERIKA SYARIKAT. kelebihan daftar shaklee.

Blogger Hebat pun Daftar Shaklee ?

Blogger hebat mana ni ? Hahah, misteri sungguh bila dengar yang ada blogger hebat daftar shaklee jugak. Biasalah, sekarang ni zaman internet, semuanya dengan daftar shaklee dengan membaca blog blog yang telah mula membuat perniagaan shaklee dengan hanya sharing di blog blog mereka.

Kenapa kena tulis blog ?

Sebenarnya, kalau nak diceritakan, wife aku pun sebenarnya dari blog lah dia dapat macam macam, nak masuk tv, majalah, dan macam macam lagi semuanya  bermula dari blog. Kiranya aku dulu ada blog sebelum ni, paling lama dulu ialah tajuknya “perjalanan1712”, tapi masa  tu tah tiba tiba nak delete, dan sebagainya. Kesal aku sebab aku dah delete blog tu. Tapi bak kata  orang putih, semangat kena kental, so apa yang penting, usaha dan terus  usaha, dan akhirnya, aku telah mula menjadi bersemangat, dengan adanya beberapa teknik teknik rahsia  yang aku belajar dari group kami. So kalau korang berminat nak tahu tips rahsia tu, bolehlah daftar shaklee  di  sini. dengan hanya RM 65 sahaja.

Apapun, saya nak ucapkan terima kasih kepada blogger iella_kylla kerana menyenaraikan saya dalam blog anda yang cun lagi suci dan murni sambil ada musik indah. Jarang orang nak linkkan blog saya, jadi  terima kasih sekali lagi.  kelebihan daftar shaklee.

Daftar Sebagai Pengedar Shaklee Lepas SPM

Panggilan untuk semua lepasan SPM berumur 18 tahun ke atas untuk mendaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee . Apapun, banyak peluang yang akan diberikan kepada anda, nak buat duit, tak perlu dah minta mak ayah, kalau tak asyik 24 jam minta duit.  Memang seronok kalau lepas je habis belajar, income 10k , 8k, 2k, tak perlu susah susah cari kerja, itupun kalau rajin nak tambah duit raya.

1) Lepas korang tamat SPM, terus tunggu umur cukup 18 tahun ke atas, terus korang boleh jumpa kami, takpun contact kami kat facebook, terus berdaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee. Banyak aktiviti aktivit best lepas tu.

2) Anda akan di bimbing untuk melalkukan pemasaran yang berkesan, tanpa perlu keluar buat temu janji dan sebagainya, kami ajar teknik offline dan online yang berkesan, macam macamlah kami ajar nanti.

3) Daftar sahaja cuma RM 65, kami akan guide anda jika anda tiada modal untuk berniaga, kami akan ajar anda macam mana nak generate modal perniagaan anda dari RM 0 hingga ke beribu-ribu lemon camtu.

4) Bonus tu boleh dapat, dengan usaha, anda rajin, anda dapat banyak, cara -cara untuk mendapatkan bonus yang besar, dan sebagainya, banyak faedah ni.

5) Selain itu, SHAKLEE juga ada perlancongan percuma, bonus kereta, standardlah macam company lain. Tapi kalini korang tak perlu susah susah rekrut orang, memang senang je dapat. Wife saya nak pergi melancong bulan 9 ni, FREE ok

6) Amaln rohani pun ada sekali, yang very special untuk yang MENDAFTAR sahaja

Jom Daftar Shaklee

Bak kata orang jawa, banyak lagi benda yang anda boleh dapati di sini, saya tunggu anda untuk mendaftar sahaja. Selepas daftar, kami akan berusaha untuk membantu anda untuk berjaya dalam business SHAKLEE ini. Terpulang kepada anda, saya suka bila tengok anak anak muda. Dah berjaya, tak perlu masuk kerja, tak perlu minta duit kat mak babak. BOLEH KAHWIN AWAL, sebab duit semua dah cukup . Dulu saya ni, kerja minta duit mak bapak, jadi saya nak anda pun. Jom sama sama bagi duit kat mak bapak anda.

  • Takda MASA ?
  • TAKDA MASA NAK P STOKIS ?
  • TAKDA MASA NAK PERGI POS BARANG ?

– Jangan risau, banyak benda kami bole setelkan . YANG PENTING

DAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE SEKARANG !!!!

PERINGATAN: BUSINESS NI BUKANNYA SKIM CEPAT KAYA. TAPI MEMANG BOLEH CEPAT KAYA KALAU ANDA RAJIN BERUSAHA, KALAU LAMBAT PUN, REZEKI AKAN ADA JUGA. kelebihan daftar shaklee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *