GLA Shaklee Untuk Wanita

GLA Shaklee Untuk Wanita

Khasiat GLA Shaklee untuk wanita. GLA COMPLEX SHAKLEE merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi Vitamin E, Asid linolenik (LA), Minyak bunga matahari dan Asid gamma linolenik (GLA).

Khasiat GLA Shaklee

Kebiasaannya digunakan untuk :
↪ Sakit kepala
↪ Simptom PMS
↪ Regulate kitaran haid
↪ Untuk mereka yang menopause

Selain itu, GLA COMPLEX ini sangat bagus untuk :
🌸 Skin repair
🌸 Skin texture
🌸 Menjadikan skin glowing

FUNGSI GLA COMPLEX :
✔ Bagus untuk saraf
✔ Mengawal kolesterol
✔ Mengawal kencing manis
✔ Menguatkan immuniti badan
✔ Meningkatkan kesuburan
✔ Memperlahankan process penuaan
✔ Menguatkan kuku & rambut
✔ Membantu menangani ekzema
✔ Membantu dalam menangani menopause
✔ Melegakan PMS (Pre-Mensturation Syndrome)
✔ Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
✔ Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
✔ Melegakan simptom akibat Rhematoid Artritis
✔ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
✔ Mengurangkan “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung

GLA sangat membantu terutama mereka yang mempunyai :
▪Masalah jerawat
▪Masalah menstrual
▪Monopause simptom
▪Darah tinggi
▪Kencing manis

Yang lagi bestnya GLA COMPLEX nie mengandungi Vitamin E yang asli yang mana mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping dan bersisik. Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh wasap sis segera:

GLA Complex Shaklee

GLA Complex Shaklee

GLA COMPLEX SHAKLEE TEMAN BAIK UNTUK WANITA

Kalau dah dikatakan teman baik wanita,sememangnya wajib mesti ada lah kan..Dah tentu bagi banyakk kebaikan pada wanita utk dalaman wanita jugak

Lagi2 korang yang nak naik pelamin tu,
GLA ni boleh meningkatkan kesuburan badan wanita.. Mana tahu sebelum kawen dah consume awal.. Dah kawen cepat dapat baby.. Lagi sayang cik suami tau ! Hehe

Nak lagi bagus kena makan set kesuburan shaklee pun ada.. Dalam tu semua lengkap.. Yang dah kawen pun boleh makan jugak sebab ada yang merancang nak tambah baby mana tau kan huhu..

Selain tu, fungsi gla complex ni dapat membantu mengawal dan mengatur kitaran haid di samping melegakan PMS (sindrom pra-haid)..

So, korang yang ada masalah haid yg teratur tu mmg wajib sgt la consume GLA ni.. Memang membantu sangat.. In shaa Allah..

Consume GLA boleh jugak membantu menangani menopause dan jugak menguatkan kuku dan rambut kita..

Siapa yang ada masalah ezcema pun boleh cuba GLA ni selain tu dapat melegakan simptom akibat artritis reumatoid.. Mencegah daripada mengubati ye..

Wahh! dalam GLA ni juga ada mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri dan juga boleh menguatkan imuniti badan kita.. Paling best boleh memperlahankan proses penuaan kita bila dah tua nanti dan juga dapat mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung..

Kalau nak tau, GLA ni bagus juga dapat mengawal kencing manis dan darah tinggi serta mengawal kolestrol badan kita..

Berminat nak cuba? Jom wasap
Takkan baca je tapi taknak cuba rugi sangat2

wasap.my/60133612717/glacomplexfb/

GLA Complex Shaklee Teman Baik Wanita

GLA COMPLEX SHAKLEE TEMAN BAIK UNTUK WANITA

Kalau dah dikatakan teman baik wanita,sememangnya wajib mesti ada lah kan..
Dah tentu bagi banyakk kebaikan pada wanita  utk dalaman wanita jugak

Lagi2 korang yang nak naik pelamin tu,
GLA ni boleh meningkatkan kesuburan badan wanita.. Mana tahu sebelum kawen dah consume awal.. Dah kawen cepat dapat baby.. Lagi sayang cik suami tau ! Hehe

Nak lagi bagus kena makan set kesuburan shaklee pun ada.. Dalam tu semua lengkap.. Yang dah kawen pun boleh makan jugak sebab ada yang merancang nak tambah baby mana tau kan huhu..

Selain tu, fungsi gla complex ni dapat membantu mengawal dan mengatur kitaran haid di samping melegakan PMS (sindrom pra-haid)..

So, korang yang ada masalah haid yg teratur tu mmg wajib sgt la consume GLA ni.. Memang membantu sangat.. In shaa Allah..

Consume GLA boleh jugak membantu menangani menopause dan jugak menguatkan kuku dan rambut kita..

Siapa yang ada masalah ezcema pun boleh cuba GLA ni selain tu dapat melegakan simptom akibat artritis reumatoid.. Mencegah daripada mengubati ye..

Wahh! dalam GLA ni juga ada mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri dan juga boleh menguatkan imuniti badan kita.. Paling best boleh memperlahankan proses penuaan kita bila dah tua nanti dan juga dapat mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung..

Kalau nak tau, GLA ni bagus juga dapat mengawal kencing manis dan darah tinggi serta mengawal kolestrol badan kita..

Berminat nak cuba? Jom wasap kakteh
Takkan baca je tapi taknak cuba  rugi sangat2

#projekdds

GLA Shaklee Untuk Jeragat

GLA Shaklee Untuk Jeragat

Jeragat adalah sejenis penyakit kulit yang tidak berbahaya tetapi kehadirannya menyebabkan kulit wajah seseorang kelihatan tidak sihat selain menjejaskan penampilan.

Jeragat ialah tompokan berwarna coklat, atau coklat gelap atau kelihatan coklat yang pudar. Jeragat sering terjadi kepada wanita dan agak jarang terjadi kepada lelaki. Jeragat sering terjadi di bahagian atas pipi, atas bibir, dahi dan dagu. Jeragat kerap terjadi kepada wanita yang mengandung dan ianya di panggil Chloasma.

Kawasan sering terjadi jeragat;

63% akan kelihatan sekitar hidung dan dagu

21% akan terjadi di sekitar pipi dan hidung

16% biasanya akan kelihatan sekitar dibawah rahang

80% wanita mengandung sering mengalami jeragat yang dipanggil

“mask of pregnancy”

Anda perlu tahu jeragat tidak akan hilang dengan hanya menggunakan pencuci muka. Patutlah kan, asyik sental je tapi jeragat tidak juga hilang. Sebab inilah pengambilan GLA Complex sangat penting.

GLA Complex mengandungi 2 kali ganda lebih banyak GLA berbanding produk lain di pasaran. GLA adalah singkatan daripada gamma lenolenic acid (GLA).

Untuk tujuan menghilangkan jeragat, GLA berfungsi mengawal paras hormon estrogen dan testosteron. Ingat tadi kan, masalah jeragat adalah disebabkan ketidakseimbangan hormon, jadi bila hormon stabil masalah jerawat yang menjadi punca utama jeragat akan dapat diatasi.

GLA Complex juga berfungsi untuk memulihkan bintik penuaan / jeragat pada kulit dan melindungi kulit daripada sinaran UV dengan vitamin E yang terkandung di dalamnya.

Mak Saya Ratu GLA Shaklee

Mak Saya Ratu GLA Shaklee

Ni ratu GLA. Asalnya mak makan GLA dulu. Ainul makan vitamin Shaklee yang lain. Sebab mak pengguna tegar E*O . Jadi Ainul bagi la GLA suruh dia test. Mula mula dia tak mau. Tapi sebab stok e*o dia habis so dia try la gla. Malas nak p farmasi beli.

Sekaliiiii efek lagi wow..

Mak cakap nak menopause akan rasa panas, sakit kepala, emo

Makan gla kurang rasa simptom tu

Dan bila balik rumah nampak mak makin kurus, makin glowing kulit maka Ainul pun terus cuba makan GLA. Sampai la sekarang

Stok GLA ada sekarang. So kena simpan 1 hadiahkan untuk mak sayang

Apa Kaitan GLA Shaklee dan Poligami ?

Setelah saya membuat cerita tentang Poligami, ramai juga yang memberi maklum balas positif, dan ada juga yang tak berapa setuju termasuk awek aku yang cun kerana ambil GLA Complex Shaklee. Hoo, bulan 7 ni, amat penting sekali kepada para wanita di luar sana, yang tentunya nak pastikan  mereka dapat menyusun jadual waktu berpuasa. Yang dah berkahwin, tentulah nak kena semak jadual waktu bertugas khas, hoo, dan tak kurang juga , para suami yang berpoligami kena ambil berat jadual “waktu belajar” para isteri mereka. Jadi bulan 7 yang nak hampir dengan Ramadan Al Mubarak (bukan murtabak), marilah kita lihat kepentingan GLA. ( Sila baca betul-betul jangan sampai jadi GiLA sudah !!!)

Minyak Sayuran Terbaik

Hooo, sebelum ni kita dah dengar tentang minyak Ikan Omega Guard dan soy lecithin, jadi kali ini, satu lagi produk terbaik dari Shaklee ialah Minyak Sayuran, GLA , singkatan kepada Gamma Linolenic Acid .Hooo,bunyi macam pelik, je apa. GLA Shaklee ni pulak adalah gabungan GLA, Asid Linolenik, minyak bunga matahari dan vitamin E. Hooo, power sebenarnya ni, bila kita dengar Vitamin E, hoo, ok ni vitamin kesuburan dan kecantikan. Jadi manfaat vitamin E  yang banyak pun dah ada dalam GLA complex. Apa lagi, hoo Gamma ni bunyi macam kumpulan rock kapak Gamma, hahaha, memang kalau dalam mood jiwang dan bercinta, dengar lagu rock kapak kumpulan Gamma yang bertajuk “Kembang Terhalang “, tentu hormon cintan cintun terlebih aktif, sebab tu keluar jerawat.

Minyak Bunga Matahari

Hahaha, bila terdengar pasal Bunga Matahari, aku teringat pulak lagu Maya (bukan maya karin ye) lirik dia ada dia cakap, “bunga-bunga matahari”, hooo, best -best. Jadi manfaat bunga matahari ini memang sama macam GLA dan vitamin E. Minyak yang bagus ini sememangnya anti oksida, supaya anda kelihatan cun macam Maya Karin atau penyanyi Maya tu sendiri .
Khasiat dan Kelebihan GLA Complex Shaklee

Sama jugak seperti vitamin E dan minyak bunga matahari, GLA mempunya banyak manfaat terutamanya untuk para wanita dan janda diluar sana. Tentu sekali mahukan kesihatan yang top untuk melayan suami tercinta. Mak mertua saya pun ambil, badan sihat, tak selalu penat, cergas.

Membantu mengawal masalah kitaran Haid
Kesuburan
Kecantikan kulit
Mengatasi gejala PMS
Membantu menangani menopause
Menguatkan imuniti badan
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis
Mengawal kolestrol

Suami Berpoligami  Mesti belikan GLA untuk Isteri-Isteri

Hehehe, bila bab pengaturan jadual waktu tugas-tugas khas, tentunya para suami kena ambil berat. Jadi untuk mengatasi masalah para isteri yang tidak teratur kitaran haid, Suami yang gagah amat-amat sangat digalakkan beli 1 set GLA, 6 botol percuma 1, kerana kalau katalah ada 4 isteri macam SY, boleh GLA untuk seorang satu, dan lagi tiga tu boleh bagi kat adik beradik lain. Ataupun simpan untuk stok akan datang. Ternyata, GLA memang diperlukan untuk poligami ini. Itulah serba sedikit kaitan GLA dan poligami. Tak banyak pun. Apapun selain itu, Suami pun kena ambil juga Vitamin E dan Zinc, kalau susah sangat, boleh telan terus Vivix !!!!. Nak order GLA Complex boleh hubungi saya 0163944294.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *