Cadangan Vitamin Menyusu Shaklee Mampu Milik

Cadangan Vitamin Menyusu Shaklee Mampu Milik

Seronok juga bila dengar ada mak mak yang betul betul nak susukan anak dengan susu ibu. Hoo, itu semua Allah dah bagi, buat baiknya untuk manusia, hehe, susu formula kalau dah kecemasan sangat bagi jugaklah, tapi kalau boleh nak perfect, nak bagi susu ibu je, 6 bulan cantiknya. Tapi kesian juga  bila dengar cerita orang terdekat kita, tak boleh nak bagi anak susu ibu. Dah cuba itu ini dan sebagainya. Oklah, takpa, sebenarnya, kena belajar juga ye teknik yang betul. Oklah, pasal teknik yang betul tu, boleh refer kat Ainul, tapi sekarang ni nak cerita sikit pasal set bajet mampu milik Shaklee untuk korang di luar sana !!!

Set Menyusu Shaklee
OSTEMATRIX
Kalsium sebenarnya amat penting bagi ibu ibu yang baru lahir ni. Nak cerita pasal kelebihan Kalsium ni, macam macam boleh, oklah gua amek sikit kelebihan Kalsium

atasi masalah sembelit
memberi tenaga dan dan mudah bangun dari tidur
mengekalkan tekanan darah normal
membantu kita segar
mengelakkan kemurungan 
mengatasi masalah “water retention” 
mengatasi masalah pra-haid  
mengelakkan kekejangan & sakit tulang belakang  
membantu pengeluaran susu (milkbooster) dgn syarat perkara asas penyusuan dipatuhi  
mengatasi masalah pereputan tulang  
memastikan tulang padat bg mengampu tubuh yg berat(jika ada masalah berat berlebihan)

ALFALFA COMPLEX
Oklah cerita pasal Alfalfa complex ni, ramai dah tahu, paling power dia ni boleh sembuhkan kanser. Tak lupa juga ye, mostly ramai cakap kat luar internet sana, alfalfa sememangnya MILK BOOSTER untuk para ibu. So nak cerita jugaklah dari blog mommy hadhatina, ini pengalaman dan pengamatan dia.

ada orang makan 2 biji alfalfa susu badan dah increase on next pumping session
ada orang makan 2 biji alfalfa sampai demam bengkak susu, so, dia cuma perlu makan sebiji sehari je
ada orang perlu makan lebih daripada 2 biji untuk dapatkan hasil yang diinginkan
ada orang tak cukup dengan alfalfa, perlukan Ostematrix dan/atau ESP
ada juga yang tak perlu/tak boleh alfalfa atas sebab-sebab kesihatan

KONSEP YANG BETUL
Perlu ambil perhatian juga ye, pasal menyusukan anak ni bukannya bergantung kepada Supplemen. Kalau tak ambil pun boleh. Apa yang penting di sini teknik dan pemahaman ibu itu sendiri tentang supply demand susu ibu, cara berpantang, power pumping dan sebagainya. Di sini, saya nasihatkan kita sama sama belajar, tak kira ibu malah SUAMI lagi penting kena tahu semua konsep ni dalam kepala, dan memahami para ISTERI yang mengeluh dan stress pasal susu tak cukup dan sebagainya. 

Leave a Reply

Open chat