Bonus Shaklee

Bonus Shaklee

Berapa bonus shaklee sebulan kalau jual Shaklee? Kalau tengok gambar di bawah, ada nyatakan bonus dikira bermula dari pembelian RM460 ke atas(sangat mudah utk capai target ini). Bila kita start post.. Fikirkan yg positive.. Anda pasti tidak menyangka sales bulanan anda selalu melebihi target…

Jadual Bonus Shaklee

Itu bermaksud dengan point 150UV minimum baru anda layak dapat bonus sebanyak 5% iaitu lebih kurang RM24.

Peratusan bonus dipecahkan mengikut beberapa peringkat UV (Unit Volume). Nak senang UV tu macam point la iaitu:

RM480 = 150 uv = 5%
RM960 = 300 uv = 8%
RM1920 = 600 uv = 14%
RM3840 = 1200 uv = 17%
RM9600 = 2000 uv = 21%

Setiap produk Shaklee ada UV tersendiri. Contoh SR Vita-C Plus ialah 23, ESP ialah 39. (Carta UV ni akan diberikan bila anda menjadi ahli Shaklee). Bila kita tengok pecahan uv tu dah boleh target nak buat sales berapa dan berapa pulangan bonus yang kita dapat.

Katakan bulan December 2016, kita target nak bonus RM600+, jadi sepanjang November , kita kenalah kumpul UV lebih kurang 1200 uv.

More details direct PM ya.. Personal coaching ~ FREE!!! untuk mereka yg berniat tambah poket money setiap bulan.

Pengiraan Bonus Shaklee Individu

Soalan punya tak susah pun ada juga yang masuk dalam blog faiz saaid ni. Oklah takpa, janji untuk nak senangkan hati rakyat Malaysia yang baru je dapat BR1M, kita tengok sikit macam mana nak kira bonus Shaklee individu ni. Tak susah pun, janji buat sales,

Efektif Dalam Sebulan
Kalau nak dikira, Shaklee ni kena buat sales tiap tiap bulan, bukan buat sekali, lepastu goyang kaki menari lagu zapin, yang tu, kena buat MLM lainlah macam burung dan sebagainya. Sebab tu orang tak nak buat business Shaklee ni, memang susah, setiap bulan kena efektif, kalau tak perform, dapatlah bonus sikit je.

Bonus 4 Angka
Kalau personal sales korang tu dah cecar 3000 UV, atau jualan nya mungkin dalam 10000, bolehlah merasa bonus 21% daripada hasil jualan,. takda nak masuk uv, guv, dan macam macam lagi. Shaklee senang kawtim. Hahha, maksudnya kalau personal buat dalam rm 11000, bonus peribadi dapatlah dalam 21% dari 11000, kan senang kira ?

Group UV Apa Pulak
Yang ni kalau dah ada anak atau dowline, yang ni cerita lain bro, kalau nak tahu pasal GUV ni, bolehlah tengok entry aku sebelum ni. Tapi buat shaklee ni, kalau ko pandai jual, ko boleh untung, pastu, kalau boleh ajar anak ko menjual, lagi ko untung. Sebab tu ramai tak join shaklee ni, tak syok, orang nak business, sekali masuk RM600, cari 3 orang dan sebagainya.

Kalau Berminat JUGAK ?
Kalau dah berminat jugak nak join, bolehlah contact bini aku senang, tak pun contact aku pun boleh, senang je nak buat sales:

Pengiraan Bonus Shaklee Individu

Cara Kira Bonus Shaklee

Alhamdulillah, hari isnin ni, pagi pagi dah hujan, turun lagi rahmat Allah ke muka dunia ni. Hari ini nampaknya semua keluarga Rumah Mesra Ceria dah bersemangat untuk serbu vitamin C. Memang vitamin yang ditunggu-tunggu selama setahun, macam-macam perkara berlaku semasa kehabisan vitamin yang paling gila ini. Oklah, tapi berbalik kepada tajuk kita. Macam mana ye nak kira bonus Shaklee ni ? Adui, ada juga orang tanya dalam nuffnang. oklah takpa, biar saya cerita sikit sikit je.

Paling Mudah

Hahah, sebenarnya bila kita pasal bonus Shaklee ini, banyak dia punya kelebihan. Ada bonus kereta, bonus kepimpinan, bonus coordinator. Tapi itu kena naik jadi leader dulu, ataupun, bila dah lepas Supervisor, dah boleh dapat bonus macam tuh, banyak woo !!! Tapi mahu kira mudahlah, kita tengok bonus jualan dulu. Kiranya kalau group bawah kita dapat buat jualan dalam RM 10k, kiranya dah boleh lepas dapat 21% untuk jualan sendiri. Kiranya kalau personal kita dapat buat sales dalam RM 5k, so bonus kita je dapat dalam RM 1000 jugak. hahah, banyak kan ? Oklah tuh, itu memang cara kira dia. Memang sempoi, so kalau nak detail lagi, boleh daftar ahli senang je, RM 65, semua setel, siap online lagi !!!

Berapa Banyak Boleh Dapat ?
Bergantunglah pada usaha kita. Tengok kita ni kuat ke tak, nak hadapai dugaan dan cabaran. Menjadi leader terhebat, boleh dapat banyak punya bonus. hooo. Kena pandailah buat JUALAN. Ini paling penting. Bila sudah pandai, hoo, barulah bonus banyak. Tak mahu buat style PONZI, nak join, kena keluar 10k, 20k macam team burung dulu. Adoi, Oklah, dalam group jutawan, ada yang dah dapat dari 2,3,4,5 dan 6 angka pun dah ada. Oklah, takpa takpa, nanti kita tengok siapa yang dah cecah bonus 1 juta !!!

Cara Kira Bonus Shaklee

Beli Gitar

Bilo kito sebut pasal bonus ni tentu sekali ramai yang tahu pasal bonus Shaklee dan syarikat syarikat yang lain. So macam macam syarikat offer bonus ni, kalau petronas ada gaji dan bonus, kerajaan pun ada bonus dan gaji. Kalau Shaklee ni tiap tiap bulan ada bonus hasil dari jualan yang dibuat oleh seseorang SID . Oklah nak cerito sikit pasal bonus Shaklee ni

1. Ramai yang salah anggap bonus ni sebagai untung jual Shaklee, tu silap besar tuh. Jangan lupa, apapun perniagaan jual beli ada untung runcit. Ramai duk silap bab ni sampai jual harga tak untung dan boleh dikatakan ramai tak fokus untung sebab bonus dah besar.

2. Dulu Shaklee bank in ke Maybank je, takpun keluarkan cek. Sekarang bila dah lain macam ni, bank America ni dah buat sistem bagus semua bank boleh bedal bonus, takdo dah cek kertas semua. Bulan depan bonua masuk setiap 15 hrbln.

3. Bonus Shaklee macam macam ada, bonus personal, bonus group, bonus leadership bonus kereta dan macam macam lagi bonus Shaklee bagi kat kami. Oklah sekarang bonus tuh boleh bikin belanja, amek sikit beli gitar karen hahahha. Oklah tuh.

4. Orang bonus besar ni tak tahulah depa buat apa, so pandai pandailah belanjakan bonus tuh, buat beli kerepek ke, apapun HUTANG kena setel dulu !!!!
Oklah sekian sahaja dari bilik berita tv 90. Salam mesra dari en faiz

gitar

Beli Rumah

KORANG TAHU TAK BONUS STATEMENT SHAKLEE LAKU UNTUK BELI PROPERTY

BELI PROPERTY GUNA INCOME SHAKLEE LAGI MUDAH DARI BELI PROPERTY UNDER BISNES SENDIRI

Kenapa saya pilih buat bisnes shaklee berbanding bisens lain?

Bisnes Shaklee jauh lebih mudah dari buka bisnes sendiri sebab bank nak judge how stable is you company.

Berbeza dengan company Shaklee sangat stable dan strong.

Bank nak sekurang-kurangnya company anda dah cukup 2 tahun baru dikatakan ok. (Kalau set up company sendiri)

Then ada declaration income tax.

Saving! Masa ni saving besar tu penting untuk menjadikan anda berisiko rendah.

Tapi bila apply loan guna statement bonus shaklee,

Anda hanya perlu submit 6 financial statement yang lates.

6 bank statement yang bonus masuk.

Salinan ic.

Requirements bank berbeza utk kategori business owner dan bonus income earner bawah Shaklee.

Requirements lebih mudah untuk guna company Shaklee.

Jadi kami sebagai agen Shaklee juga mempunyai peluang yang besar untuk buat property investment menggunakan bonus shaklee sebagai kekuatan profil kewangan.

Korang bayangkan. Most of sid shaklee ni baru beberapa bulan buat Shaklee tapi dah earn income bulanan 4 angka.

Bukan business owner.

Tapi bank akan suka.

Tak perlu tunggu income 5 angka pun dah boleh buat property investment. Best tak??

Nak jadi sebahagian ahli team kami?

Statement Shaklee Beli Rumah

Leave a Reply

Open chat