Buat Duit Dengan MLM SHAKLEE

Buat Duit Dengan MLM SHAKLEE

Buat Duit Dengan MLM SHAKLEE. 3 daripada 4 rakyat Malaysia tiada DUIT SIMPANAN RM1,000 untuk kecemasan, 90 peratus rakyat Malaysia tiada simpanan mencukupi untuk usia persaraan. Adakah anda salah seorang daripada ini ? Kalau begini, anda mungkin perlu join MLM

Kenapa Perlu Ada SAVINGS ?

Menurut pakar kewangan 20% dari gaji adalah untuk saving. 80% lagi baru untuk bayar hutang, bayar bil dan lain-lain. Berapa saving anda? cukup atau lebih 20% tak??? kenapa perlu saving?? Simpanan untuk masa depan, untuk masa kecemasan dan untuk anak-anak belajar, kahwin.


Lambat lagi anak nak kahwin? kalau bukan sekarang menyimpan agak-agak nanti nak guna kahwin anak boleh ke dengan segera dapat duit? jangan la pula pinjam Along ye. Anda menyimpan RM100 setiap bulan. 1 tahun = 12bulan, jadi RM100x12bulan= RM1200. kalau 20tahun , RM1200x20= RM24000 .. banyak ke untuk 20 tahun akan datang ?

semuanya terpulang pada anda sama ada anda fikir ianya perlu atau tidak. Jika gaji anda RM3000 & side income RM500 sebulan pun, at least side income tu boleh simpan kan ? Mengejar duit?? tak kejar tapi zaman sekarang semua kena ada duit. nak masuk tandas pun kena bayar kan.

Kalau Anda Rasa Sukar Untuk MENYIMPAN DAN BERHUTANG, memang perlu sangat buat SIDE INCOME !!!

Zaman sekarang side income boleh dilakukan samada secara fizikal mahupun melakukan business online. Biasanya yang menjadi populariti rakyat malaysia untuk mencari duit tambahan ialah:

1. Cikgu Tusyen – kenalah yakin dan pandai mengajar. tapi ada yang jenis tak berapa pandai akademik, sukar nak jadi cikgu tusyen

2. Jual Nasi Lemak – kalau muka cun, ada peluang jadi nasi lemak viral. kalau tak pandai masak, memang payah sikit

3. Buat Cupcakes – kalau kreatif memang best, tapi masalahnya nak beli oven pun payah, tiada modal permulaan

4. Menjahit – biasanya kena siapkan banyak tempahan, dan paling sadis bila silap saiz baju

5. Menulis Buku – perlukan banyak idea dan masa, dan juga pandai mencari penerbit yang terkenal

6. MLM – senang cerita, modal rendah, boleh buat secara online dan banyak bantuan dan sokongan dari upline

MLM SHAKLEE Boleh Percaya ke ? Boleh Untung Ke ? Senang Jual ke Shaklee nih ? Boleh Pergi Jauh ke ?

kebanyakkan mangsa di atas ditipu dengan skim piramid, menekan prospek dengan modal yang tinggi, sehingga ada yang mudah ditipu, dengan juga syarikat MLM yang tidak berdaftar dengan Akta Jualan Langsung.

Kami Ainul Mustafa dan Faiz Saaid, akan membantu anda dalam business MLM SHAKLEE. Kami bukan nak cekik duit anda, tapi kami tahu MLM SHAKLEE memang terbaik kerana.

1. MODAL RENDAH – Anda boleh bermula dengan modal rendah keahlian tidak sampai RM 70 untuk memulakan perniagaan shaklee.

2. PRODUK TERBAIK – produk shaklee ialah terbaik dibuktikan melalui kajian landmark study dan tidak mengikut musim dan pengaruh viral

3. ADIL – Pelan pemasaran berdasarkan nilai jualan produk. Siapa usaha lebih dia dapat. Tiada istilah upline goyang kaki.

4. COMPANY KUKUH – Company shaklee dah bertapak kukuh dalam dunia 60 tahun dan tak pernah gagah bayar bonus SID seluruh dunia

5. BONUS UNLIMITED – bonus tiada had, mengikut kerajinan dan usaha anda sendiri. Bonus hingga 2,3,4,5,6,7 angka

6. BEBAS CARA – Boleh dilakukan di mana sahaja, bermula dari rumah, secara online dan juga secara terus menerus.

Jika anda menyertai Team DIET DIET SIHAT, anda akan mendapat banyak kelebihan dan faedah yang menarik . Semuanya untuk membantu anda untuk membangunkan business anda.

KITAB WORDPRESS NINJA – Anda akan diberikan kitab buat sales dengan masyuk tanpa dikesan oleh pihak lawan, sesuai untuk yang busy gile kerja

PAGE FACEBOOK VIRAL – Anda diberikan peluang menggunakan page banyak likers untuk viralkan diri korang sendiri.

SKRIP CLOSED SALES – skrip dan ayat terbaik macam mana nak closed sales dan signup ramai new member dalam organisasi anda

KOLEKSI VIDEO – Anda juga boleh menggunakan video testimonial dari group upline kami yang super padu untuk marketing anda.

GROUP SUPPORT – Anda akan di masukan dalam group support yang sangat positif dan kami akan berkongsi tips rahsia untuk berjaya.

KOLEKSI TESTIMONI –¬†Anda akan diberikan banyak koleksi testimoni yang boleh digunakan dalam pemasaran anda

Buat Duit Dengan MLM SHAKLEE

BERAPA BANYAK DUIT SHAKLEE BOLEH BAGI ?

Zaman ekonomi tak stabil ni, ramai yang mula mencari cari peluang business part time. Malah golongan professional seperti jurutera, doktor juga pun turut ambil peluang buat part time business. Kalau kita boleh keje kuat sikit dan dapat lebih untuk diri sendiri, keluarga apa salahnya kan. Ada lebih boleh cepat cepat settlekan hutang, bawa anak anak travel, bagi duit lebih kat mak ayah

APA YANG SAYA BOLEH DAPAT DENGAN BUSINESS SHAKLEE

1. Income UNLIMITED

Anda ada peluang untuk jana pendapatan 4, 5 angka sehingga UNLIMITED pendapatan sebulan
Ada seorang student yang masih belajar menjana pendapatan RM7k sebulan.
Ada seorang doktor income RM10k sebulan makan gaji dan income business RM100k sebulan
Ada seorang usahawan Shaklee income RM700k sebulan. Ye sebulan bukan 1 tahun
Ada peluang besar untuk dapat income yang besar. Jadi kenalah rebut peluang kan

2. FREE TRIP

Siapa tak suka melancong kan. Lagi BEST kalau melancong FREE. flight , hotel mewah, makan mewah ,aktiviti yang BEST. Semuanya FREE.
Tahun 2021 ni anda berpeluang ke LOS ANGELES dan BALI PERCUMA
Ini bukan scam tau. BETUL punya. Janji kena USAHA ?

3. AWARD

Manusia mesti suka penghargaan, award. Dalam business ni anda akan diraikan di majlis award yang EXCLUSIVE
Dapat award ada nama sendiri..best tau. Kenangan sampai mati. Boleh letak kat almari.boleh cite kat anak cucu

4. BUSINESS DIWARISKAN

Kita belajar sampai PHD. Sijil PHD tu xdapat nak bagi kat anak anak kan
Business ni kita bina sekarang dan nanti kita wariskan pada anak anak. Anak anak kami sudah dijamin kerjaya dengan gaji 5,6 angka sebulan.
Jadi kenapa taknak usahakan sekarang untuk legasi keturunan kita

Jangan biarkan masalah HUTANG dan DUIT menghantui anda. JOM SERTAI KAMI DI DIET DIET SIHAT

One thought on “Buat Duit Dengan MLM SHAKLEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *