ESP Untuk Kulit Cantik

ESP Untuk Kulit Cantik

ESP DAN VITA C SETIAP PAGI. Memang terbaik esp shaklee UNTUK KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK. ESP Untuk Kulit Cantik memang terbaik. MASIH RAMAI XTAU APA ITU ESP? Apakah ESP Shaklee ini? Mesti ramai yang ingin tahu kan? Ada yang ingat ESP Shakleee ni susu.

ESP Untuk Kulit Cantik

Haaaa kurang tepat sebenarnya. ESP Shaklee ini adalah suplemen protein. Dan protein dalam ESP Shaklee ini sangat berkualiti tinggi. Nama panjang dia Mixed Soy Protien Isolate Powder with Vanilla Flavour atau singkatannya ESP.

Vitamin c pula ramai maklum yang vitamin ni memang sangat bagus untuk kulitkan?? Ok pagi ni nak cerita sikit kebaikan esp and vita c untuk kulit sahaja. Ini juga antara effect yg kita boleh dapat sepanjang mengamalkan esp dan vita c. Antara kebaikan esp dan vita c untuk kulit ialah:

đź’‹Mengekalkan kulit muda dan sihat.
đź’‹Memudarkan dan menghilangkan kulit berparut, bekas jerawat dan strechmark.
đź’‹Mencerahkan kulit satu badan. Kulit lebih berseri tak kusam.
đź’‹Menganjalkan dan menegangkan kulit termasuk payudara dan punggung.
đź’‹Memperbaiki kulit berminyak dan juga kering.
đź’‹Memudarkan jeragat.
đź’‹Memulihkan kedutan pada kulit.
đź’‹Melambatkan proses penuaan kulit.
đź’‹Mempercepatkan proses penyembuhan luka.
đź’‹Kuku juga lebih cantik dan sihat. Tak mudah patah atau berkupik kulit di sekitar.

Minum ESP Bye-Bye Jerawat Parut

ESP Shaklee Kulit Cantik

Assalammualaikum Semua Follower yang cantik dan comel semua. Rasa sangat bahagia dan gembira nak share dengan korang semua. Bulan ini promo hebat untuk anda semua. Dulu kulit yang gelap serta tidak yakin diri ini cantik. Alhamdullilah consume HOT ITEMS dari Shaklee.

Tentunya ENERGIZING SOY PROTIEN (ESP)

ESP adalah serbuk protein yang berkualiti tinggi dan telah melalui kajian klinikal yang paling banyak di US sebelum dikeluarkan di Malaysia. ESP bukan produk yang cikai dan sebarangan yang boleh dapat di tepi jalan dan pasar malam. ESP ini mengandungi kacang soya non -GMO dan mengandungi 22 jenis asid amino, yang penting rendah lemak dan rendah kolestrol yang tidak boleh dihasilkan oleh badan seseorang manusia.

memang paling suka ESP ini kerana ianya buat kulit kita jadi putih dan cantik. Jangan korang cakap makan sehari boleh putih dan cantik pulak kulit. Produk daripada Shaklee ini semulajadi jadi dia ambil masa bagi seseorang yang mengamalkan. Bukan semua orang sama tahu. Walaupun korang makan ESP tapi pengambilan air tidak cukup 3liter sehari yanie akan say pada korang semua hye hye bye bye la yerk. Nak tahu kenapa korang perlu minum air banyak bila korang semua amalkan supplemen. Sehari Wajib 3Liter Air Untuk Anda.

ESP memang best tahu. Bukan sahaja boleh minum malah boleh buat masker lagi. Bukan yanie seorang jer sukakannya. Ramai yang berpuas hati. ESP boleh buat kulit jadi putih dan cantik kepada semua yang konsisten dengannya.

Nak tahu betul or tidak??

Soya yang terbaik di dalam ESP dapat meningkatkan kolagen di dalam sel badan seseorang. Dengan meningkatkan usia maka ia akan menyebabkan penghasilan kolagen oleh tubuh semakin merosot dan berkuragan. Kolagen merupakan khasiat yang penting dalam mengekalkan kelembapan serta keanjalan kulit. Soya di dalam ESP berperanan dapat melembapkan kulit serta membantu memperbaiki tekstur kulit jadi ia bertindak sebagai pelembap dan menjadikan kulit akan kekal lembut segar putih dan akan menjadi lebih cantik. Ia juga dapat membantu melindungi kulit dari sinaran UV.

Khasiat yang terdapat dalam ESP SHAKLEE bukan sahaja buat kulit jadi putih dan cantik :

Menjadikan kulit muka cantik, putih, halus, gebu dan berseri.
Memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih.
Sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak.
Membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.
Membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu hamil di tahap optimum.
Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur.
Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.

esp shaklee parut jerawat pudar selepas 3 minggu

ESP Shaklee Cerahkan Kulit Muka

SEMUA JENIS JERAWAT HABIS HILANG DEKAT MUKA SIS NI. Die minum ESP gais tambah pulak dengan vitamin c ni. Kalau nak tahu, kandungan dalam ESP ni sangat bagus kerana dia boleh merawat dari dalam tauu! yang ada GASTRIK pon baguih minum ESP ni!

Kandungan niacinamide dlm ESP ni juga boleh bantu mencerahkan tubuh kita tau Selain tu kite mudah kenyang, dan, dan dan kalau ESP ni mampu bekalkan tenaga yang berpanjangan! Nak cantik kena usaha & yang penting kena konsisten . ESP ni kkm approved & halal , selamat untuk diminum. Nak tahu lebih lanjut? jom pm kita

NAK KULIT GEBU? BEBAS JERAWAT ? Esp is the best! semua orang yang nak kulit cantik, saya highly recommend untuk cuba ESP ni. Rata-rata bagi feedback skin semua glowing, bebas jerawat bila minum ESP. Skin yang gelap pun jadi cerah. Skin kusam? Jadi berseri.

Bukan hanya bantu dapat skin yang sihat, consume ESP pun bantu you loss weight sekali! Banyak sangat feedback saya dapat berat mereka loss dan dapat skin cantik asbab consume ESP. Sebab inilah Esp merupakan best seller dalam shaklee tau.

Setong tahan 2-3 bulan. Harga sangat berbaloi tau!! Hampaa nak ESP juga? Grab yours now sebelum stock habis Special consultation, free tips yang saya akan share untuk semua customer

ESP Shaklee Cerahkan Kulit Muka

Kelebihan ESP Shaklee Untuk Kulit

Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Jom rajinkan diri sikit apa KELEBIHAN ESP UNTUK KULIT ANDA

1) Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut

2) Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles

3) Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain

4) Mencantikkan dan menganjalkan kulit – ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan kulit, bertindak sebagai agen anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit, mengembalikan kelembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut

Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan keremajaan kulit dan memastikan kita sentiasa bertenaga sepanjang hari .

Kelebihan ESP Shaklee Untuk Kulit

Leave a Reply

Open chat