Gaji Shaklee

Gaji Shaklee

Purata Gaji shaklee Pengedar Shaklee sebulan. Paling2 tidak pun dapat RM1500 dan tidak mustahil nak dapat yang paling atas tu. RM50000 rank Master Coordinator. Tak mustahil.

Gaji Shaklee Best

Gaji ni anggaran purata sahaja tau. Sebab agihan gaji ni ikut jumlah jualan bulan tu. Kalau sale banyak makin banyak la bonus korang dapat.
Siapa tak cuba bisnes Shaklee ni memang rugi. Daftar RM35 sahaja. Tapi potensi untuk dapat pendapatan bulanan RM1500 sebulan sangat mudah, peluang depan mata je.
Rugi sgt kalau takut mencuba.
Kalau tak cuba memang rugi sgt2
Anda dah biasa buat bisnes dropship.
Anda dah ada basic bisnes online
Anda dah ada basic marketing
Anda dah ada network
Anda dah ada customers

Suri rumah pun boleh buat bisnes ni sambil lipat baju, cuci pinggan, tengah susukan anak pon boleh closed deal vitamin berkotak2 banyaknya. 14hb gaji bisnes mendarat masuk acc maybank. Boleh beli gelang emas atau masukkan ke dalam ASB.

Mudah sangat2 bisnes dengan team kami
Semua mula dari zero. Dari tak reti apa2. Sekarang dah jadi hero.

Closed deal bertimbun timbun.
Ada yang dah beli kereta dengan slip gaji Shaklee
Ada yang dah lulus loan rumah dengan slip bonus Shaklee

RM35 sahaja.
Giler kan bisnes Shaklee ni.

Duit Gaji Labur Sikit Beli Shaklee

Duit Gaji Labur Sikit Beli Shaklee

Korang dah gaji?
Meh labur sikit duit untuk penjagaan kesihatan kamu.

Korang boleh cari yang mana satu korang mahu. Mahu beli semua pun boleh..

Tapi saya lagi suka kalau kamu beli produk kesihatan Shaklee, kamu terus join ahli.

Join ahli untuk penjimatan. Banyak beza harga tau jika korang jadi ahli.

Tidak semestinya jadi ahli terus kena menjual ya.. Tidakkk..

Tapi kalau korang mahu cari side income, yes.. Why not you just try kan.. manatau rezeki korang kan setiap bulan dapat bonus 4 angka..

Bah, korang boleh survey2 dulu set kesihatan mana yang kamu berminat. Bila dah berminat tu, kamu klik terus

Business Shaklee Dari Gaji Kerani RM1.5k ke Income RM20,000 Dengan Shaklee

Dahulu kerja kerani gaji hanya RM1500 sahaja. Cukup cukup makan dan kadangkala tak cukup sampai tiada saving langsung. Nak impikan berjalan ke oversea, beli kereta mewah memang jauhlah sekali. Duit gaji habis bayar kereta kancil, bayar pengasuh anak anak.

Begitulah kisah Puan Salwa sebelum bermula dengan business Shaklee. Tapi biasa sangka permulaan dalam business dari beli untuk makan sendiri sehingga boleh jana pendapatan RM20k sebulan. Travel ke luar negara setiap tahun . Boleh bawa ayah jalan jalan luar negara

Travel Mewah Free Setiap tahun

Dengan business Shaklee bukan kita sahaja boleh pergi tapi suami, anak anak pun boleh rasa trip melancong ke luar negara secara percuma. Gambar dibawah ini suami Puan Salwa dan anak pertama mereka Zikri di Universal Studio Los Angeles.  Tiket flight, hotel, tiket masuk Universal Studio semua Shaklee bayarkan

Trip ke Dubai bersama Shaklee. Selepas ke Dubai dibawa menunairakn Umrah. Bestkan dapat buat Umrah FREE, Mewah

Puan Salwa dana ank ke 2 mereka i malam dinner atas Cruise. Trip Shaklee yang sangat best. Ada dinner, makan sedap

Melancong dengan kawan, Family Guna Income Shaklee

Dengan income Shaklee, tiada masalah untuk melancong dengan kawan kawan, bawa keluarga berjalan. Kalau dulu sangat berkira kira.

Award

Kalau kerja makan gaji kena tunggu dapat anugerah pekerja cemerlang yang bukan setiap tahun kita akan dapat. Tapi dengan business Shaklee setiap tahun kita aakn diraikan atas kejayaan kita

Dapat Beli Kereta Idaman Dengan Shaklee

Kalau guna slip gaji dulu mana lepas kan. Tapi guna slip gaji Shaklee terus approve untuk beli kereta idaman

gaji shaklee

Gaji 1 hari Business Shaklee

Gaji 1 hari berbusiness Shaklee .1st December 2020 ! Dulu pernah tertanya-tanya, business Shaklee ni real ke tak eh. Pernah sampai satu fasa, geleng kepala bila tengok bonus super upline sebulan Rm50k. macam tak logic, jual Vitamin kesihatan dapat income macamtu Saya pun tak pernah terfikir akan berada sampai ke tahap sekarang.

Tapi apa yang saya boleh share serba sedikit tips adalah, YANG NAK BERJAYA adalah DIRI SENDIRI. Yang nak improve kehidupan, adalah DIRI SENDIRI.

Bukan MENTOR korang, bukan siapa-siapa sekalipun. Kita buat business bukan sebab orang lain, bukan sebab orang suruh, tapi sebab diri sendiri yang BETUL-BETUL BERKEHENDAK. Attitude. Please don’t blame others!

Andai kata kita belum lagi berjaya capai something, stop blame orang lain, sebaliknya check apa lagi yang tak cukup kita buat, apa lagi yang kita belum all out gila-gila, apa lagi yang belum kita sacrifice, apa lagi yang belum kita BERI DENGAN SEPENUH JIWA kita. Bila sendiri pun bila tak dapat capai something, tau itu adalah SALAH DIRI SENDIRI. Kecuaian, kelalaian diri sendiri, mungkin tak habis all out lagi, mungkin ada lagi yang ilmu-ilmu dah belajar tapi tak habis apply ! Tak habis bagi 200% focus.

InshaAllah, selagi umur masih ada, ada kudrat ni, invest lah masa kita, struggle, rasa susah dulu demi kesenangan akan datang.

~Master Irene

“All our dreams can come true if we have the courage to pursue them.” Walt Disney

gaji shaklee

Gaji 1 hari Business Shaklee RM5k bersamaan gaji 1 bulan makan gaji

Dalam Shaklee tiada yang mustahil sebab kita dibayar dengan UNLIMITED income. Ada yang setiap bulan enjoy menikmati income ratusan ribu. Dengar macam tak percaya kan. saya pun dulu tak percaya. sampai saya berjaya dapat 5 angka sebulan dengan Shaklee. Income yang kalau saya nak dapat makan gaji mungkin dah dekat nak pencen. huhu

Apapun dalam business perlukan KERJA KUAT, SEMANGAT KUAT. ramai yang cepat berputus asa. kena reject terus nak sentap stop berniaga.

Ada Mentor, team yang Membantu Support, Ajar kita Maju ke Hadapan

Dalam business ni kita tak kesorangan. kita ada team, kita ada mentor yang sentiasa nak bantu kita maju ke hadapan. Saya asalnya tak yakin diri, tak tahu . Banyak refer mentor dan sampai sekarang keep on belajar untuk majukan diri.

gaji shaklee

gaji shaklee

Nak dapat Income RM5k macam ni? Jom join kami

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
in Media SEMANIS KURMA, WANITA HARI INI, KOSMO, MAJALAH MIDI ,MASAK BERSAMA CHEF ISMAIL
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

Leave a Reply

Open chat